Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.236.38.146.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
100 berichten.
Geert en Ina Horstra schreef op augustus 20, 2013 om 11:29 am:
Natasja, het was een super middag met de familie, het weer was goed en de rit mooi,ook de spontane uitleg en testrit met jou en Henk was geweldig. Wij hopen tot ziens. Geert en Ina namens de familie.
Berend de Boer schreef op juli 4, 2013 om 11:30 am:
Hierbij mijn ervaring tijdens het team uitje van het Deltion College uit Zwolle.We hebben met de afdeling Verf en Apllicatie een super fijne middag gehad tijdens onze Tuk Tuk tocht door prachtige gedeelten van Ommen. Ook de opdrachten die wij moesten uitvoeren zijn in een woord super.Ook de spontane uitleg van Natasja was meer dan uitstekend. Mocht u een leuke dag willen hebben dan kan ik de tuk tuk tocht The game van Vechtdal Express van harte bij u aanbevelen. Een zeer tevreden klant. Berend de Boer
Clemens en Marijke schreef op juni 22, 2013 om 11:31 am:
We hebben zaterdag 15 juni een ritje gemaakt in een tuktuk. Een super ervaring, erg leuk om te doen! De tuktuks waren door vechtdalexpres ingezet voor het goede doel. Dit jaar was dat voor Chayenna van Dijk. Heel mooi dat zoiets wordt georganiseerd en voor ons fijn om aan zoiets mee te kunnen werken.
harry dunnewind schreef op juni 18, 2013 om 11:33 am:
Zaterdag 15 juni een tuk-tuk rit gemaakt vanaf het Vechtgenotenhuis. Natasja had deze dag de Tuk-Tuk's beschikbaar gesteld om een bedrag bij elkaar te brengen voor Chayenne van Dijk. Wat een super initiatief! En dan ook nog een prachtige opbrengst. We hebben genoten van de rit en konden op deze manier ons steentje bijdragen voor Chayenne. Complimenten voor Vechtdal Express.
Janine schreef op juni 18, 2013 om 11:32 am:
Heerlijk rondgereden afgelopen zaterdag voor het goede doel (Cheyenna). Mijn vriendin uit Utrecht kon zo mooi de omgeving van het Vechtdal leren kennen. Erg geslaagd en gezellig:)
Henriƫtte Agterhuis schreef op juni 17, 2013 om 11:34 am:
Dank voor de fantastische dag. De combinatie tuc tuc/fun bikes was voor iedereen geweldig. Zeker iets voor een volgende keer
Esther schreef op april 28, 2013 om 11:35 am:
Gisteren hebben we bij een vrijgezellenfeest een tuktuk tour gemaakt! Het was echt super leuk! Inrijden was spannend en ook hilarisch, de tocht was mooi: een topactiviteit!
mary vermeij schreef op oktober 2, 2012 om 11:36 am:
Na een fantastisch hartelijk welkom door Natasja begonnen aan een heerlijke zonnige dag tukken! Eerst al de proefrondes rijden en de uitleg door de drie spontane medewerkers en toen er op uit. Wat hebben we genoten met zijn allen, hilariteit als er weer eens wat fout ging of dat we even verdwaalden, maar alles kwam op zijn pootjes terecht. Zeker voor herhaing vatbaar. Hartelijke dank voor een geweldig team!! namens de Duinstampers ....Mary Vermeij
Erik Kampstra & 11 gezellige Westlanders schreef op september 10, 2012 om 11:37 am:
Tuk, tuk dit is echt heel erg leuk. Het was zomers warm in de omgeving van Ommen. Het dakje van de Tuk tuk zorgde voor schaduw en met de open zijkanten een heerlijk verfrissend windje. Wat een leuke tocht is dit. Met 12 man en dus in twee teams tegen elkaar tuk tuk battelen. Op zoek naar het code woord en de daarbij behorende prijs. Onderweg genieten van de mooie omgeving en alle aandacht van de mensen achter de Vechtdalexpress. Als kritische Westlanders zeggen wij dit is een superevent voor friends en iedereen die op een leuke manier kennis wil maken met het land van de Witte Wieven. Een dikke tien en een dikke dankjewel voor de organisatie. Tuk, tuk wij komen graag nog eens terug.
Henrike Grondman schreef op augustus 26, 2012 om 11:38 am:
Gisteren met een vrijgezellenfeest gebruik gemaakt van een arrangement van jullie! Het was zeer de moeite waard en we hebben enorm gelachen!
Share This