Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.236.97.49.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
103 berichten.
Ellen van Huizen heeft geschreven op oktober 10, 2018 om 2:52 pm:
Met 19 man een fantastisch georganiseerde dag gehad, incl. lunch en na afloop een heerlijk buffet. Mooi weer en veel plezier gehad, een echte aanrader voor groepen. Leuke stops. We kunnen terugkijken op een heerlijk weekend!
Albert heeft geschreven op september 24, 2018 om 8:32 pm:
Zaterdag 22 september hebben wij met de toneelvereniging een tuk tuk middag gedaan, ondanks het koude weer hebben wij ons goed vermaakt. Natasja en haar team zijn zeer gastvrij het is zeker de moeite waard om het een keer te gaan doen.
Francis Lubberding heeft geschreven op september 21, 2018 om 4:59 pm:
15 september 2018 was de dag dat wij het traditie vaderdaguitje gepland hadden, wij hebben met Z'n drietjes een onvergetelijke dag gehad. Ontvangst super, uitleg Tuktuk rijden top haha en toen met de beste chauffeuze en Pruttel op pad door die prachtige omgeving van Ommen. Wij weer onvergetelijke herineringen gemaakt!
Handbalteam HV Zwolle heeft geschreven op juli 17, 2018 om 3:30 pm:
14 juli met de meiden + coach van ons handbalteam tuktuk the game gedaan. De dag begon al goed met super mooi weer en het ontvangst was erg hartelijk. Na een duidelijke uitleg wat nou precies de bedoeling was, gingen we proefrijden in onze tuktuks Ukkipuk, Toet toet, Wiebel en Wabbel. Het tuktuk rijden zelf zorgde al voor veel hilariteit en het spel des te meer. Het competitieve en het samenwerken van ons handbalteam kwam hierbij goed van pas. Een hele leuke dag gehad die ik iedereen zou aanraden!
J.W. Immink heeft geschreven op juni 27, 2018 om 8:28 pm:
EEN ECHTE AANRADER! Wij zijn met een personeels uitje van Adee Keukens uit Rijssen wezen TukTukken bij De Vechtdal Express De ontvangst en de uitleg door een enthousiast team van mensen hebben wij als zeer prettig ervaren! Ook de ruimte waar we ontvangen werden met een kopje koffie of thee zag er super netjes uit! Het TukTukken is geweldig leuk om te doen. Wij kunnen De Vechtdal Express aan een ieder aanraden! We hebben genoten! Veel succes!
PV Woning Bestrating, Kampen heeft geschreven op juni 24, 2018 om 1:41 pm:
Zaterdag 23 juni een hele leuke middag gehad met de Tuk Tuk! De ontvangst en uitleg was perfect. De tocht was super. Zeker voor herhaling vatbaar!
Dennis (OBS Parkschool) heeft geschreven op juni 15, 2018 om 10:26 am:
We hebben als team een fantastische dag gehad. De Tuk Tuk in combinatie met de Koesafari is iedereen aan te raden. Tussen de middag genoten van een heerlijke verse lunch bij de Vechtdal Hoeve. Louter positieve reacties uit ons team. Dank jullie wel.
PV Syntus heeft geschreven op juni 6, 2018 om 4:50 pm:
Op zaterdag 2 juni jl hebben wij met de PV Syntus rond getukt in de TukTuk in het mooie vechtdal, het ontvangst was hartelijk en met veel enthousiasme. Na de koffie en de voor pret met het oefenen, gingen we op pad, we hebben een mooie middag met veel lol, Vechtdal Express dank jullie wel voor een geslaagde en gezellige middag. Groetjes PV Syntus
Mark heeft geschreven op mei 17, 2018 om 12:04 pm:
Het afgelopen weekend hebben we een geweldige dag uit gehad in de Tuk tuk. Prachtige omgeving en mooi weer hielpen zeker mee. Maar de ontvangst en de organisatie maakte het helemaal perfect. Complimenten voor de goede service en we komen zeker nog eens kijken op jullie bedrijf. Groetjes van de hele groep en nogmaals bedankt!
Kim heeft geschreven op april 28, 2018 om 4:36 pm:
Ontzettend fijn ontvangen! Veel gelachen en we hebben het erg leuk gehad! Complimente voor jullie! En bedankt voor alle service, gezelligheid en tranen van het lachen! Groetjes aan Wabbel,Wiebel, Ukketuk, Toet toet en vergeet Pruttel niet!!
Share This