Gastenboek - Vechtdal Express & Somerwende

Gastenboek

Bekijk hier onze gastenboek berichten.

 
 
 
 
 
 
 
152 berichten.
Jeanet Saaltink schreef op 15 maart 2017 om 19:38
Wilma, de website ziet er schitterend uit.....we wensen je dan ook heel veel succes en komen zeker regelmatig een bakkie bij je doen. liefs Jeanet.
Familie Martin schreef op 12 maart 2017 om 19:57
Lieve Wilma, Wat ziet je site er prachtig uit. Wij wensen jou ontzettend veel plezier met het geven van de koffie- en theeproeverijen. Groeten familie Martin
Marion schreef op 14 februari 2017 om 10:32
Met ons bedrijf hebben we bij jullie een geweldige dag uit gehad. De ontvangst op jullie prachtige locatie was erg prettig. De organisatie was tot in de puntjes geregeld ondanks dat we veel eisen hadden en met een grote groep zijn geweest. Bedankt voor jullie enthousiasme en professionaliteit. Ik kom zeker nog eens tukken in de omgeving van Rheeze. Tot een volgende keer!
Ton en kinderen schreef op 14 juni 2016 om 10:33
Afgelopen weekend hebben we met de Tuk Tuks rondgereden. Het was een hele ervaring en we hebben heel erg gelachen. Door de super leuk ontvangst en vele enthousiasme kijken wij terug op een geslaagde dag. Bedankt Vechtdal Express
Albatrosuitje schreef op 31 mei 2016 om 10:34
Wat hebben wij een leuke dag gehad. Ten eerste kwam dat al door Natasja die zo enthousiast is. Het rijden ging ons niet allemaal even goed af, dus het proefrijden bleek echt wel nodig. Wij hadden de tocht met de QR-code en dat was heel leuk om te doen. Het was af en toe even zoeken maar uiteindelijk is alles gelukt. Er werd goed voor ons gezorgd met een hapje en een drankje. Nogmaals bedankt en groeten van de buren uit Alkmaar.
familie wessink schreef op 13 mei 2016 om 10:36
Als eerst gezellig ontvangen bij Natasja. Na de koffie gingen we de Tuk Tuk`s in. Het was zeker even wennen om deze te besturen maar wat hebben we gelachen. De route was schitterend, wat wonen jullie daar mooi in het Vechtdal. Natasja en team, enorm bedankt voor de goede zorgen en we komen zeker nog eens een keer. Groetjes Ria en familie
Team de Niehof schreef op 28 september 2015 om 10:38
We hebben op 17 sept met ons team Tuk Tuk gereden. Heel prettig mailcontact gehad van te voren, op de middag zelf een goede uitleg over het rijden met een Tuk Tuk. De route was mooi, kortom een hele leuke gezellige middag geluk in de Tuk Tuk gehad!! Zeker voor herhaling vatbaar.
Maureen Hakkers schreef op 9 september 2015 om 11:02
zaterdag 6 september zijn we met alle kapsters en kapper in Ommen geweest om te tuk tukken. We hebben vreselijk veel lol gehad, en waren super fanatiek met het spel bezig.We hebben de kluis dan ook gekraakt, en een geweldige middag gehad. Onze houten tuk tuk staat te pronken op onze balie. Bedankt namens team haarmode Maureen, Staphorst
Rene Doornbos schreef op 17 augustus 2015 om 10:41
Wij waren afgelopen 2 weken op de Beerze Bulten. Van de winter was er een item op RTL 4 over de Beerze Bulten en daarin zagen wij dat in de omgeving op een Tuk Tuk gereden kon worden. Afgelopen maandag 10 augustus was het zover. Wat een gezellig ontvangst op de locatie. Goede uitleg inzake het rijden in de Tuk Tuk onder het genot van koffie en thee. Voor de kinderen (7 stuks) stond er ook drinken en snoep klaar. Na een klein uurtje gingen we de weg op met de Tuk Tuk. In het begin koste het soms wat moeite maar aan het eind van de dag hadden we het goed onder controle. We vonden het Tuk Tuk rijden toch wel een van onze hoogtepunten van de vakantie. Wij raden het dan ook iedereen aan om dit te gaan doen. Top verzorgt door Natasja!!!
Annet Venema schreef op 17 augustus 2015 om 10:39
