Gastenboek - Vechtdal Express & Somerwende

Gastenboek

Bekijk hier onze gastenboek berichten.

 
 
 
 
 
 
 
138 berichten.
Telma Koopman heeft geschreven op 2 mei 2017 om 13:25
Telma: Zeer geslaagd en we komen zeker een keer terug. Bedankt voor de goede zorg. En de high tea was heerlijk. Wilma: We hebben een erg leuke dag gehad. We komen zeker een keer terug. Een echte aanrader! Geesje: Heel gezellig en heel goed verzorgd en mooie dingen gemaakt
Carolien van der Sluis heeft geschreven op 27 april 2017 om 19:53
Wat was het een leuke middag, ieders creatieve kant kwam helemaal omhoog, iedereen had weer wat anders gemaakt, allemaal even mooi. Leuk dat jullie ons zo meehielpen om precies dat te maken wat we wilden! Toppers!
Deane vd Molen heeft geschreven op 16 april 2017 om 13:06
Wat een geweldige en gezellige middag/avond hebben wij gehad. Het is echt de moeite waard om hier lekker te knutselen. Gaan we zeker nog eens doen.
Gert heeft geschreven op 25 maart 2017 om 17:53
Vandaag even bij De Somerwende geweest tijdens de opendag...wat een geweldig mooi bedrijf/plek hebben jullie gekregen...!! Een heerlijke koffie en theeproeverij gehad...TOP...: Ook kun je daar terecht voor een Tuk Tuk tour en of Creatieve workshops... Natasja, Mark & Kids...Wilma & Henk ontzettend veel succes gewenst...!!!
Jan en Ina Aaftink heeft geschreven op 19 maart 2017 om 14:09
Wilma en Natasja veel succes met jullie nieuwe onderneming Somerwende.Het is een mooie duidelijke site.En ook een mooie omgeving daar.Helaas kunnen we niet op de open dag komen,werk en een school reünie.Groetjes vanuit Holten.
Pieter en Gerrie heeft geschreven op 16 maart 2017 om 19:31
Het ziet er allemaal heel mooi uit! We wensen jullie heel veel succes toe met SomerWende!! En...hopen er zeker een keer gebruik van te maken.
Jeanet Saaltink heeft geschreven op 15 maart 2017 om 19:38
Wilma, de website ziet er schitterend uit.....we wensen je dan ook heel veel succes en komen zeker regelmatig een bakkie bij je doen. liefs Jeanet.
Familie Martin heeft geschreven op 12 maart 2017 om 19:57
Lieve Wilma, Wat ziet je site er prachtig uit. Wij wensen jou ontzettend veel plezier met het geven van de koffie- en theeproeverijen. Groeten familie Martin
Marion heeft geschreven op 14 februari 2017 om 10:32
Met ons bedrijf hebben we bij jullie een geweldige dag uit gehad. De ontvangst op jullie prachtige locatie was erg prettig. De organisatie was tot in de puntjes geregeld ondanks dat we veel eisen hadden en met een grote groep zijn geweest. Bedankt voor jullie enthousiasme en professionaliteit. Ik kom zeker nog eens tukken in de omgeving van Rheeze. Tot een volgende keer!
Ton en kinderen heeft geschreven op 14 juni 2016 om 10:33
Afgelopen weekend hebben we met de Tuk Tuks rondgereden. Het was een hele ervaring en we hebben heel erg gelachen. Door de super leuk ontvangst en vele enthousiasme kijken wij terug op een geslaagde dag. Bedankt Vechtdal Express
Albatrosuitje heeft geschreven op 31 mei 2016 om 10:34
Wat hebben wij een leuke dag gehad. Ten eerste kwam dat al door Natasja die zo enthousiast is. Het rijden ging ons niet allemaal even goed af, dus het proefrijden bleek echt wel nodig. Wij hadden de tocht met de QR-code en dat was heel leuk om te doen. Het was af en toe even zoeken maar uiteindelijk is alles gelukt. Er werd goed voor ons gezorgd met een hapje en een drankje. Nogmaals bedankt en groeten van de buren uit Alkmaar.
familie wessink heeft geschreven op 13 mei 2016 om 10:36
