Choppertour 2 uur

Cruisen op de Vechtdal Chopper en tegelijkertijd de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekken.

Je wordt ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er uitgelegd hoe je een Chopper moet besturen. Vervolgens testen we de rijvaardigheid van de chauffeurs. Nadat er een proefrondje op ons uitgezette testparcours is afgelegd, gaat de Vechtdal Chopper tour beginnen. Via de GPS-route wordt je meegenomen voor een prachtige tour van twee uur. Je komt langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken. Uiteraard zijn er onderweg verschillende mooie plekken waar gestopt kan worden voor het maken van foto`s of om te genieten van eten en drinken. Een box met lekkere hapjes bijboeken behoort ook tot de mogelijkheden.

Heerlijk genieten van de omgeving, het gezelschap en het Chopper cruisen.

Prijs:
€ 28,50 per persoon
Inclusief: Koffie/thee bij ontvangst, 2 uur Choppertour met GPS-route en WA-verzekering. Let op! helm is verplicht. Deze is aanwezig op de startlocatie of neem een eigen helm mee.

Extra informatie:

  • Elke Bestuurder moet 18 jaar of ouder zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Kijk hier voor de algemene huurvoorwaarden.
  • Boeken kan via de agenda hiernaast.
  • Een box met lekkers mee voor onderweg of vooraf/na de tour een bittergarnituur of lunch boeken, kijk hier voor de inhoud en de mogelijkheden. 

Bekijk hier de beschikbaarheid

Dit artikel: Chopper
Zoetebox (4 personen - € 9,50 p.p.)
Borrelbox (4 personen - € 9,50 p.p.)
Lunchbox (4 personen - € 15,50 p.p.)

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media