Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.236.38.146.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
100 berichten.
danielle schreef op juli 31, 2012 om 11:39 am:
met de familie zijn wij afgelopen zondag een middag wezen tuk tukken. we hebben verschrikkelijk gelachen, en dat begon al met de test-rit... het bleek in de eerste instantie nog niet zo eenvoudig, vooral voor ons mams.. haha... een leuke route, ook voor de 2 kleine kinderen die mee waren was het geweldig! dus echt een aanrader voor iedereen !
Wilfried en Carry schreef op juli 16, 2012 om 11:41 am:
Zondag 15-07-2012 Hebben wij een hele leukedag gehad, omdat we in een Tuk Tuk mochten rijden in het prachtige Ommen, eerst hebben we een goede uitleg van Natasja gehad onder het genot van een kopje koffie en thee met wat heerlijks erbij toen moesten we proefrijden op het parkeerplaats Wilma gaf de nodige aanwijzingen, het ging Wilfried heel goed af dus hij mocht rijden, en ik mocht lekker achter in zitten en zo hebben we Ommen een stukje beter leren kennen, we hebben gewandeld en lekker gepicknickt en bij de stuw wezen kijken en later nog op een terras koffie gedronken en dat zonder een druppel regen. Het was een hele belevenis. Natasja, Wilma en Henk Dank jullie wel voor deze GEWELDIGE DAG we komen zeker terug voor nog zo´n leuke route.
Jaap Piena schreef op juli 4, 2012 om 11:41 am:
Betsy, Lia en ik (Jaap) waagden ons aan het avontuur met het Thaise vervoermiddel. Na een prima instructie gingen we op weg. Ik mocht/moest van de dames achter het stuur. Na een minuut of 10 kende de TukTuk nauwelijks nog geheimen. Het rijden ging heel makkelijk. We genoten van de prachtige tocht, de meegekregen route was makkelijk te volgen. Hier en daar hebben we vanaf een bankje of terras de mooie omgeving in ons opgenomen. De meegekregen picknickmand leverde een lekkere aanvulling op deze geweldige dag. Hartelijk dank Natasja, Wilma en Henk voor deze beleving.
Jeannette Arts schreef op juli 2, 2012 om 11:43 am:
Namens alle collega's willen wij jullie hartelijk danken voor de geweldige dag in de tuk tuk! Het is een ware beleving om in de prachtige omgeving rond te rijden, en wanneer je de tuk tuk's ziet klaarstaan word je al blij! Daarbij jullie enthousiame en flexibiliteit...geweldig! Natasja nogmaals dank voor al jullie goede zorgen! Jeannette Arts - EAGE BV.
Seisveld schreef op juni 25, 2012 om 11:44 am:
Bericht ontvangen via de email: Wij willen nog even laten weten dat wij een geweldige middag hebben gehad! Eerst het boerengolfspel, wat ontzettend leuk was! Gelukkig was het weer ons goed gezind. En daarna met z'n allen de Tuk-tuks in. En dat was echt erg leuk! Het testritje viel wat tegen, maar met jullie goede (en enthousiaste!) uitleg gingen we de weg op. Daar had een ieder de Tuk-tuk al aardig snel onder bedwang en hebben we genoten van het rondje Ommen. Nogmaals bedankt voor al het leuks en wie weet tot ziens!
Marja en Wilfried schreef op juni 21, 2012 om 11:45 am:
14 juni is er voor ons als verrassing een schitterend arrangement geboekt. Van ongeveer 10 tot 17 uur een prachtige "oudhollandse" tocht gemaakt. Onderweg drie leuke activiteiten gedaan en telkens bevlogen gastenvrouwen en gastheren ontmoet. Wij kunnen het anderen echt aanraden om op een bijzondere manier door de omgeving te tukken over weggetjes waar je anders niet zo snel komt!
Carla Verheyen schreef op juni 14, 2012 om 11:46 am:
Wij hebben zaterdag 2 juni een ontzettend leuke dag gehad met alle collega's. Een mooie omgeving en een spannende ervaring op de tuk tuk. Onze mannelijke collega's werden er weer een beetje kind van. Het is een aanrader voor iedereen.
NCCW schreef op juni 12, 2012 om 11:48 am:
Bericht ontvangen via de email: Gonda Heinen - We hebben een fantastische dag gehad met een verrukkelijk verrassingsmenu bij Tante Pos als afsluiting. (We hebben zitten smullen.) De high tea heeft veel indruk gemaakt bij ons. Alle ingrediënten waren aanwezig zon, omgeving, rust en natuurlijk heerlijke thee met al dat lekkers, onze complimenten. Hoewel het rijden met de tuk tuk hard werken was, hebben we erg genoten van de dag en kijken er met veel plezier op terug. Ik wil je hartelijk bedanken voor de organisatie ook voor jou mijn complimenten.
Caren van den Arend schreef op juni 12, 2012 om 11:47 am:
Dank voor een onvergetelijke dag! Ik heb afgelopen zaterdag echt genoten van een leuke, gezellige en vooral lachwekkende dag met jullie tuk tukjes en mijn collega's. Een absolute aanrader voor iedereen !
MON-groep schreef op juni 4, 2012 om 3:49 pm:
Bericht ontvangen via de email: Jeroen Nagtegaal - We hebben afgelopen vrijdag een evaluatie gehad. We zijn het er unaniem over eens dat de organisatie perfect voor elkaar was. Nogmaals hartelijk dank.
Share This