Gastenboek - Vechtdal Express & Somerwende

Gastenboek

Bekijk hier onze gastenboek berichten.

 
 
 
 
 
 
 
138 berichten.
Liesbeth Baas heeft geschreven op 20 juni 2019 om 08:30
We hebben kort geleden een workshop kaarsen maken gevolgd bij Deco workshops. Wat een professionaliteit zeg, Natasja weet exact de sfeer te creëren die nodig is om er een super leuke en gezellige workshop van te maken. Weet je het even niet dan komt ze met tips, maar het is en blijft je eigen creatie. Ook tussendoor genoeg tijd voor een kopje koffie of thee met heerlijke lekkernijen erbij. Kortom een super geslaagde dag waarin we met 7 dames veel plezier hebben gehad.
Ellis van den Dijk heeft geschreven op 14 juni 2019 om 10:27
We hebben genoten van een gezellige,en creatieve middag! Locatie is prachtig! Echt een aanrader!! We komen vast nog een keer terug! ?
Renate Knol heeft geschreven op 17 april 2019 om 19:43
Afgelopen zaterdag met 12 personen een vrijgezellenfeest gehad. Ondanks de kou een fijne en gezellige middag gehad. Zelfs werd er gezorgd voor handschoenen en fleecedekens. Een gastvrije ontvangst met enthousiaste medewerkers. Het spel wat wij speelden was goed in elkaar gezet. Een grote aanrader om hier eens tuk tuk te rijden. Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
't Vlierhuis heeft geschreven op 19 februari 2019 om 11:47
Onlangs hebben een aantal dames van 't Vlierhuis en begeleiders het uitstapje "De Vechtdalslinger" ervaren. Wat een gastvrij ontvangst en wat een leuk programma! Koffie proeven in een prachtige omgeving, zowel binnen als buiten, opgezette dieren bezichtigen bij het natuurmuseum de Rheezer-marke van vogeltjes tot herten en daarna zelfs nog taartjes gebakken bij asperge boerderij Nijenhuis! De dames hebben een prachtige middag gehad. Zeer geschikt uitstapje voor kleinere groepjes bewoners van zorginstellingen, bewoners stonden echt centraal deze middag.
Annemieke de Jonge heeft geschreven op 2 februari 2019 om 10:30
Wat hebben we een leuke vrijgezellenavond gehad. Het was heel gezellig en Natasja is super vriendelijk en vrolijk. Ze wil overal mee helpen. Bedankt voor de fijne avond. Ik kom snel nog een keer weer.
Esther heeft geschreven op 22 december 2018 om 14:10
We hebben een leuke workshop gehad tijdens onze zussendag! Alles bij elkaar was geslaagd. Jouw begeleiding, gezelligheid en gastvrijheid, je atelier en natuurlijk onze kerstbomen. Groetjes Danielle, Judith, Esther & Rebecca uit de buurt van Rotterdam;)
Lydia Krist heeft geschreven op 27 november 2018 om 15:33
Afgelopen zaterdag hebben wij met onze familie, jong en oud, een leuke puzzeltocht gedaan met de TukTuks. We werden door de gehele familie erg hartelijk ontvangen en er werd pro-actief meegedacht over de invullingen. We voelden ons meteen erg thuis. Ondanks de kou was het nu nog goed te doen maar we komen ook erg graag nog een keer terug met warmer weer. Hartelijk dank voor alles! Groeten Familie Krist
Vechtdal College heeft geschreven op 20 november 2018 om 11:13
Wat een fijn ontvangst en wat een fijne medewerking! Wij hebben onze pensionaris vervoert in de tuktuk van Vechtdal Express. Wij komen vast nog eens terug voor een teamuitje!
Olga heeft geschreven op 16 november 2018 om 10:30
Op 13 november hebben wij een teamdag gehad die gestart werd bij Vechtdalexpress. Eerst hadden we met ons team een eigen invulling georganiseerd, we mochten gebruik maken van deze mooie locatie! Daarna gingen we van start met de tuk tuk tocht. Alles was erg goed georganiseerd en er heerste een gastvrije en gezellige sfeer. Een perfecte ochtend en middag!