Als eerst gezellig ontvangen bij Natasja. Na de koffie gingen we de Tuk Tuk`s in. Het was zeker even wennen om deze te besturen maar wat hebben we gelachen. De route was schitterend, wat wonen jullie daar mooi in het Vechtdal. Natasja en team, enorm bedankt voor de goede zorgen en we komen zeker nog eens een keer. Groetjes Ria en familie
Team de Niehof heeft geschreven op 28 september 2015 om 10:38
We hebben op 17 sept met ons team Tuk Tuk gereden. Heel prettig mailcontact gehad van te voren, op de middag zelf een goede uitleg over het rijden met een Tuk Tuk. De route was mooi, kortom een hele leuke gezellige middag geluk in de Tuk Tuk gehad!! Zeker voor herhaling vatbaar.
Maureen Hakkers heeft geschreven op 9 september 2015 om 11:02
zaterdag 6 september zijn we met alle kapsters en kapper in Ommen geweest om te tuk tukken. We hebben vreselijk veel lol gehad, en waren super fanatiek met het spel bezig.We hebben de kluis dan ook gekraakt, en een geweldige middag gehad. Onze houten tuk tuk staat te pronken op onze balie. Bedankt namens team haarmode Maureen, Staphorst
Rene Doornbos heeft geschreven op 17 augustus 2015 om 10:41
Wij waren afgelopen 2 weken op de Beerze Bulten. Van de winter was er een item op RTL 4 over de Beerze Bulten en daarin zagen wij dat in de omgeving op een Tuk Tuk gereden kon worden. Afgelopen maandag 10 augustus was het zover. Wat een gezellig ontvangst op de locatie. Goede uitleg inzake het rijden in de Tuk Tuk onder het genot van koffie en thee. Voor de kinderen (7 stuks) stond er ook drinken en snoep klaar. Na een klein uurtje gingen we de weg op met de Tuk Tuk. In het begin koste het soms wat moeite maar aan het eind van de dag hadden we het goed onder controle. We vonden het Tuk Tuk rijden toch wel een van onze hoogtepunten van de vakantie. Wij raden het dan ook iedereen aan om dit te gaan doen. Top verzorgt door Natasja!!!
Annet Venema heeft geschreven op 17 augustus 2015 om 10:39
Wij hebben zondagmiddag 16 augustus een familie uitje gehad met de tuk tuk. Er werd heel goed uitgelegd hoe je met de tuk tuk moet rijden . Na het testparcours gingen op pad en ondanks de regen hebben we het geweldige middag gehad. Een echte aanrader Annet Venema
CBS De Fontein heeft geschreven op 9 juli 2015 om 10:43
Woensdag 10 juni hebben wij met ons team een topmiddag beleefd. We hebben het spel The Game gedaan met de collega's. We hadden perfect weer en ook de activiteit was top voor elkaar. Bedankt voor deze topmiddag waarbij teambuilding hoog in t vaandel stond. Wie weet: tot een volgende keer!
Team CBS De Fontein heeft geschreven op 8 juli 2015 om 10:44
Woensdag 10 juni hebben wij een geweldig teamuitje gehad. Het arrangement The Game was een enorm succes. Iedereen heeft genoten en het was zeker iets om te onthouden voor de toekomst. Hartelijk dank voor dit uitstekend verzorgde teamuitje. Wie weet, tot een volgende keer!!
Marjan Koop heeft geschreven op 3 juli 2015 om 10:45
Zondag 28 juni hebben wij op onze jaarlijkse familiedag Tuk Tuk gereden in Ommen. Wat hebben we gelachen en genoten. Bedankt voor alles!
Evelien Withaar heeft geschreven op 2 juni 2015 om 10:46
Zaterdag 30 mei voor 15 personen een vriendenuitje gehad met de tuk tuk. Prima mailcontact gehad van tevoren. Prima uitleg en hulp gehad bij het 'oefenen'. Prachtige route gereden en mooie tussenstops gehad. Dankjewel voor jullie enthousiasme, wij hebben allemaal genoten! Een aanrader!

Copyright 2022 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media