Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 18.205.109.82.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
102 berichten.
Andrea schreef op december 10, 2017 om 3:41 pm:
Wij hebben met 18 meiden ter ere van een vrijgezellenfeest de omgeving Ommen onveilig gemaakt met een te gekke tuk tuk tocht! Alles was top geregeld en de flexibiliteit en het meedenken van Natasja werd zeer gewaardeerd. Aanrader!
Kees & Ali Brinkman schreef op december 6, 2017 om 7:04 pm:
Wij vierden met onze (klein)kinderen ons 45-jarig huwelijksjubileum. Midden in de herfst zijn er eigenlijk wel andere activiteiten te verzinnen die meer weerrisico bestendig zijn. In goed overleg - dank voor het meedenken voor ons feest (!) -besloten we de Tuk-Tuk tocht wel te plannen en een beetje risico voor lief te nemen. J.l. zaterdag hebben we heerlijk rond getukt. Toegegeven, het was koud, maar de pret en de voortreffelijk hartverwarmende organisatie van Nasasja en Henk maakte het allemaal goed. Vriendelijke ontvangst, heerlijk houtvuur, warme dekens, goede handschoenen en bij terugkomst warme chocolademelk deden alle kou vergeten. Voor ons, maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen overheerste slechts de gedachte dat het een fantastische middag was en alle lof voor de Vechtdal Express!!!! Van harte aanbevolen !!!!
Gerrie schreef op november 8, 2017 om 7:22 pm:
Wij hebben zaterdag met 8 personen een geweldige dag bij jullie gehad! Eerst met de tuk tuk's door de mooie omgeving gereden. Het was bijzonder om ons op deze manier te verplaatsen. Daarna een hele leerzame, leuke en lekkere koffieproeverij gehad. Wilma heel erg bedankt voor deze beleving op jullie sfeervolle locatie! Alles bij elkaar een echte aanrader!!! Dank jullie wel allemaal van een vriendengroep uit Vierlingsbeek.
Elke en Wilma schreef op oktober 11, 2017 om 11:11 am:
Vorige week dinsdag hebben wij een tuk tuk tour en etentje gehad in schuilenburg. We hadden alleen maar enthousiaste reacties!! Wat ontzettend leuk was het en het eten was ook geweldig!! Kortom om top dag voor onze dames! Alsnog hartelijk bedankt dat mede dankzij jullie het zo?n fijne dag is geworden! Elke en Wilma ZGT
Baukje de Groot schreef op september 10, 2017 om 7:29 pm:
Zaterdag 9 september hadden wij onze jaarlijkse zussendag en hebben een prachtige rondrit gemaakt met de Tuk Tuks, het was in één woord geweldig!!! Voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!!!
Bert en Monique Broeze schreef op september 8, 2017 om 11:05 am:
Wij hebben ontzettend genoten van een mooie tuc-tuc tocht die we zijn gestart met een heerlijke koffieproeverij Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst Echt een aanrader
Gerjo schreef op augustus 8, 2017 om 8:41 pm:
Via een winactie een dagje geluk in de tuktuk gewonnen; en wat was het leuk! Na een kundige uitleg en een proefritje hebben we een mooie route afgelegd door de prachtige omgeving. Op de beschrijving stonden leuke stops als tip, helemaal leuk! We hebben er van genoten! Ik zal t zeker aanbevelen bij anderen, bedankt voor de leuke dag!
Jessica van der Baan schreef op juli 25, 2017 om 3:33 pm:
Ontzettend leuke ervaring gehad onze TukTuk. Zeer gastvrije ontvangst met een heerlijk kopje koffie/thee en wat lekkers en daarna een uitgebreide uitleg gekregen. Veiligheid voorop (en niet alleen maar omdat het moet, maar omdat het echt belangrijk gevonden wordt!) en dus eerst even 'leren' rijden en oefenen, daarna op pad. Onze zoon vond het prachtig! De rondtukken route is echt heel leuk. Maar de helft van de ervaring is toch ook mogelijk gemaakt door de eigenaren. Onze complimenten en we zullen jullie zeker aanraden bij anderen.
Monique Boekhout schreef op juni 28, 2017 om 4:16 pm:
Tuktuk rijden met de hele familie. Van jong tot oud hebben we het erg naar ons zin gehad! Bedankt voor het fijne mailcontact en de enthousiaste begeleiding!
Jolanda Wijnhoud schreef op juni 7, 2017 om 9:43 am:
Hallo Team Vechtdal Expres Ons dagje bij jullie is ons heel goed bevallen. Alles prima geregeld. Leuke gezellige workshop steigerhout en een heerlijke lunch gehad. Mooie Tuktuk-tour gemaakt en heerlijk afgesloten met tapas bij cafe Jipp Een topdag. Bedankt namens ons allen.
Share This