Gastenboek - Vechtdal Express & Somerwende

Gastenboek

Bekijk hier onze gastenboek berichten.

 
 
 
 
 
 
 
140 berichten.
Geert en Ina Horstra heeft geschreven op 20 augustus 2013 om 11:29
Natasja, het was een super middag met de familie, het weer was goed en de rit mooi,ook de spontane uitleg en testrit met jou en Henk was geweldig. Wij hopen tot ziens. Geert en Ina namens de familie.
Berend de Boer heeft geschreven op 4 juli 2013 om 11:30
Hierbij mijn ervaring tijdens het team uitje van het Deltion College uit Zwolle.We hebben met de afdeling Verf en Apllicatie een super fijne middag gehad tijdens onze Tuk Tuk tocht door prachtige gedeelten van Ommen. Ook de opdrachten die wij moesten uitvoeren zijn in een woord super.Ook de spontane uitleg van Natasja was meer dan uitstekend. Mocht u een leuke dag willen hebben dan kan ik de tuk tuk tocht The game van Vechtdal Express van harte bij u aanbevelen. Een zeer tevreden klant. Berend de Boer
Clemens en Marijke heeft geschreven op 22 juni 2013 om 11:31
We hebben zaterdag 15 juni een ritje gemaakt in een tuktuk. Een super ervaring, erg leuk om te doen! De tuktuks waren door vechtdalexpres ingezet voor het goede doel. Dit jaar was dat voor Chayenna van Dijk. Heel mooi dat zoiets wordt georganiseerd en voor ons fijn om aan zoiets mee te kunnen werken.
harry dunnewind heeft geschreven op 18 juni 2013 om 11:33
Zaterdag 15 juni een tuk-tuk rit gemaakt vanaf het Vechtgenotenhuis. Natasja had deze dag de Tuk-Tuk's beschikbaar gesteld om een bedrag bij elkaar te brengen voor Chayenne van Dijk. Wat een super initiatief! En dan ook nog een prachtige opbrengst. We hebben genoten van de rit en konden op deze manier ons steentje bijdragen voor Chayenne. Complimenten voor Vechtdal Express.
Janine heeft geschreven op 18 juni 2013 om 11:32
Heerlijk rondgereden afgelopen zaterdag voor het goede doel (Cheyenna). Mijn vriendin uit Utrecht kon zo mooi de omgeving van het Vechtdal leren kennen. Erg geslaagd en gezellig:)
Henriëtte Agterhuis heeft geschreven op 17 juni 2013 om 11:34
Dank voor de fantastische dag. De combinatie tuc tuc/fun bikes was voor iedereen geweldig. Zeker iets voor een volgende keer
Esther heeft geschreven op 28 april 2013 om 11:35
Gisteren hebben we bij een vrijgezellenfeest een tuktuk tour gemaakt! Het was echt super leuk! Inrijden was spannend en ook hilarisch, de tocht was mooi: een topactiviteit!
mary vermeij heeft geschreven op 2 oktober 2012 om 11:36
Na een fantastisch hartelijk welkom door Natasja begonnen aan een heerlijke zonnige dag tukken! Eerst al de proefrondes rijden en de uitleg door de drie spontane medewerkers en toen er op uit. Wat hebben we genoten met zijn allen, hilariteit als er weer eens wat fout ging of dat we even verdwaalden, maar alles kwam op zijn pootjes terecht. Zeker voor herhaing vatbaar. Hartelijke dank voor een geweldig team!! namens de Duinstampers ....Mary Vermeij
Erik Kampstra & 11 gezellige Westlanders heeft geschreven op 10 september 2012 om 11:37
Tuk, tuk dit is echt heel erg leuk. Het was zomers warm in de omgeving van Ommen. Het dakje van de Tuk tuk zorgde voor schaduw en met de open zijkanten een heerlijk verfrissend windje. Wat een leuke tocht is dit. Met 12 man en dus in twee teams tegen elkaar tuk tuk battelen. Op zoek naar het code woord en de daarbij behorende prijs. Onderweg genieten van de mooie omgeving en alle aandacht van de mensen achter de Vechtdalexpress. Als kritische Westlanders zeggen wij dit is een superevent voor friends en iedereen die op een leuke manier kennis wil maken met het land van de Witte Wieven. Een dikke tien en een dikke dankjewel voor de organisatie. Tuk, tuk wij komen graag nog eens terug.
Henrike Grondman heeft geschreven op 26 augustus 2012 om 11:38
Gisteren met een vrijgezellenfeest gebruik gemaakt van een arrangement van jullie! Het was zeer de moeite waard en we hebben enorm gelachen!
danielle heeft geschreven op 31 juli 2012 om 11:39
met de familie zijn wij afgelopen zondag een middag wezen tuk tukken. we hebben verschrikkelijk gelachen, en dat begon al met de test-rit... het bleek in de eerste instantie nog niet zo eenvoudig, vooral voor ons mams.. haha... een leuke route, ook voor de 2 kleine kinderen die mee waren was het geweldig! dus echt een aanrader voor iedereen !
Wilfried en Carry heeft geschreven op 16 juli 2012 om 11:41
