Informatie - Vechtdal Express & Somerwende

Informatie

Een activiteit boeken
Bij een aantal activiteiten kan er via het boekingssysteem rechtstreeks geboekt worden. Zoals het huren van één van de vervoersmiddelen of het doen van een rondleiding door de theeplantage. Na het maken van de boeking en de betaling ontvang je een bevestigingsmail van ons. Kijk altijd goed bij de extra informatie die wij in de bevestigingsmail hebben staan. Hierin vermelden wij belangrijke informatie zoals het meenemen van rijbewijzen, de borg en de leeftijdsgrenzen.

Niet bij alle activiteiten kan er rechtstreeks geboekt worden maar kan er een boekingsformulier ingevuld worden. Wij reageren binnen 48 uur via de mail of de boeking door kan gaan.

Verzekering
Onbezorgd genieten van een geweldig dagje uit, vraagt om een goede voorbereiding van zowel Vechtdal Express als van u als deelnemer. Onze Tuk Tuk’s en Choppers hebben wij WA verzekerd. Daarnaast hebben wij een ongevallen/inzittenden verzekering afgesloten voor alle deelnemers aan onze Tuk Tuk arrangementen.

Algemene huurvoorwaarden
Tuk Tuk`s: Wij hebben gekozen voor de Thaise Monica Tuk Tuk, die in Europa volgens de TÜV normen is gecertificeerd en RDW goedgekeurd. Daarmee zijn ze geschikt voor het Nederlandse wegennet. Een geldig Nederlands B-rijbewijs is dus noodzakelijk. Daarnaast is het besturen van een Tuk Tuk alleen toegestaan voor personen vanaf 24 jaar. Kijk hier voor de algemene huurvoorwaarden.

Vechtdal Choppers: Wij hebben gekozen voor een duurzaam vervoersmiddel, die in Europa volgens de RDW normen is gecertificeerd en goedgekeurd. Naast het stoere uiterlijk liggen de Vechtdal Choppers ook nog eens heel stabiel op de weg. Voor het besturen van de Vechtdal Chopper is een geldig rijbewijs noodzakelijk. Daarnaast moet elke bestuurder 18 jaar of ouder zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig. Een helm dragen is sinds 1 januari 2023 verplicht. Kijk hier voor de algemene huurvoorwaarden.

Vechtdal Fatbikes: Wij hebben gekozen voor een duurzame en stoere elektrische Fatbike, die het uiterlijk heeft van een motorfiets maar in het verkeer als fiets wordt gezien. Het lange retro zadel zit erg comfortabel en is ook geschikt om iemand achterop mee te nemen. De duurzame fiets is hierop berekend want er zijn ook uitklapbare voetsteps aanwezig voor de passagier. Voor het rijden van de Vechtdal E-Fatbike heb je geen rijbewijs nodig en ook is er geen minimale leeftijd. Kijk hier voor de algemene huurvoorwaarden.

Ons privacy beleid
Alle gegevens omtrent ons privacy beleid kan je hier vinden

Samenwerking
Wij werken graag samen met alle ondernemers om ons heen om zo nog mooiere arrangementen te kunnen maken. Onder het motto ‘samen bereiken we nog meer’ staan we graag met de volgende ondernemers voor jou klaar. Kijk hier

Locatie SW en VE

Openingstijden

In de maanden april tot en met oktober zijn wij van woensdag tot en met zaterdag geopend. 

In het hoogseizoen van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus zijn wij elke dag geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. M.u.v. de maandagen.

Buiten het hoogseizoen zijn andere dagen en tijden in overleg mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media