Gastenboek - Vechtdal Express & Somerwende

Gastenboek

Bekijk hier onze gastenboek berichten.

 
 
 
 
 
 
 
149 berichten.
Maarten Minkman schreef op 23 oktober 2018 om 11:25
Met 10 man heerlijke dag gehad, optimaal verzorgd, erg pro actieve en service gerichte professionals van Vechtdal Express die bijgedragen hebben aan deze mooie teamactiviteit.
jolanda schreef op 17 oktober 2018 om 16:10
Wat vond ik het leuk!!! Wat een gezellige sfeer en hartelijke gastvrouw! Top morgen gehad! Bedankt!
Ellen van Huizen schreef op 10 oktober 2018 om 14:52
Met 19 man een fantastisch georganiseerde dag gehad, incl. lunch en na afloop een heerlijk buffet. Mooi weer en veel plezier gehad, een echte aanrader voor groepen. Leuke stops. We kunnen terugkijken op een heerlijk weekend!
Albert schreef op 24 september 2018 om 20:32
Zaterdag 22 september hebben wij met de toneelvereniging een tuk tuk middag gedaan, ondanks het koude weer hebben wij ons goed vermaakt. Natasja en haar team zijn zeer gastvrij het is zeker de moeite waard om het een keer te gaan doen.
Francis Lubberding schreef op 21 september 2018 om 16:59
15 september 2018 was de dag dat wij het traditie vaderdaguitje gepland hadden, wij hebben met Z'n drietjes een onvergetelijke dag gehad. Ontvangst super, uitleg Tuktuk rijden top haha en toen met de beste chauffeuze en Pruttel op pad door die prachtige omgeving van Ommen. Wij weer onvergetelijke herineringen gemaakt!
Handbalteam HV Zwolle schreef op 17 juli 2018 om 15:30
14 juli met de meiden + coach van ons handbalteam tuktuk the game gedaan. De dag begon al goed met super mooi weer en het ontvangst was erg hartelijk. Na een duidelijke uitleg wat nou precies de bedoeling was, gingen we proefrijden in onze tuktuks Ukkipuk, Toet toet, Wiebel en Wabbel. Het tuktuk rijden zelf zorgde al voor veel hilariteit en het spel des te meer. Het competitieve en het samenwerken van ons handbalteam kwam hierbij goed van pas. Een hele leuke dag gehad die ik iedereen zou aanraden!
Geke Groen schreef op 12 juli 2018 om 20:21
Hallo Natasja, bedankt voor de bijzondere middag die ik samen met schoonzusje bij je had!Met de heerlijke koffie van je moeder en de lekkere snoeperijen daarbij hadden we een hele mooie middag! En het resultaat mag er zijn, blij mee! ???
Van Weijk schreef op 28 juni 2018 om 20:44
Hoi Natasja, bedankt voor alle goede zorgen en de gezellige middag die wij in jou mooie ruimte hebben gehad. We konden lekker kletsen en de mozaïek werkjes zijn echt mooi geworden. Nogmaals bedankt, we komen zeker nog eens een keer terug. Groeten Miranda
J.W. Immink schreef op 27 juni 2018 om 20:28
EEN ECHTE AANRADER! Wij zijn met een personeels uitje van Adee Keukens uit Rijssen wezen TukTukken bij De Vechtdal Express De ontvangst en de uitleg door een enthousiast team van mensen hebben wij als zeer prettig ervaren! Ook de ruimte waar we ontvangen werden met een kopje koffie of thee zag er super netjes uit! Het TukTukken is geweldig leuk om te doen. Wij kunnen De Vechtdal Express aan een ieder aanraden! We hebben genoten! Veel succes!
PV Woning Bestrating, Kampen schreef op 24 juni 2018 om 13:41
Zaterdag 23 juni een hele leuke middag gehad met de Tuk Tuk! De ontvangst en uitleg was perfect. De tocht was super. Zeker voor herhaling vatbaar!
Dennis (OBS Parkschool) schreef op 15 juni 2018 om 10:26
We hebben als team een fantastische dag gehad. De Tuk Tuk in combinatie met de Koesafari is iedereen aan te raden. Tussen de middag genoten van een heerlijke verse lunch bij de Vechtdal Hoeve. Louter positieve reacties uit ons team. Dank jullie wel.
PV Syntus schreef op 6 juni 2018 om 16:50
