Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.236.97.49.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
103 berichten.
NCCW heeft geschreven op juni 12, 2012 om 11:48 am:
Bericht ontvangen via de email: Gonda Heinen - We hebben een fantastische dag gehad met een verrukkelijk verrassingsmenu bij Tante Pos als afsluiting. (We hebben zitten smullen.) De high tea heeft veel indruk gemaakt bij ons. Alle ingredi├źnten waren aanwezig zon, omgeving, rust en natuurlijk heerlijke thee met al dat lekkers, onze complimenten. Hoewel het rijden met de tuk tuk hard werken was, hebben we erg genoten van de dag en kijken er met veel plezier op terug. Ik wil je hartelijk bedanken voor de organisatie ook voor jou mijn complimenten.
Caren van den Arend heeft geschreven op juni 12, 2012 om 11:47 am:
Dank voor een onvergetelijke dag! Ik heb afgelopen zaterdag echt genoten van een leuke, gezellige en vooral lachwekkende dag met jullie tuk tukjes en mijn collega's. Een absolute aanrader voor iedereen !
MON-groep heeft geschreven op juni 4, 2012 om 3:49 pm:
Bericht ontvangen via de email: Jeroen Nagtegaal - We hebben afgelopen vrijdag een evaluatie gehad. We zijn het er unaniem over eens dat de organisatie perfect voor elkaar was. Nogmaals hartelijk dank.
Mieke Alders heeft geschreven op mei 21, 2012 om 11:50 am:
Wij waren afgelopen hemelvaartsweekeind voor een vakantie in Nijverdal. Wij hebben een prachtige route door het Reestdal gereden. Na een zeer goede uitleg van Natasja, werden wij met 4 Tuk Tuks op pad gestuurd. Vertrek vanaf de Reestlandhoeve te Balkbrug. Onderweg de beeldentuin en het ooievaarsstation bij Havixhorst bezocht. Bij terugkomst op de Reestlandhoeve een rondleiding en uitleg in de wijngaard.Daarna een zeer uitgebreide wijnproeverij. Wat een leuk arrangement.
Jackelien Kruizenga heeft geschreven op mei 18, 2012 om 1:51 pm:
Op hemelvaartsdag hebben we met vriendengroep gezellige middag gehad. Eerst boerengolf op de boerenboerderij. Erg gelachen. Aansluitend daar aan hebben we tuk tuk gehuurd. Mooie route door omgeving van Ommen. We hadden droog weer, niet heel warm. Het was echt heel mooi!! Erg gelachen en schik gehad. Zeker weten een aanrader!!!!
Fam. Rietman heeft geschreven op oktober 13, 2011 om 9:52 am:
Op zaterdag 1 oktober familiedag gehad. Het was bijzonder mooi weer en wij hebben een leuke middag gehad. Lekker rond Tukken in de mooie omgeving van Ommen. Daarna lekker gegeten bij Spoor 7. Het was allemaal zeer goed geregeld. Zeker een aanrader.
Fam. van den Brink heeft geschreven op augustus 20, 2011 om 4:53 pm:
Vanmorgen de familie express route gereden, wat hebben we genoten van het rondrit in de tuktuk..Het is echt een aanrader.. Wij gaan dit zeker nog een keer weer doen Bedankt voor deze leuke dag..
Familie Haga/ van Hunen heeft geschreven op augustus 7, 2011 om 12:54 pm:
Wij hebben 6 augustus met 6 personen in 2 Tuk Tuks een fijne dag gehad in het mooie Vechtdal. Wij hebben genoten van de creatieve expressies van de Familie Dijkman en kunnen deze tocht dan ook van harte aanbevelen.
Janneke Schuring heeft geschreven op augustus 4, 2011 om 11:54 am:
Als verrassing voor mijn vriendin had ik een dagje Ommen georganiseerd. In de morgenuren een wandeling en in de middaguren rondtouren in een tuktuk. We hebben een geweldige dag gehad. De tuktuk was een erg leuk vervoermiddel om Ommen en omgeving eens van de andere kant te bekijken. Het was leuk, spannend, gezellig en we hebben veel lol gehad. Om met vriendin(nen) iets te ondernemen is dit een ├ęchte aanrader. Echt eens iets anders. De organisatie was ook helemaal TOP!
Familie Hartog heeft geschreven op juli 14, 2011 om 7:55 am:
Een hele leuke familiedag gehad ondanks dat het weer niet mee zat. Vier TukTuks doet menigeen langs de weg naar je groeten dit alleen al maakt je blij. Voor alle inzittenden was dit dagje een geslaagde en bijzondere ervaring en dit niet alleen door de bijzondere ontmoetingen met de nazaten van Opa Diekman.
Share This