Choppertouren & E-varen

Met een E-Chopper touren en in een E-Boot terugvaren, ervaar deze unieke wisseltocht over het water en over het land!

Jullie worden ontvangen op de startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er verteld wat de groep allemaal te wachten staat. De groep wordt in tweeën ingedeeld. Het eerste groepje gaat richting de steiger waar de E-boot klaar ligt. Na een korte uitleg varen zij richting Beerze. Het tweede groepje stapt op de E-Choppers. Na een testrit waar de rijvaardigheid van de chauffeurs getest wordt, start de Choppertour met GPS.  Beide groepen leggen een prachtige route door het Vechtdal af. Over het water en door de landerijweggetjes wordt de mooie natuur van Rheeze en omstreken ontdekt.

Onderweg stoppen beide groepen bij Vechtdal Hooglanders waar een drankje van de streek (of frisdrankje) met een borrelbox klaar staat. Na deze fijne stop wisselen beide groepen van activiteit zodat iedereen de ervaring van het Chopper cruisen en het E-boot varen heeft meegemaakt. Jullie volgen de route terug richting de startlocatie waar de dag wordt afgesloten met het maken van een mooie groepsfoto.

Ervaar het Chopper cruisen en de stilte van het E-varen over de Vecht!

Tijdsduur arrangement +/- 3,5 uur.

Prijs:
€ 42,50 per persoon

Inclusief: Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, Chopper tour met GPS route, E-boot varen, (fris)drankje uit de streek met borrelbox (inclusief plakjes droge worst van Vechtdal Hooglanders, blokjes Vechtdalkaas, nootjes, dipsticks en passend sausje). 

Dit arrangement is te boeken vanaf 8 volwassenen.

Extra informatie:

  • Chopper bestuurders moeten 16 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig bromfietscertificaat en/of een geldig A of B-rijbewijs.
  • Kinderen mogen achterop als het gezamenlijke gewicht niet meer dan 120 kilo is. Kosten € 10,- per kind.
  • De E-boten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en wordt inclusief kussen set verhuurd. Varen kan zonder vaarbewijs en veiligheidsvesten zijn beschikbaar.
  • Een picknick mee voor onderweg? Vraag naar de verschillende mogelijkheden.
  • Alle prijzen inclusief WA-verzekering.
  • Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222.
  • Alleen de E-boot huren? Kijk dan op www.vechtfloat.nl
Terug naar arrangementen boek hier
Choppertouren & E-varen
Choppertouren & E-varen
Choppertouren & E-varen
Choppertouren & E-varen
Choppertouren & E-varen
Choppertouren & E-varen