Op zaterdag 2 juni jl hebben wij met de PV Syntus rond getukt in de TukTuk in het mooie vechtdal, het ontvangst was hartelijk en met veel enthousiasme. Na de koffie en de voor pret met het oefenen, gingen we op pad, we hebben een mooie middag met veel lol, Vechtdal Express dank jullie wel voor een geslaagde en gezellige middag. Groetjes PV Syntus
Mark schreef op 17 mei 2018 om 12:04
Het afgelopen weekend hebben we een geweldige dag uit gehad in de Tuk tuk. Prachtige omgeving en mooi weer hielpen zeker mee. Maar de ontvangst en de organisatie maakte het helemaal perfect. Complimenten voor de goede service en we komen zeker nog eens kijken op jullie bedrijf. Groetjes van de hele groep en nogmaals bedankt!
Kim schreef op 28 april 2018 om 16:36
Ontzettend fijn ontvangen! Veel gelachen en we hebben het erg leuk gehad! Complimente voor jullie! En bedankt voor alle service, gezelligheid en tranen van het lachen! Groetjes aan Wabbel,Wiebel, Ukketuk, Toet toet en vergeet Pruttel niet!!
Familie Germeraad schreef op 22 april 2018 om 21:40
We hebben met ons gezin een fantastische dag gehad met de Tuk Tuk's! Het welkom en de instructie heel gezellig en prettig, de tour en het rijden echt heel leuk!!
Andrea schreef op 10 december 2017 om 15:41
Wij hebben met 18 meiden ter ere van een vrijgezellenfeest de omgeving Ommen onveilig gemaakt met een te gekke tuk tuk tocht! Alles was top geregeld en de flexibiliteit en het meedenken van Natasja werd zeer gewaardeerd. Aanrader!
Kees & Ali Brinkman schreef op 6 december 2017 om 19:04
Wij vierden met onze (klein)kinderen ons 45-jarig huwelijksjubileum. Midden in de herfst zijn er eigenlijk wel andere activiteiten te verzinnen die meer weerrisico bestendig zijn. In goed overleg - dank voor het meedenken voor ons feest (!) -besloten we de Tuk-Tuk tocht wel te plannen en een beetje risico voor lief te nemen. J.l. zaterdag hebben we heerlijk rond getukt. Toegegeven, het was koud, maar de pret en de voortreffelijk hartverwarmende organisatie van Nasasja en Henk maakte het allemaal goed. Vriendelijke ontvangst, heerlijk houtvuur, warme dekens, goede handschoenen en bij terugkomst warme chocolademelk deden alle kou vergeten. Voor ons, maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen overheerste slechts de gedachte dat het een fantastische middag was en alle lof voor de Vechtdal Express!!!! Van harte aanbevolen !!!!
Gerrie schreef op 8 november 2017 om 19:22
Wij hebben zaterdag met 8 personen een geweldige dag bij jullie gehad! Eerst met de tuk tuk's door de mooie omgeving gereden. Het was bijzonder om ons op deze manier te verplaatsen. Daarna een hele leerzame, leuke en lekkere koffieproeverij gehad. Wilma heel erg bedankt voor deze beleving op jullie sfeervolle locatie! Alles bij elkaar een echte aanrader!!! Dank jullie wel allemaal van een vriendengroep uit Vierlingsbeek.
Gerrie schreef op 8 november 2017 om 15:57
Wij hebben zaterdag met 8 personen een geweldige dag bij jullie gehad! Eerst met Tuk Tuk' s door de mooie omgeving gereden. Het was bijzonder om ons op deze manier te verplaatsen. Daarna een hele leerzame, leuke en lekkere koffieproeverij gehad. Wilma heel erg bedankt voor deze beleving op jullie sfeervolle locatie! De SomerWend is een echte aanrader!!! Dank jullie wel allemaal van een vriendengroep uit Vierlingsbeek.
Deco-Events - mail schreef op 13 oktober 2017 om 08:30
Wat was het gezellig met elkaar vorige week in de workshopruimte van Deco en Events. Alle dames hebben wat moois gemaakt en stonden versteld van het resultaat. Fijn dat we uit zoveel decoraties konden kiezen en de hulp zo fijn was. Er was tijd om te kletsen en de lekkere dingetjes zijn ook goed ontvangen. Natasja bedankt voor de fijne middag. groet zussen van Meijerink

Copyright 2023 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media