Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.215.77.193.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
106 berichten.
Team de Niehof heeft geschreven op september 28, 2015 om 10:38 am:
We hebben op 17 sept met ons team Tuk Tuk gereden. Heel prettig mailcontact gehad van te voren, op de middag zelf een goede uitleg over het rijden met een Tuk Tuk. De route was mooi, kortom een hele leuke gezellige middag geluk in de Tuk Tuk gehad!! Zeker voor herhaling vatbaar.
Maureen Hakkers heeft geschreven op september 9, 2015 om 11:02 am:
zaterdag 6 september zijn we met alle kapsters en kapper in Ommen geweest om te tuk tukken. We hebben vreselijk veel lol gehad, en waren super fanatiek met het spel bezig.We hebben de kluis dan ook gekraakt, en een geweldige middag gehad. Onze houten tuk tuk staat te pronken op onze balie. Bedankt namens team haarmode Maureen, Staphorst
Rene Doornbos heeft geschreven op augustus 17, 2015 om 10:41 am:
Wij waren afgelopen 2 weken op de Beerze Bulten. Van de winter was er een item op RTL 4 over de Beerze Bulten en daarin zagen wij dat in de omgeving op een Tuk Tuk gereden kon worden. Afgelopen maandag 10 augustus was het zover. Wat een gezellig ontvangst op de locatie. Goede uitleg inzake het rijden in de Tuk Tuk onder het genot van koffie en thee. Voor de kinderen (7 stuks) stond er ook drinken en snoep klaar. Na een klein uurtje gingen we de weg op met de Tuk Tuk. In het begin koste het soms wat moeite maar aan het eind van de dag hadden we het goed onder controle. We vonden het Tuk Tuk rijden toch wel een van onze hoogtepunten van de vakantie. Wij raden het dan ook iedereen aan om dit te gaan doen. Top verzorgt door Natasja!!!
Annet Venema heeft geschreven op augustus 17, 2015 om 10:39 am:
Wij hebben zondagmiddag 16 augustus een familie uitje gehad met de tuk tuk. Er werd heel goed uitgelegd hoe je met de tuk tuk moet rijden . Na het testparcours gingen op pad en ondanks de regen hebben we het geweldige middag gehad. Een echte aanrader Annet Venema
CBS De Fontein heeft geschreven op juli 9, 2015 om 10:43 am:
Woensdag 10 juni hebben wij met ons team een topmiddag beleefd. We hebben het spel The Game gedaan met de collega's. We hadden perfect weer en ook de activiteit was top voor elkaar. Bedankt voor deze topmiddag waarbij teambuilding hoog in t vaandel stond. Wie weet: tot een volgende keer!
Team CBS De Fontein heeft geschreven op juli 8, 2015 om 10:44 am:
Woensdag 10 juni hebben wij een geweldig teamuitje gehad. Het arrangement The Game was een enorm succes. Iedereen heeft genoten en het was zeker iets om te onthouden voor de toekomst. Hartelijk dank voor dit uitstekend verzorgde teamuitje. Wie weet, tot een volgende keer!!
Marjan Koop heeft geschreven op juli 3, 2015 om 10:45 am:
Zondag 28 juni hebben wij op onze jaarlijkse familiedag Tuk Tuk gereden in Ommen. Wat hebben we gelachen en genoten. Bedankt voor alles!
Evelien Withaar heeft geschreven op juni 2, 2015 om 10:46 am:
Zaterdag 30 mei voor 15 personen een vriendenuitje gehad met de tuk tuk. Prima mailcontact gehad van tevoren. Prima uitleg en hulp gehad bij het 'oefenen'. Prachtige route gereden en mooie tussenstops gehad. Dankjewel voor jullie enthousiasme, wij hebben allemaal genoten! Een aanrader!
Onze Lieve Vrouweschool; Kim heeft geschreven op mei 29, 2015 om 10:48 am:
Vandaag hebben wij een super gezellige teamdag beleefd in Ommen. Tuk Tuk rijden was echt een ervaring op zich. We hebben genoten van de tocht, de gastvrijheid van Natasja, Henk en Wilma en na afloop heerlijk gegeten! Super geregeld! Dankjewel en tot gauw! 🙂 Groetjes Kim
Leon Toonen heeft geschreven op mei 28, 2015 om 10:49 am:
Wij hebben in het Pinkster weekeinde gebruik gemaakt van de Tuk Tuks bij Vechtdal Express. We kregen een erg goede uitleg voordat we konden vertrekken en hebben ontzettend veel plezier gehad. Wat een mooie tocht in de omgeving van Ommen en allemaal lachende mensen als we met onze Tuk Tuks voorbij kwamen knetteren. Natasja bedankt voor de fijne en vrolijke begeleiding en tot een eventuele volgende Tuk Tuk!!
Share This