Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 2a0b:3100:100:12::244:82.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
102 berichten.
Hans Ewalts, namens CURA schreef op september 2, 2019 om 1:25 pm:
Venray, 2 september 2019 Zaterdag 24 augustus 2019 hebben wij met onze opleidingsgroep CURA een geweldige dag gehad met de TUK-TUK. 's Morgens werden zeer enthousiast door Natasja en haar team onthaalt met koffie/thee en ove(n)rheelrijke zelf gebakken kruidkoek. Na een zeer gedegen instructie, waarbij veiligheid vooropstond werden de chauffeurs "goedgekeurd" om de TUK-TUK te kunnen besturen. Wij hadden het arrangement met bezoek aan kaasmakerij en mini kookworkshop. Met een geweldig uitgestippelde route gingen wij op stap naar de eerste halte, de kaasmakerij. Na een zeer inspirerende uiteenzetting van een bevlogen eigenaresse die als hobby had kaas maken. Na een zeer smaakvolle proeverij met zelf gemaakte fruitsap en vele soorten kaas, op naar de aspergesboerderij. Hier werden we zeer gastvrij onthaald en maakten we een heerlijke asperges quiche. Tijdens het afbakken van de quiche vertelde de eigenaar alles over het natuurgebied waarin zijn boerderij lag. Nadat we heerlijk hadden genoten van onze quiche en heerlijk "watertje" hebben we de TUK-TUK terug gebracht naar de remise. Een geweldige dag, waarbij we ontzettend mazzel hadden met uitstekend weer. Natasja en jouw team, hartstikke bedankt en heel veel succes met jullie prachtige locatie en uitstekende formule. Namens CURA, Hans
Fam. Dunnewind schreef op augustus 28, 2019 om 2:38 pm:
Op 20 augustus hebben wij met familie uit het buitenland een tocht gemaakt in de tuk-tuks. Een erg leuke activiteit bij heel enthousiaste mensen. De enige regenbui kwam precies op het goede moment: toen we koffie kregen aangeboden voordat we aan de boerengolf gingen beginnen. Zeker een aanrader om een keer mee te maken.
Marcel Jaspers via de mail schreef op augustus 20, 2019 om 1:07 pm:
Namens ons allemaal even de complimenten voor de gastvrijheid en de organisatie van zaterdag. Iedereen heeft volop genoten van de TUK TUK, en ook het kruisboogschieten was zeer geslaagd. Kruisboog schieten was net als bij jullie goede uitleg, en een gezellige sfeer. Dus namens ons allemaal bedankt voor de fijne en gezellige dag.
Yorick Goossen schreef op juli 10, 2019 om 9:28 am:
Zaterdag 22 juni hier onze familie dag voor 22 personen gehouden. Super goed geregeld. Ze hebben alles uit de kast gehaald om het na onze wens te doen. Met behulp van een ander bedrijf stond het die ochtend klaar.We kijken er met een leuk gevoel op terug. Bedankt voor de gezellige dag.
Renate Knol schreef op april 17, 2019 om 7:43 pm:
Afgelopen zaterdag met 12 personen een vrijgezellenfeest gehad. Ondanks de kou een fijne en gezellige middag gehad. Zelfs werd er gezorgd voor handschoenen en fleecedekens. Een gastvrije ontvangst met enthousiaste medewerkers. Het spel wat wij speelden was goed in elkaar gezet. Een grote aanrader om hier eens tuk tuk te rijden. Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
Lydia Krist schreef op november 27, 2018 om 3:33 pm:
Afgelopen zaterdag hebben wij met onze familie, jong en oud, een leuke puzzeltocht gedaan met de TukTuks. We werden door de gehele familie erg hartelijk ontvangen en er werd pro-actief meegedacht over de invullingen. We voelden ons meteen erg thuis. Ondanks de kou was het nu nog goed te doen maar we komen ook erg graag nog een keer terug met warmer weer. Hartelijk dank voor alles! Groeten Familie Krist
Vechtdal College schreef op november 20, 2018 om 11:13 am:
Wat een fijn ontvangst en wat een fijne medewerking! Wij hebben onze pensionaris vervoert in de tuktuk van Vechtdal Express. Wij komen vast nog eens terug voor een teamuitje!
Olga schreef op november 16, 2018 om 10:30 am:
Op 13 november hebben wij een teamdag gehad die gestart werd bij Vechtdalexpress. Eerst hadden we met ons team een eigen invulling georganiseerd, we mochten gebruik maken van deze mooie locatie! Daarna gingen we van start met de tuk tuk tocht. Alles was erg goed georganiseerd en er heerste een gastvrije en gezellige sfeer. Een perfecte ochtend en middag!
Maarten Minkman schreef op oktober 23, 2018 om 11:25 am:
Met 10 man heerlijke dag gehad, optimaal verzorgd, erg pro actieve en service gerichte professionals van Vechtdal Express die bijgedragen hebben aan deze mooie teamactiviteit.
Ellen van Huizen schreef op oktober 10, 2018 om 2:52 pm:
Met 19 man een fantastisch georganiseerde dag gehad, incl. lunch en na afloop een heerlijk buffet. Mooi weer en veel plezier gehad, een echte aanrader voor groepen. Leuke stops. We kunnen terugkijken op een heerlijk weekend!
Share This