Gastenboek - Vechtdal Express & Somerwende

Gastenboek

Bekijk hier onze gastenboek berichten.

 
 
 
 
 
 
 
147 berichten.
google review heeft geschreven op 4 juli 2020 om 11:55
Google review: Somerwende is een plek waar je even lekker kunt genieten van een heerlijk kopje koffie (Verkeerd wel, geen Latte of Cappucino) of een kopje (in dit geval zelf te plukken munt) thee. Ook een heerlijk plakje lokale kruidkoek of een andere koek kon je daarbij nemen. Zeer verzorgd allemaal met overdekte zitplaatsen buiten het huisje waar je je bestelling kan doen, die dan naar je toe wordt gebracht door de aldaar aanwezige en alleraardigste mensen. Toilet is ook zeer net, met zelfs een baby verzorging aanwezig. Kortom, een zeer aangename stop welke je zeker niet mag overslaan !!
Jenneke Veurink heeft geschreven op 23 juni 2020 om 10:03
Beste Natasja en family, Wat een ontzettend leuk uitje was het met de tuk tuk! En wat zitten jullie op een prachtige locatie!! Heel veel succes en complimenten voor jullie allemaal!, Liefs Alfred en Jenneke en meiden
Meiden Bloo heeft geschreven op 7 oktober 2019 om 20:55
We hebben onze meidendag ((schoon)zussendag) deels bij Deco & events doorgebracht. Het opleuken van een Tapas plank. Zeer mooie en gezellige ruimte, leuke workshop en Nathasja..... zeer gastvrij. Goed oor voor de klant waardoor alles mogelijk was! Echt TOP! Nathasja bedankt. Als je een score had gevraagd, kreeg je van ons een dikke 10. Wellicht tot een volgende keer.
Charlotte heeft geschreven op 17 september 2019 om 11:50
Wij hebben met een vrijgezellenfeest van een vriendin een tapasplank gegrafeerd bij Deco & Events. Het was een zeer geslaagde middag, in een gezellig aangeklede ruimte. Tussendoor konden we lekker wat drinken buiten in het zonnetje en er was meer dan genoeg te snoepen. Natasja is een enthousiaste vrouw die leuk meedenkt, op een niet dwingende manier. Kortom, het was top!
Hans Ewalts, namens CURA heeft geschreven op 2 september 2019 om 13:25
Venray, 2 september 2019 Zaterdag 24 augustus 2019 hebben wij met onze opleidingsgroep CURA een geweldige dag gehad met de TUK-TUK. 's Morgens werden zeer enthousiast door Natasja en haar team onthaalt met koffie/thee en ove(n)rheelrijke zelf gebakken kruidkoek. Na een zeer gedegen instructie, waarbij veiligheid vooropstond werden de chauffeurs "goedgekeurd" om de TUK-TUK te kunnen besturen. Wij hadden het arrangement met bezoek aan kaasmakerij en mini kookworkshop. Met een geweldig uitgestippelde route gingen wij op stap naar de eerste halte, de kaasmakerij. Na een zeer inspirerende uiteenzetting van een bevlogen eigenaresse die als hobby had kaas maken. Na een zeer smaakvolle proeverij met zelf gemaakte fruitsap en vele soorten kaas, op naar de aspergesboerderij. Hier werden we zeer gastvrij onthaald en maakten we een heerlijke asperges quiche. Tijdens het afbakken van de quiche vertelde de eigenaar alles over het natuurgebied waarin zijn boerderij lag. Nadat we heerlijk hadden genoten van onze quiche en heerlijk "watertje" hebben we de TUK-TUK terug gebracht naar de remise. Een geweldige dag, waarbij we ontzettend mazzel hadden met uitstekend weer. Natasja en jouw team, hartstikke bedankt en heel veel succes met jullie prachtige locatie en uitstekende formule. Namens CURA, Hans
Fam. Dunnewind heeft geschreven op 28 augustus 2019 om 14:38
Op 20 augustus hebben wij met familie uit het buitenland een tocht gemaakt in de tuk-tuks. Een erg leuke activiteit bij heel enthousiaste mensen. De enige regenbui kwam precies op het goede moment: toen we koffie kregen aangeboden voordat we aan de boerengolf gingen beginnen. Zeker een aanrader om een keer mee te maken.
Trijntje heeft geschreven op 20 augustus 2019 om 19:53
Wat zijn jullie gastvrij en we hebben genoten van jullie nieuwe overkapping
Marcel Jaspers via de mail heeft geschreven op 20 augustus 2019 om 13:07
Namens ons allemaal even de complimenten voor de gastvrijheid en de organisatie van zaterdag. Iedereen heeft volop genoten van de TUK TUK, en ook het kruisboogschieten was zeer geslaagd. Kruisboog schieten was net als bij jullie goede uitleg, en een gezellige sfeer. Dus namens ons allemaal bedankt voor de fijne en gezellige dag.
Yorick Goossen heeft geschreven op 10 juli 2019 om 09:28