Maarten Minkman heeft geschreven op 23 oktober 2018 om 11:25
Met 10 man heerlijke dag gehad, optimaal verzorgd, erg pro actieve en service gerichte professionals van Vechtdal Express die bijgedragen hebben aan deze mooie teamactiviteit.
jolanda heeft geschreven op 17 oktober 2018 om 16:10
Wat vond ik het leuk!!! Wat een gezellige sfeer en hartelijke gastvrouw! Top morgen gehad! Bedankt!
Ellen van Huizen heeft geschreven op 10 oktober 2018 om 14:52
Met 19 man een fantastisch georganiseerde dag gehad, incl. lunch en na afloop een heerlijk buffet. Mooi weer en veel plezier gehad, een echte aanrader voor groepen. Leuke stops. We kunnen terugkijken op een heerlijk weekend!
Albert heeft geschreven op 24 september 2018 om 20:32
Zaterdag 22 september hebben wij met de toneelvereniging een tuk tuk middag gedaan, ondanks het koude weer hebben wij ons goed vermaakt. Natasja en haar team zijn zeer gastvrij het is zeker de moeite waard om het een keer te gaan doen.
Francis Lubberding heeft geschreven op 21 september 2018 om 16:59
15 september 2018 was de dag dat wij het traditie vaderdaguitje gepland hadden, wij hebben met Z'n drietjes een onvergetelijke dag gehad. Ontvangst super, uitleg Tuktuk rijden top haha en toen met de beste chauffeuze en Pruttel op pad door die prachtige omgeving van Ommen. Wij weer onvergetelijke herineringen gemaakt!
Handbalteam HV Zwolle heeft geschreven op 17 juli 2018 om 15:30
14 juli met de meiden + coach van ons handbalteam tuktuk the game gedaan. De dag begon al goed met super mooi weer en het ontvangst was erg hartelijk. Na een duidelijke uitleg wat nou precies de bedoeling was, gingen we proefrijden in onze tuktuks Ukkipuk, Toet toet, Wiebel en Wabbel. Het tuktuk rijden zelf zorgde al voor veel hilariteit en het spel des te meer. Het competitieve en het samenwerken van ons handbalteam kwam hierbij goed van pas. Een hele leuke dag gehad die ik iedereen zou aanraden!
Geke Groen heeft geschreven op 12 juli 2018 om 20:21
Hallo Natasja, bedankt voor de bijzondere middag die ik samen met schoonzusje bij je had!Met de heerlijke koffie van je moeder en de lekkere snoeperijen daarbij hadden we een hele mooie middag! En het resultaat mag er zijn, blij mee! ???
Van Weijk heeft geschreven op 28 juni 2018 om 20:44
Hoi Natasja, bedankt voor alle goede zorgen en de gezellige middag die wij in jou mooie ruimte hebben gehad. We konden lekker kletsen en de mozaïek werkjes zijn echt mooi geworden. Nogmaals bedankt, we komen zeker nog eens een keer terug. Groeten Miranda
J.W. Immink heeft geschreven op 27 juni 2018 om 20:28
EEN ECHTE AANRADER! Wij zijn met een personeels uitje van Adee Keukens uit Rijssen wezen TukTukken bij De Vechtdal Express De ontvangst en de uitleg door een enthousiast team van mensen hebben wij als zeer prettig ervaren! Ook de ruimte waar we ontvangen werden met een kopje koffie of thee zag er super netjes uit! Het TukTukken is geweldig leuk om te doen. Wij kunnen De Vechtdal Express aan een ieder aanraden! We hebben genoten! Veel succes!
PV Woning Bestrating, Kampen heeft geschreven op 24 juni 2018 om 13:41
Zaterdag 23 juni een hele leuke middag gehad met de Tuk Tuk! De ontvangst en uitleg was perfect. De tocht was super. Zeker voor herhaling vatbaar!
Dennis (OBS Parkschool) heeft geschreven op 15 juni 2018 om 10:26
We hebben als team een fantastische dag gehad. De Tuk Tuk in combinatie met de Koesafari is iedereen aan te raden. Tussen de middag genoten van een heerlijke verse lunch bij de Vechtdal Hoeve. Louter positieve reacties uit ons team. Dank jullie wel.

Copyright 2022 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media