Wij hebben zondagmiddag 16 augustus een familie uitje gehad met de tuk tuk. Er werd heel goed uitgelegd hoe je met de tuk tuk moet rijden . Na het testparcours gingen op pad en ondanks de regen hebben we het geweldige middag gehad. Een echte aanrader Annet Venema
CBS De Fontein schreef op 9 juli 2015 om 10:43
Woensdag 10 juni hebben wij met ons team een topmiddag beleefd. We hebben het spel The Game gedaan met de collega's. We hadden perfect weer en ook de activiteit was top voor elkaar. Bedankt voor deze topmiddag waarbij teambuilding hoog in t vaandel stond. Wie weet: tot een volgende keer!
Team CBS De Fontein schreef op 8 juli 2015 om 10:44
Woensdag 10 juni hebben wij een geweldig teamuitje gehad. Het arrangement The Game was een enorm succes. Iedereen heeft genoten en het was zeker iets om te onthouden voor de toekomst. Hartelijk dank voor dit uitstekend verzorgde teamuitje. Wie weet, tot een volgende keer!!
Marjan Koop schreef op 3 juli 2015 om 10:45
Zondag 28 juni hebben wij op onze jaarlijkse familiedag Tuk Tuk gereden in Ommen. Wat hebben we gelachen en genoten. Bedankt voor alles!
Evelien Withaar schreef op 2 juni 2015 om 10:46
Zaterdag 30 mei voor 15 personen een vriendenuitje gehad met de tuk tuk. Prima mailcontact gehad van tevoren. Prima uitleg en hulp gehad bij het 'oefenen'. Prachtige route gereden en mooie tussenstops gehad. Dankjewel voor jullie enthousiasme, wij hebben allemaal genoten! Een aanrader!
Onze Lieve Vrouweschool; Kim schreef op 29 mei 2015 om 10:48
Vandaag hebben wij een super gezellige teamdag beleefd in Ommen. Tuk Tuk rijden was echt een ervaring op zich. We hebben genoten van de tocht, de gastvrijheid van Natasja, Henk en Wilma en na afloop heerlijk gegeten! Super geregeld! Dankjewel en tot gauw! 🙂 Groetjes Kim
Leon Toonen schreef op 28 mei 2015 om 10:49
Wij hebben in het Pinkster weekeinde gebruik gemaakt van de Tuk Tuks bij Vechtdal Express. We kregen een erg goede uitleg voordat we konden vertrekken en hebben ontzettend veel plezier gehad. Wat een mooie tocht in de omgeving van Ommen en allemaal lachende mensen als we met onze Tuk Tuks voorbij kwamen knetteren. Natasja bedankt voor de fijne en vrolijke begeleiding en tot een eventuele volgende Tuk Tuk!!
Marita van Duuren schreef op 19 mei 2015 om 10:50
Een paar weken geleden hebben wij weer een dagje uit gehad met de zuster en schoonzusters. We hebben een tourtocht gehad met de tuktuk. Het was echt geweldig.We hebben vreselijk gelachen.En halverwege de tocht hebben we een hightea gehad.Wat ook erg lekker was. Echt een aanrader voor wie een dagje uit wil.
familie ter woude schreef op 6 mei 2015 om 10:51
Midden april zijn wij met ons team een dagje uit geweest in de Tuk Tuk. Wat hebben we wat afgelachen en de route is erg mooi. Bedankt mensen voor het enthousiasme en de goede service. Groet Wendy
anke posthuma schreef op 13 oktober 2014 om 10:52
zaterdag 13 sept een geweldige gezellige dag gehad met ons groepje Met 4 tuk tuk op pad door prachtig landschap en een goed verzorgde lunchmand voor onderweg Wij zijn zeer tevreden over de organisatie Het kontakt met hun was erg gezellig en als we nog een keer in de buurt zijn kom ik graag weer bij jullie gr
Fam Lagemaat schreef op 10 oktober 2014 om 10:53
Vorige week een hele leuke dag gehad met de familie.Na een hartelijk ontvangst met koffie en wat lekkers en een goede uitleg op pad met de tuk-tuks door de prachtige omgeving van Ommen.Onderweg mooie stops waar we van de mand met streekproducten konden genieten.Het was heerlijk weer en hebben ontzettend veel lol gehad.Bij het eindpunt hebben we bij de aardbeien boerderij nog met z,n allen pannenkoeken gebakken super! Het was echt een top dag!Bedankt team vechtdal express!!

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media