Zaterdag 22 juni hier onze familie dag voor 22 personen gehouden. Super goed geregeld. Ze hebben alles uit de kast gehaald om het na onze wens te doen. Met behulp van een ander bedrijf stond het die ochtend klaar. We kijken er met een leuk gevoel op terug. Bedankt voor de gezellige dag.
Liesbeth Baas heeft geschreven op 20 juni 2019 om 08:30
We hebben kort geleden een workshop kaarsen maken gevolgd bij Deco workshops. Wat een professionaliteit zeg, Natasja weet exact de sfeer te creëren die nodig is om er een super leuke en gezellige workshop van te maken. Weet je het even niet dan komt ze met tips, maar het is en blijft je eigen creatie. Ook tussendoor genoeg tijd voor een kopje koffie of thee met heerlijke lekkernijen erbij. Kortom een super geslaagde dag waarin we met 7 dames veel plezier hebben gehad.
Ellis van den Dijk heeft geschreven op 14 juni 2019 om 10:27
We hebben genoten van een gezellige,en creatieve middag! Locatie is prachtig! Echt een aanrader!! We komen vast nog een keer terug! ?
Renate Knol heeft geschreven op 17 april 2019 om 19:43
Afgelopen zaterdag met 12 personen een vrijgezellenfeest gehad. Ondanks de kou een fijne en gezellige middag gehad. Zelfs werd er gezorgd voor handschoenen en fleecedekens. Een gastvrije ontvangst met enthousiaste medewerkers. Het spel wat wij speelden was goed in elkaar gezet. Een grote aanrader om hier eens tuk tuk te rijden. Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
't Vlierhuis heeft geschreven op 19 februari 2019 om 11:47
Onlangs hebben een aantal dames van 't Vlierhuis en begeleiders het uitstapje "De Vechtdalslinger" ervaren. Wat een gastvrij ontvangst en wat een leuk programma! Koffie proeven in een prachtige omgeving, zowel binnen als buiten, opgezette dieren bezichtigen bij het natuurmuseum de Rheezer-marke van vogeltjes tot herten en daarna zelfs nog taartjes gebakken bij asperge boerderij Nijenhuis! De dames hebben een prachtige middag gehad. Zeer geschikt uitstapje voor kleinere groepjes bewoners van zorginstellingen, bewoners stonden echt centraal deze middag.
Annemieke de Jonge heeft geschreven op 2 februari 2019 om 10:30
Wat hebben we een leuke vrijgezellenavond gehad. Het was heel gezellig en Natasja is super vriendelijk en vrolijk. Ze wil overal mee helpen. Bedankt voor de fijne avond. Ik kom snel nog een keer weer.
Esther heeft geschreven op 22 december 2018 om 14:10
We hebben een leuke workshop gehad tijdens onze zussendag! Alles bij elkaar was geslaagd. Jouw begeleiding, gezelligheid en gastvrijheid, je atelier en natuurlijk onze kerstbomen. Groetjes Danielle, Judith, Esther & Rebecca uit de buurt van Rotterdam;)
Lydia Krist heeft geschreven op 27 november 2018 om 15:33
Afgelopen zaterdag hebben wij met onze familie, jong en oud, een leuke puzzeltocht gedaan met de TukTuks. We werden door de gehele familie erg hartelijk ontvangen en er werd pro-actief meegedacht over de invullingen. We voelden ons meteen erg thuis. Ondanks de kou was het nu nog goed te doen maar we komen ook erg graag nog een keer terug met warmer weer. Hartelijk dank voor alles! Groeten Familie Krist
Vechtdal College heeft geschreven op 20 november 2018 om 11:13
Wat een fijn ontvangst en wat een fijne medewerking! Wij hebben onze pensionaris vervoert in de tuktuk van Vechtdal Express. Wij komen vast nog eens terug voor een teamuitje!
Olga heeft geschreven op 16 november 2018 om 10:30
Op 13 november hebben wij een teamdag gehad die gestart werd bij Vechtdalexpress. Eerst hadden we met ons team een eigen invulling georganiseerd, we mochten gebruik maken van deze mooie locatie! Daarna gingen we van start met de tuk tuk tocht. Alles was erg goed georganiseerd en er heerste een gastvrije en gezellige sfeer. Een perfecte ochtend en middag!
Maarten Minkman heeft geschreven op 23 oktober 2018 om 11:25
Met 10 man heerlijke dag gehad, optimaal verzorgd, erg pro actieve en service gerichte professionals van Vechtdal Express die bijgedragen hebben aan deze mooie teamactiviteit.
jolanda heeft geschreven op 17 oktober 2018 om 16:10
Wat vond ik het leuk!!! Wat een gezellige sfeer en hartelijke gastvrouw! Top morgen gehad! Bedankt!

Copyright 2023 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media