Main Slide
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.80.3.192.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
109 berichten.
Yorick Goossen heeft geschreven op juli 10, 2019 om 9:28 am
Zaterdag 22 juni hier onze familie dag voor 22 personen gehouden. Super goed geregeld. Ze hebben alles uit de kast gehaald om het na onze wens te doen. Met behulp van een ander bedrijf stond het die ochtend klaar. We kijken er met een leuk gevoel op terug. Bedankt voor de gezellige dag.
Renate Knol heeft geschreven op april 17, 2019 om 7:43 pm
Afgelopen zaterdag met 12 personen een vrijgezellenfeest gehad. Ondanks de kou een fijne en gezellige middag gehad. Zelfs werd er gezorgd voor handschoenen en fleecedekens. Een gastvrije ontvangst met enthousiaste medewerkers. Het spel wat wij speelden was goed in elkaar gezet. Een grote aanrader om hier eens tuk tuk te rijden. Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
Lydia Krist heeft geschreven op november 27, 2018 om 3:33 pm
Afgelopen zaterdag hebben wij met onze familie, jong en oud, een leuke puzzeltocht gedaan met de TukTuks. We werden door de gehele familie erg hartelijk ontvangen en er werd pro-actief meegedacht over de invullingen. We voelden ons meteen erg thuis. Ondanks de kou was het nu nog goed te doen maar we komen ook erg graag nog een keer terug met warmer weer. Hartelijk dank voor alles! Groeten Familie Krist
Vechtdal College heeft geschreven op november 20, 2018 om 11:13 am
Wat een fijn ontvangst en wat een fijne medewerking! Wij hebben onze pensionaris vervoert in de tuktuk van Vechtdal Express. Wij komen vast nog eens terug voor een teamuitje!
Olga heeft geschreven op november 16, 2018 om 10:30 am
Op 13 november hebben wij een teamdag gehad die gestart werd bij Vechtdalexpress. Eerst hadden we met ons team een eigen invulling georganiseerd, we mochten gebruik maken van deze mooie locatie! Daarna gingen we van start met de tuk tuk tocht. Alles was erg goed georganiseerd en er heerste een gastvrije en gezellige sfeer. Een perfecte ochtend en middag!
Maarten Minkman heeft geschreven op oktober 23, 2018 om 11:25 am
Met 10 man heerlijke dag gehad, optimaal verzorgd, erg pro actieve en service gerichte professionals van Vechtdal Express die bijgedragen hebben aan deze mooie teamactiviteit.
Ellen van Huizen heeft geschreven op oktober 10, 2018 om 2:52 pm
Met 19 man een fantastisch georganiseerde dag gehad, incl. lunch en na afloop een heerlijk buffet. Mooi weer en veel plezier gehad, een echte aanrader voor groepen. Leuke stops. We kunnen terugkijken op een heerlijk weekend!
Albert heeft geschreven op september 24, 2018 om 8:32 pm
Zaterdag 22 september hebben wij met de toneelvereniging een tuk tuk middag gedaan, ondanks het koude weer hebben wij ons goed vermaakt. Natasja en haar team zijn zeer gastvrij het is zeker de moeite waard om het een keer te gaan doen.
Francis Lubberding heeft geschreven op september 21, 2018 om 4:59 pm
15 september 2018 was de dag dat wij het traditie vaderdaguitje gepland hadden, wij hebben met Z'n drietjes een onvergetelijke dag gehad. Ontvangst super, uitleg Tuktuk rijden top haha en toen met de beste chauffeuze en Pruttel op pad door die prachtige omgeving van Ommen. Wij weer onvergetelijke herineringen gemaakt!
Handbalteam HV Zwolle heeft geschreven op juli 17, 2018 om 3:30 pm
14 juli met de meiden + coach van ons handbalteam tuktuk the game gedaan. De dag begon al goed met super mooi weer en het ontvangst was erg hartelijk. Na een duidelijke uitleg wat nou precies de bedoeling was, gingen we proefrijden in onze tuktuks Ukkipuk, Toet toet, Wiebel en Wabbel. Het tuktuk rijden zelf zorgde al voor veel hilariteit en het spel des te meer. Het competitieve en het samenwerken van ons handbalteam kwam hierbij goed van pas. Een hele leuke dag gehad die ik iedereen zou aanraden!
Share This