Vechtdal Express - Vechtdal Express & Somerwende
IMG-20210529-WA0002 (002)

Tuk Tuk activiteiten

Onze Thaise Tuk Tuk is een uniek en overdekt vervoersmiddel die van ieder dagje uit een bijzondere belevenis maakt. Je kan kiezen uit de verschillende Tuk Tuk touren. Gas geven en genieten.

20200627_132526

E-Chopper & E-bike activiteiten

Onze Vechtdal Choppers en Fatbikes zijn stoere, elektrische vervoersmiddelen waarmee je op een duurzame manier de omgeving van het Vechtdal ontdekt.

IMG-20210917-WA0003

E-Boot & Kano activiteiten

Heerlijk varen en de rivier de Vecht ontdekken vanuit een E-boot of een kano. De ruime E-boten zijn geschikt voor maximaal 6 personen zodat je met familie en vrienden kan genieten op het water.

20190622_183710

Spel activiteiten

Op zoek naar een activiteit waar samenwerken of juist tegen elkaar strijden centraal staat? Kies dan één van de spelactiviteiten. Deze zijn in combinatie met onze vervoersmiddelen te boeken.

Ontdek het Vechtdal

In een Tuk Tuk rondom Rheeze of Hardenberg toeren of heerlijk cruisen op onze Vechtdal Choppers en E-bikes? De rivier de Vecht ontdekken vanuit een E-boot of een kano? Huur dan nu jouw Tuk Tuk, E-Chopper, E-Fatbike, E-boot of kano bij Vechtdal Express. Het beste vervoer voor iedere toer.

Bij aankomst op onze startlocatie in Rheeze zal de pret al beginnen onder het genot van een kopje koffie of thee. Terwijl jullie genieten van een lekkernij wordt er verteld wat er gaat gebeuren. Zodra de chauffeurs zijn aangewezen volgt er een proefrondje op ons testparcours. Hier zal de fotocamera zeker niet overbodig zijn. Ga je met een Tuk Tuk toeren dan ga je bewapend met routekaart de omgeving ontdekken. Met de Vechtdal Chopper en E-Fatbike volg je een GPS-route langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken. 

Het Vechtdal met zijn omliggende streken leent zich bijzonder goed voor mooie tochten.Of je nou door de bossen rijdt of over de Vecht vaart, wij hebben de routes met veel zorg uitgezet, zodat je alleen nog maar gas hoeft te geven en te genieten.

Locatie SW en VE

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media