Main Slide
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 54.165.57.161.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
109 berichten.
J.W. Immink heeft geschreven op juni 27, 2018 om 8:28 pm
EEN ECHTE AANRADER! Wij zijn met een personeels uitje van Adee Keukens uit Rijssen wezen TukTukken bij De Vechtdal Express De ontvangst en de uitleg door een enthousiast team van mensen hebben wij als zeer prettig ervaren! Ook de ruimte waar we ontvangen werden met een kopje koffie of thee zag er super netjes uit! Het TukTukken is geweldig leuk om te doen. Wij kunnen De Vechtdal Express aan een ieder aanraden! We hebben genoten! Veel succes!
PV Woning Bestrating, Kampen heeft geschreven op juni 24, 2018 om 1:41 pm
Zaterdag 23 juni een hele leuke middag gehad met de Tuk Tuk! De ontvangst en uitleg was perfect. De tocht was super. Zeker voor herhaling vatbaar!
Dennis (OBS Parkschool) heeft geschreven op juni 15, 2018 om 10:26 am
We hebben als team een fantastische dag gehad. De Tuk Tuk in combinatie met de Koesafari is iedereen aan te raden. Tussen de middag genoten van een heerlijke verse lunch bij de Vechtdal Hoeve. Louter positieve reacties uit ons team. Dank jullie wel.
PV Syntus heeft geschreven op juni 6, 2018 om 4:50 pm
Op zaterdag 2 juni jl hebben wij met de PV Syntus rond getukt in de TukTuk in het mooie vechtdal, het ontvangst was hartelijk en met veel enthousiasme. Na de koffie en de voor pret met het oefenen, gingen we op pad, we hebben een mooie middag met veel lol, Vechtdal Express dank jullie wel voor een geslaagde en gezellige middag. Groetjes PV Syntus
Mark heeft geschreven op mei 17, 2018 om 12:04 pm
Het afgelopen weekend hebben we een geweldige dag uit gehad in de Tuk tuk. Prachtige omgeving en mooi weer hielpen zeker mee. Maar de ontvangst en de organisatie maakte het helemaal perfect. Complimenten voor de goede service en we komen zeker nog eens kijken op jullie bedrijf. Groetjes van de hele groep en nogmaals bedankt!
Kim heeft geschreven op april 28, 2018 om 4:36 pm
Ontzettend fijn ontvangen! Veel gelachen en we hebben het erg leuk gehad! Complimente voor jullie! En bedankt voor alle service, gezelligheid en tranen van het lachen! Groetjes aan Wabbel,Wiebel, Ukketuk, Toet toet en vergeet Pruttel niet!!
Familie Germeraad heeft geschreven op april 22, 2018 om 9:40 pm
We hebben met ons gezin een fantastische dag gehad met de Tuk Tuk's! Het welkom en de instructie heel gezellig en prettig, de tour en het rijden echt heel leuk!!
Andrea heeft geschreven op december 10, 2017 om 3:41 pm
Wij hebben met 18 meiden ter ere van een vrijgezellenfeest de omgeving Ommen onveilig gemaakt met een te gekke tuk tuk tocht! Alles was top geregeld en de flexibiliteit en het meedenken van Natasja werd zeer gewaardeerd. Aanrader!
Kees & Ali Brinkman heeft geschreven op december 6, 2017 om 7:04 pm
Wij vierden met onze (klein)kinderen ons 45-jarig huwelijksjubileum. Midden in de herfst zijn er eigenlijk wel andere activiteiten te verzinnen die meer weerrisico bestendig zijn. In goed overleg - dank voor het meedenken voor ons feest (!) -besloten we de Tuk-Tuk tocht wel te plannen en een beetje risico voor lief te nemen. J.l. zaterdag hebben we heerlijk rond getukt. Toegegeven, het was koud, maar de pret en de voortreffelijk hartverwarmende organisatie van Nasasja en Henk maakte het allemaal goed. Vriendelijke ontvangst, heerlijk houtvuur, warme dekens, goede handschoenen en bij terugkomst warme chocolademelk deden alle kou vergeten. Voor ons, maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen overheerste slechts de gedachte dat het een fantastische middag was en alle lof voor de Vechtdal Express!!!! Van harte aanbevolen !!!!
Gerrie heeft geschreven op november 8, 2017 om 7:22 pm
Wij hebben zaterdag met 8 personen een geweldige dag bij jullie gehad! Eerst met de tuk tuk's door de mooie omgeving gereden. Het was bijzonder om ons op deze manier te verplaatsen. Daarna een hele leerzame, leuke en lekkere koffieproeverij gehad. Wilma heel erg bedankt voor deze beleving op jullie sfeervolle locatie! Alles bij elkaar een echte aanrader!!! Dank jullie wel allemaal van een vriendengroep uit Vierlingsbeek.
Share This