Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.215.77.193.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
106 berichten.
Familie Brouwer heeft geschreven op augustus 15, 2020 om 9:03 pm:
Wat een geweldige dag hebben wij gehad! We hebben veel bewondering en respect voor hoe enthousiast en vol passie Natasja en haar familie de uitleg geeft, alles organiseert en regelt. We voelden ons meteen heel welkom! De route met de tuktuks was hartstikke mooi en duidelijk. Erg mooie omgeving ook. Alles zag er tiptop uit. We hebben ons geweldig vermaakt. Bedankt! Ga zo door!
Familie Otten heeft geschreven op augustus 13, 2020 om 9:46 am:
Ha Natasja en team, Super bedankt voor jullie gastvrije ontvangst en deze onvergetelijke rit op de Tuktuk door het Vechtdal! Helemaal geweldig hoe jullie alles voor elkaar hebben, we hebben hierdoor op en top genoten! Super om onze zoon zo te zien genieten terwijl papa het natuurlijk helemaal geweldig vond om te mogen chauffeuren 😉 Voor degene die nog mochten twijfelen... KOM EN RESERVEER!! Het is je geld meer dan waard! Wellicht tot ziens als we volgend jaar weer in de buurt zijn. Groetjes, Dennis, Glenda en Jessy Otten
Astrid heeft geschreven op juli 19, 2020 om 7:10 pm:
Met een vrijgezellenfeest bij jullie tuktuk gereden! Was super voor elkaar! Vriendelijke en enthousiaste begeleiding en de grootste lol gehad! Nogmaals bedankt, ook namens de rest van het vrijgezellenfeest team!
Jenneke Veurink heeft geschreven op juni 23, 2020 om 10:03 am:
Beste Natasja en family, Wat een ontzettend leuk uitje was het met de tuk tuk! En wat zitten jullie op een prachtige locatie!! Heel veel succes en complimenten voor jullie allemaal!, Liefs Alfred en Jenneke en meiden
Hans Ewalts, namens CURA heeft geschreven op september 2, 2019 om 1:25 pm:
Venray, 2 september 2019 Zaterdag 24 augustus 2019 hebben wij met onze opleidingsgroep CURA een geweldige dag gehad met de TUK-TUK. 's Morgens werden zeer enthousiast door Natasja en haar team onthaalt met koffie/thee en ove(n)rheelrijke zelf gebakken kruidkoek. Na een zeer gedegen instructie, waarbij veiligheid vooropstond werden de chauffeurs "goedgekeurd" om de TUK-TUK te kunnen besturen. Wij hadden het arrangement met bezoek aan kaasmakerij en mini kookworkshop. Met een geweldig uitgestippelde route gingen wij op stap naar de eerste halte, de kaasmakerij. Na een zeer inspirerende uiteenzetting van een bevlogen eigenaresse die als hobby had kaas maken. Na een zeer smaakvolle proeverij met zelf gemaakte fruitsap en vele soorten kaas, op naar de aspergesboerderij. Hier werden we zeer gastvrij onthaald en maakten we een heerlijke asperges quiche. Tijdens het afbakken van de quiche vertelde de eigenaar alles over het natuurgebied waarin zijn boerderij lag. Nadat we heerlijk hadden genoten van onze quiche en heerlijk "watertje" hebben we de TUK-TUK terug gebracht naar de remise. Een geweldige dag, waarbij we ontzettend mazzel hadden met uitstekend weer. Natasja en jouw team, hartstikke bedankt en heel veel succes met jullie prachtige locatie en uitstekende formule. Namens CURA, Hans
Fam. Dunnewind heeft geschreven op augustus 28, 2019 om 2:38 pm:
Op 20 augustus hebben wij met familie uit het buitenland een tocht gemaakt in de tuk-tuks. Een erg leuke activiteit bij heel enthousiaste mensen. De enige regenbui kwam precies op het goede moment: toen we koffie kregen aangeboden voordat we aan de boerengolf gingen beginnen. Zeker een aanrader om een keer mee te maken.
Marcel Jaspers via de mail heeft geschreven op augustus 20, 2019 om 1:07 pm:
Namens ons allemaal even de complimenten voor de gastvrijheid en de organisatie van zaterdag. Iedereen heeft volop genoten van de TUK TUK, en ook het kruisboogschieten was zeer geslaagd. Kruisboog schieten was net als bij jullie goede uitleg, en een gezellige sfeer. Dus namens ons allemaal bedankt voor de fijne en gezellige dag.
Yorick Goossen heeft geschreven op juli 10, 2019 om 9:28 am:
Zaterdag 22 juni hier onze familie dag voor 22 personen gehouden. Super goed geregeld. Ze hebben alles uit de kast gehaald om het na onze wens te doen. Met behulp van een ander bedrijf stond het die ochtend klaar. We kijken er met een leuk gevoel op terug. Bedankt voor de gezellige dag.
Renate Knol heeft geschreven op april 17, 2019 om 7:43 pm:
Afgelopen zaterdag met 12 personen een vrijgezellenfeest gehad. Ondanks de kou een fijne en gezellige middag gehad. Zelfs werd er gezorgd voor handschoenen en fleecedekens. Een gastvrije ontvangst met enthousiaste medewerkers. Het spel wat wij speelden was goed in elkaar gezet. Een grote aanrader om hier eens tuk tuk te rijden. Erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar!
Lydia Krist heeft geschreven op november 27, 2018 om 3:33 pm:
Afgelopen zaterdag hebben wij met onze familie, jong en oud, een leuke puzzeltocht gedaan met de TukTuks. We werden door de gehele familie erg hartelijk ontvangen en er werd pro-actief meegedacht over de invullingen. We voelden ons meteen erg thuis. Ondanks de kou was het nu nog goed te doen maar we komen ook erg graag nog een keer terug met warmer weer. Hartelijk dank voor alles! Groeten Familie Krist
Share This