Zondag 15-07-2012 Hebben wij een hele leukedag gehad, omdat we in een Tuk Tuk mochten rijden in het prachtige Ommen, eerst hebben we een goede uitleg van Natasja gehad onder het genot van een kopje koffie en thee met wat heerlijks erbij toen moesten we proefrijden op het parkeerplaats Wilma gaf de nodige aanwijzingen, het ging Wilfried heel goed af dus hij mocht rijden, en ik mocht lekker achter in zitten en zo hebben we Ommen een stukje beter leren kennen, we hebben gewandeld en lekker gepicknickt en bij de stuw wezen kijken en later nog op een terras koffie gedronken en dat zonder een druppel regen. Het was een hele belevenis. Natasja, Wilma en Henk Dank jullie wel voor deze GEWELDIGE DAG we komen zeker terug voor nog zo´n leuke route.
Jaap Piena heeft geschreven op 4 juli 2012 om 11:41
Betsy, Lia en ik (Jaap) waagden ons aan het avontuur met het Thaise vervoermiddel. Na een prima instructie gingen we op weg. Ik mocht/moest van de dames achter het stuur. Na een minuut of 10 kende de TukTuk nauwelijks nog geheimen. Het rijden ging heel makkelijk. We genoten van de prachtige tocht, de meegekregen route was makkelijk te volgen. Hier en daar hebben we vanaf een bankje of terras de mooie omgeving in ons opgenomen. De meegekregen picknickmand leverde een lekkere aanvulling op deze geweldige dag. Hartelijk dank Natasja, Wilma en Henk voor deze beleving.
Jeannette Arts heeft geschreven op 2 juli 2012 om 11:43
Namens alle collega's willen wij jullie hartelijk danken voor de geweldige dag in de tuk tuk! Het is een ware beleving om in de prachtige omgeving rond te rijden, en wanneer je de tuk tuk's ziet klaarstaan word je al blij! Daarbij jullie enthousiame en flexibiliteit...geweldig! Natasja nogmaals dank voor al jullie goede zorgen! Jeannette Arts - EAGE BV.
Seisveld heeft geschreven op 25 juni 2012 om 11:44
Bericht ontvangen via de email: Wij willen nog even laten weten dat wij een geweldige middag hebben gehad! Eerst het boerengolfspel, wat ontzettend leuk was! Gelukkig was het weer ons goed gezind. En daarna met z'n allen de Tuk-tuks in. En dat was echt erg leuk! Het testritje viel wat tegen, maar met jullie goede (en enthousiaste!) uitleg gingen we de weg op. Daar had een ieder de Tuk-tuk al aardig snel onder bedwang en hebben we genoten van het rondje Ommen. Nogmaals bedankt voor al het leuks en wie weet tot ziens!
Marja en Wilfried heeft geschreven op 21 juni 2012 om 11:45
14 juni is er voor ons als verrassing een schitterend arrangement geboekt. Van ongeveer 10 tot 17 uur een prachtige "oudhollandse" tocht gemaakt. Onderweg drie leuke activiteiten gedaan en telkens bevlogen gastenvrouwen en gastheren ontmoet. Wij kunnen het anderen echt aanraden om op een bijzondere manier door de omgeving te tukken over weggetjes waar je anders niet zo snel komt!
Carla Verheyen heeft geschreven op 14 juni 2012 om 11:46
Wij hebben zaterdag 2 juni een ontzettend leuke dag gehad met alle collega's. Een mooie omgeving en een spannende ervaring op de tuk tuk. Onze mannelijke collega's werden er weer een beetje kind van. Het is een aanrader voor iedereen.
NCCW heeft geschreven op 12 juni 2012 om 11:48
Bericht ontvangen via de email: Gonda Heinen - We hebben een fantastische dag gehad met een verrukkelijk verrassingsmenu bij Tante Pos als afsluiting. (We hebben zitten smullen.) De high tea heeft veel indruk gemaakt bij ons. Alle ingrediënten waren aanwezig zon, omgeving, rust en natuurlijk heerlijke thee met al dat lekkers, onze complimenten. Hoewel het rijden met de tuk tuk hard werken was, hebben we erg genoten van de dag en kijken er met veel plezier op terug. Ik wil je hartelijk bedanken voor de organisatie ook voor jou mijn complimenten.
Caren van den Arend heeft geschreven op 12 juni 2012 om 11:47
Dank voor een onvergetelijke dag! Ik heb afgelopen zaterdag echt genoten van een leuke, gezellige en vooral lachwekkende dag met jullie tuk tukjes en mijn collega's. Een absolute aanrader voor iedereen !
MON-groep heeft geschreven op 4 juni 2012 om 15:49
Bericht ontvangen via de email: Jeroen Nagtegaal - We hebben afgelopen vrijdag een evaluatie gehad. We zijn het er unaniem over eens dat de organisatie perfect voor elkaar was. Nogmaals hartelijk dank.

Copyright 2022 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media

leader-logo-compleet