Gastenboek - Vechtdal Express & Somerwende

Gastenboek

Bekijk hier onze gastenboek berichten.

 
 
 
 
 
 
 
152 berichten.
Familie Brouwer schreef op 15 augustus 2020 om 21:03
Wat een geweldige dag hebben wij gehad! We hebben veel bewondering en respect voor hoe enthousiast en vol passie Natasja en haar familie de uitleg geeft, alles organiseert en regelt. We voelden ons meteen heel welkom! De route met de tuktuks was hartstikke mooi en duidelijk. Erg mooie omgeving ook. Alles zag er tiptop uit. We hebben ons geweldig vermaakt. Bedankt! Ga zo door!
Familie Otten schreef op 13 augustus 2020 om 09:46
Ha Natasja en team, Super bedankt voor jullie gastvrije ontvangst en deze onvergetelijke rit op de Tuktuk door het Vechtdal! Helemaal geweldig hoe jullie alles voor elkaar hebben, we hebben hierdoor op en top genoten! Super om onze zoon zo te zien genieten terwijl papa het natuurlijk helemaal geweldig vond om te mogen chauffeuren 😉 Voor degene die nog mochten twijfelen... KOM EN RESERVEER!! Het is je geld meer dan waard! Wellicht tot ziens als we volgend jaar weer in de buurt zijn. Groetjes, Dennis, Glenda en Jessy Otten
Melissa schreef op 2 augustus 2020 om 08:25
Wij hebben kano’s gehuurd bij Somerwende en kunnen niet anders zeggen dan dat dat goed bevallen is. Het personeel is super vriendelijk en gastvrij en zorgen er echt voor dat je een leuke dag hebt. Mooie locatie ook om nog even wat te drinken.
Astrid schreef op 19 juli 2020 om 19:10
Met een vrijgezellenfeest bij jullie tuktuk gereden! Was super voor elkaar! Vriendelijke en enthousiaste begeleiding en de grootste lol gehad! Nogmaals bedankt, ook namens de rest van het vrijgezellenfeest team!
Thijs van Beekum schreef op 4 juli 2020 om 11:57
Erg mooie locatie. Vlak bij de revier de Vecht in een prachtige omgeving. Goed rust punt tijdens fietstochten. Koffie thee water ranja ook verkrijgbaar als de rest gesloten is. Gebruik van (overdekt) terras is gratis en eigen broodje eten is geen probleem. Toilet aanwezig.
google review schreef op 4 juli 2020 om 11:55
Google review: Somerwende is een plek waar je even lekker kunt genieten van een heerlijk kopje koffie (Verkeerd wel, geen Latte of Cappucino) of een kopje (in dit geval zelf te plukken munt) thee. Ook een heerlijk plakje lokale kruidkoek of een andere koek kon je daarbij nemen. Zeer verzorgd allemaal met overdekte zitplaatsen buiten het huisje waar je je bestelling kan doen, die dan naar je toe wordt gebracht door de aldaar aanwezige en alleraardigste mensen. Toilet is ook zeer net, met zelfs een baby verzorging aanwezig. Kortom, een zeer aangename stop welke je zeker niet mag overslaan !!
Jenneke Veurink schreef op 23 juni 2020 om 10:03
Beste Natasja en family, Wat een ontzettend leuk uitje was het met de tuk tuk! En wat zitten jullie op een prachtige locatie!! Heel veel succes en complimenten voor jullie allemaal!, Liefs Alfred en Jenneke en meiden
Meiden Bloo schreef op 7 oktober 2019 om 20:55
We hebben onze meidendag ((schoon)zussendag) deels bij Deco & events doorgebracht. Het opleuken van een Tapas plank. Zeer mooie en gezellige ruimte, leuke workshop en Nathasja..... zeer gastvrij. Goed oor voor de klant waardoor alles mogelijk was! Echt TOP! Nathasja bedankt. Als je een score had gevraagd, kreeg je van ons een dikke 10. Wellicht tot een volgende keer.
Charlotte schreef op 17 september 2019 om 11:50
Wij hebben met een vrijgezellenfeest van een vriendin een tapasplank gegrafeerd bij Deco & Events. Het was een zeer geslaagde middag, in een gezellig aangeklede ruimte. Tussendoor konden we lekker wat drinken buiten in het zonnetje en er was meer dan genoeg te snoepen. Natasja is een enthousiaste vrouw die leuk meedenkt, op een niet dwingende manier. Kortom, het was top!
Hans Ewalts, namens CURA schreef op 2 september 2019 om 13:25
