Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.236.97.49.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
103 berichten.
Annet Venema heeft geschreven op augustus 17, 2015 om 10:39 am:
Wij hebben zondagmiddag 16 augustus een familie uitje gehad met de tuk tuk. Er werd heel goed uitgelegd hoe je met de tuk tuk moet rijden . Na het testparcours gingen op pad en ondanks de regen hebben we het geweldige middag gehad. Een echte aanrader Annet Venema
CBS De Fontein heeft geschreven op juli 9, 2015 om 10:43 am:
Woensdag 10 juni hebben wij met ons team een topmiddag beleefd. We hebben het spel The Game gedaan met de collega's. We hadden perfect weer en ook de activiteit was top voor elkaar. Bedankt voor deze topmiddag waarbij teambuilding hoog in t vaandel stond. Wie weet: tot een volgende keer!
Team CBS De Fontein heeft geschreven op juli 8, 2015 om 10:44 am:
Woensdag 10 juni hebben wij een geweldig teamuitje gehad. Het arrangement The Game was een enorm succes. Iedereen heeft genoten en het was zeker iets om te onthouden voor de toekomst. Hartelijk dank voor dit uitstekend verzorgde teamuitje. Wie weet, tot een volgende keer!!
Marjan Koop heeft geschreven op juli 3, 2015 om 10:45 am:
Zondag 28 juni hebben wij op onze jaarlijkse familiedag Tuk Tuk gereden in Ommen. Wat hebben we gelachen en genoten. Bedankt voor alles!
Evelien Withaar heeft geschreven op juni 2, 2015 om 10:46 am:
Zaterdag 30 mei voor 15 personen een vriendenuitje gehad met de tuk tuk. Prima mailcontact gehad van tevoren. Prima uitleg en hulp gehad bij het 'oefenen'. Prachtige route gereden en mooie tussenstops gehad. Dankjewel voor jullie enthousiasme, wij hebben allemaal genoten! Een aanrader!
Onze Lieve Vrouweschool; Kim heeft geschreven op mei 29, 2015 om 10:48 am:
Vandaag hebben wij een super gezellige teamdag beleefd in Ommen. Tuk Tuk rijden was echt een ervaring op zich. We hebben genoten van de tocht, de gastvrijheid van Natasja, Henk en Wilma en na afloop heerlijk gegeten! Super geregeld! Dankjewel en tot gauw! 🙂 Groetjes Kim
Leon Toonen heeft geschreven op mei 28, 2015 om 10:49 am:
Wij hebben in het Pinkster weekeinde gebruik gemaakt van de Tuk Tuks bij Vechtdal Express. We kregen een erg goede uitleg voordat we konden vertrekken en hebben ontzettend veel plezier gehad. Wat een mooie tocht in de omgeving van Ommen en allemaal lachende mensen als we met onze Tuk Tuks voorbij kwamen knetteren. Natasja bedankt voor de fijne en vrolijke begeleiding en tot een eventuele volgende Tuk Tuk!!
Marita van Duuren heeft geschreven op mei 19, 2015 om 10:50 am:
Een paar weken geleden hebben wij weer een dagje uit gehad met de zuster en schoonzusters. We hebben een tourtocht gehad met de tuktuk. Het was echt geweldig.We hebben vreselijk gelachen.En halverwege de tocht hebben we een hightea gehad.Wat ook erg lekker was. Echt een aanrader voor wie een dagje uit wil.
familie ter woude heeft geschreven op mei 6, 2015 om 10:51 am:
Midden april zijn wij met ons team een dagje uit geweest in de Tuk Tuk. Wat hebben we wat afgelachen en de route is erg mooi. Bedankt mensen voor het enthousiasme en de goede service. Groet Wendy
anke posthuma heeft geschreven op oktober 13, 2014 om 10:52 am:
zaterdag 13 sept een geweldige gezellige dag gehad met ons groepje Met 4 tuk tuk op pad door prachtig landschap en een goed verzorgde lunchmand voor onderweg Wij zijn zeer tevreden over de organisatie Het kontakt met hun was erg gezellig en als we nog een keer in de buurt zijn kom ik graag weer bij jullie gr
Share This