Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.226.248.180.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
106 berichten.
Familie Haga/ van Hunen heeft geschreven op augustus 7, 2011 om 12:54 pm:
Wij hebben 6 augustus met 6 personen in 2 Tuk Tuks een fijne dag gehad in het mooie Vechtdal. Wij hebben genoten van de creatieve expressies van de Familie Dijkman en kunnen deze tocht dan ook van harte aanbevelen.
Janneke Schuring heeft geschreven op augustus 4, 2011 om 11:54 am:
Als verrassing voor mijn vriendin had ik een dagje Ommen georganiseerd. In de morgenuren een wandeling en in de middaguren rondtouren in een tuktuk. We hebben een geweldige dag gehad. De tuktuk was een erg leuk vervoermiddel om Ommen en omgeving eens van de andere kant te bekijken. Het was leuk, spannend, gezellig en we hebben veel lol gehad. Om met vriendin(nen) iets te ondernemen is dit een échte aanrader. Echt eens iets anders. De organisatie was ook helemaal TOP!
Familie Hartog heeft geschreven op juli 14, 2011 om 7:55 am:
Een hele leuke familiedag gehad ondanks dat het weer niet mee zat. Vier TukTuks doet menigeen langs de weg naar je groeten dit alleen al maakt je blij. Voor alle inzittenden was dit dagje een geslaagde en bijzondere ervaring en dit niet alleen door de bijzondere ontmoetingen met de nazaten van Opa Diekman.
Elke heeft geschreven op juni 23, 2011 om 11:56 am:
Leuke familiedag gehad in de TukTuk! Erg gelachen bij het testparcour en zelfs met regenachtig weer een leuke middag gehad. Zeker een aanrader.
Ineke Somer heeft geschreven op juni 20, 2011 om 11:57 am:
Beste TukTukkers, We hebben een geweldige dag gehad, de 10'e juni. Lekker getuktukt, goed verzorgd, en enthousiast ontvangen op unieke plekjes door creatieve mensen! Hartelijk dank aan iedereen, van ons: Oma en Opa, en Aaltje, Annie en Ineke.
Jessica heeft geschreven op juni 8, 2011 om 11:58 am:
Hallo! We hebben afgelopen zaterdag een super dag gehad! Erg leuke ervaring in de tuk tuks!! Voor herhaling vatbaar, dus wie weet zien we elkaar nog weer eens!! groetjes Dianne en Jessica
Kees heeft geschreven op mei 14, 2011 om 11:59 am:
Hoe vet is dit! Zelf genoeg meters met de tuktuk gemaakt in Azie maar om zelf rond te crossen in Ommen is echt te gek! Aanrader voor iedereen voor een dagje lol. 😀 Keep it up! Groetjes Kees
Nick Gent heeft geschreven op april 28, 2011 om 12:01 pm:
An amazing afternoon with some great friends, exploring a new part of Holland that we have never been to before. An amazing experience for the whole family.
familie kerremans heeft geschreven op april 28, 2011 om 12:00 pm:
Vanuit Brabant zijn wij helemaal afgereisd om bij jullie in het mooie Ommen een dagje tuktuk te rijden. We hebben een fantastische dag gehad! Wat een mooie omgeving en alles was heel erg goed georganiseerd. Een echte aanrader dus voor iedereen die eens iets anders wilt. Voor ons een dag om nooit te vergeten! Groetjes de familie kerremans
henk en diny heeft geschreven op april 4, 2011 om 12:02 pm:
Heerlijk dagje uit in de tuk tuk
Share This