Venray, 2 september 2019 Zaterdag 24 augustus 2019 hebben wij met onze opleidingsgroep CURA een geweldige dag gehad met de TUK-TUK. 's Morgens werden zeer enthousiast door Natasja en haar team onthaalt met koffie/thee en ove(n)rheelrijke zelf gebakken kruidkoek. Na een zeer gedegen instructie, waarbij veiligheid vooropstond werden de chauffeurs "goedgekeurd" om de TUK-TUK te kunnen besturen. Wij hadden het arrangement met bezoek aan kaasmakerij en mini kookworkshop. Met een geweldig uitgestippelde route gingen wij op stap naar de eerste halte, de kaasmakerij. Na een zeer inspirerende uiteenzetting van een bevlogen eigenaresse die als hobby had kaas maken. Na een zeer smaakvolle proeverij met zelf gemaakte fruitsap en vele soorten kaas, op naar de aspergesboerderij. Hier werden we zeer gastvrij onthaald en maakten we een heerlijke asperges quiche. Tijdens het afbakken van de quiche vertelde de eigenaar alles over het natuurgebied waarin zijn boerderij lag. Nadat we heerlijk hadden genoten van onze quiche en heerlijk "watertje" hebben we de TUK-TUK terug gebracht naar de remise. Een geweldige dag, waarbij we ontzettend mazzel hadden met uitstekend weer. Natasja en jouw team, hartstikke bedankt en heel veel succes met jullie prachtige locatie en uitstekende formule. Namens CURA, Hans
Fam. Dunnewind schreef op 28 augustus 2019 om 14:38
Op 20 augustus hebben wij met familie uit het buitenland een tocht gemaakt in de tuk-tuks. Een erg leuke activiteit bij heel enthousiaste mensen. De enige regenbui kwam precies op het goede moment: toen we koffie kregen aangeboden voordat we aan de boerengolf gingen beginnen. Zeker een aanrader om een keer mee te maken.
Trijntje schreef op 20 augustus 2019 om 19:53
Wat zijn jullie gastvrij en we hebben genoten van jullie nieuwe overkapping
Marcel Jaspers via de mail schreef op 20 augustus 2019 om 13:07
Namens ons allemaal even de complimenten voor de gastvrijheid en de organisatie van zaterdag. Iedereen heeft volop genoten van de TUK TUK, en ook het kruisboogschieten was zeer geslaagd. Kruisboog schieten was net als bij jullie goede uitleg, en een gezellige sfeer. Dus namens ons allemaal bedankt voor de fijne en gezellige dag.
Yorick Goossen schreef op 10 juli 2019 om 09:28
Zaterdag 22 juni hier onze familie dag voor 22 personen gehouden. Super goed geregeld. Ze hebben alles uit de kast gehaald om het na onze wens te doen. Met behulp van een ander bedrijf stond het die ochtend klaar. We kijken er met een leuk gevoel op terug. Bedankt voor de gezellige dag.
Liesbeth Baas schreef op 20 juni 2019 om 08:30
We hebben kort geleden een workshop kaarsen maken gevolgd bij Deco workshops. Wat een professionaliteit zeg, Natasja weet exact de sfeer te creëren die nodig is om er een super leuke en gezellige workshop van te maken. Weet je het even niet dan komt ze met tips, maar het is en blijft je eigen creatie. Ook tussendoor genoeg tijd voor een kopje koffie of thee met heerlijke lekkernijen erbij. Kortom een super geslaagde dag waarin we met 7 dames veel plezier hebben gehad.
Ellis van den Dijk schreef op 14 juni 2019 om 10:27
We hebben genoten van een gezellige,en creatieve middag! Locatie is prachtig! Echt een aanrader!! We komen vast nog een keer terug! ?
Renate Knol schreef op 17 april 2019 om 19:43
Afgelopen zaterdag met 12 personen een vrijgezellenfeest gehad. Ondanks de kou een fijne en gezellige middag gehad. Zelfs werd er gezorgd voor handschoenen en fleecedekens. Een gastvrije ontvangst met enthousiaste medewerkers. Het spel wat wij speelden was goed in elkaar gezet. Een grote aanrader om hier eens tuk tuk te rijden. Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
't Vlierhuis schreef op 19 februari 2019 om 11:47
Onlangs hebben een aantal dames van 't Vlierhuis en begeleiders het uitstapje "De Vechtdalslinger" ervaren. Wat een gastvrij ontvangst en wat een leuk programma! Koffie proeven in een prachtige omgeving, zowel binnen als buiten, opgezette dieren bezichtigen bij het natuurmuseum de Rheezer-marke van vogeltjes tot herten en daarna zelfs nog taartjes gebakken bij asperge boerderij Nijenhuis! De dames hebben een prachtige middag gehad. Zeer geschikt uitstapje voor kleinere groepjes bewoners van zorginstellingen, bewoners stonden echt centraal deze middag.
Annemieke de Jonge schreef op 2 februari 2019 om 10:30
Wat hebben we een leuke vrijgezellenavond gehad. Het was heel gezellig en Natasja is super vriendelijk en vrolijk. Ze wil overal mee helpen. Bedankt voor de fijne avond. Ik kom snel nog een keer weer.
Esther schreef op 22 december 2018 om 14:10
We hebben een leuke workshop gehad tijdens onze zussendag! Alles bij elkaar was geslaagd. Jouw begeleiding, gezelligheid en gastvrijheid, je atelier en natuurlijk onze kerstbomen. Groetjes Danielle, Judith, Esther & Rebecca uit de buurt van Rotterdam;)

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media