Chopper Food Tour

Heerlijk cruisen op de Choppers en daarna de dag afsluiten onder het genot van een hapje of drankje. Van BBQ of buffet tot heerlijke tapas.

Je wordt ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er uitgelegd hoe je een Choppers moet besturen. Vervolgens testen we de rijvaardigheid van de chauffeurs. Nadat er een proefrondje op ons uitgezette testparcours is afgelegd, gaat de Vechtdal Chopper tour beginnen. Via de GPS-route wordt je meegenomen voor een prachtige tour van twee uur. Je komt langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken. Uiteraard zijn er onderweg verschillende mooie plekken waar gestopt kan worden voor het maken van foto`s of om te genieten van eten en drinken. Een box met lekkere hapjes bijboeken behoort ook tot de mogelijkheden.

Een geweldige dag uit…gas geven en genieten!

Let op! helm is verplicht. Deze is aanwezig op de startlocatie of neem een eigen helm mee.


Chopper Tapastour € 57,00 per persoon exclusief drankjes. vanaf 10 personen.
Sluit de dag af met een heerlijke parade van kleine hapjes bij Grandcafé Jipp. Napraten onder het genot van een drankje, terwijl de verschillende warme en koude tapas worden geserveerd. De tapasgerechten zijn afgeleid van de hoofdgerechten op de kaart.
– Tapas diner bij Grandcafé Jipp excl. drankjes, deze worden ter plaatse betaald –


Chopper Schuilenburg tour € 54,50 per persoon exclusief drankjes. vanaf 15 personen.

-Schuilenburg BBQ deluxe is inclusief; gemarineerde kipfilet, bieflapje, saucijs, satéspies, zalm in folie, beefburger, Twentse vleessalade, pastasalade, luxe sla melange met olijven/feta/rode ui, stokbrood bruin/wit, kruidenboter/tapenade, diverse sausjes en texmex aardappeltjes. Duur 2 uur.

-Schuilenburg buffet is inclusief: stokbrood, tapanade/kruidenboter, Twentse vleessalade, fruitsalade, luxe sla melange, Italiaanse kip in roomsaus, gehaktballetjes in sesamsaus, satéspiesjes met satésaus, bourgondische beenham met honingmosterdsaus, partjes aardappelen in schil, nasi en frites. Duur 2 uur.

– BBQ of Buffet bij Landgoed Schuilenburg exclusief drankjes.


Chopper Boomstamtour buffet € 63,50 of BBQ € 65,50 per persoon inclusief drankjes. vanaf 15 personen.

-Boomstam BBQ is inclusief; Koud buffet: Rundvleessalade, gemengde salade, tomatensalade, komkommersalade en stokbrood met kruidenboter. Warm buffet: Huisgerookte sparerib, gambaspies, shaslick, huisgerookte varkensfilet, drumsticks, spies met ossenhaas, pofaardappels en frites. Sauzen; Mayonaise, knoflooksaus en whiskeysaus.

-Boomstam Buffet is inclusief; Tomatensoep. Koud buffet: Tomatensalade, Kipkerrie salade, rundvleessalade, gemengde salade en stokbrood met kruidenboter. Warm buffet: Rundergoulash, kleine schnitzeltjes met gebakken champignons, ui en spek, Pirri Pirri kip, kleine gehaktballetjes in satésaus, gebraden rollade, 2 verschillende groentesoorten, gebakken aardappels en frites met mayonaise.

– Hollands drankenpakket is inclusief: Bier van de tap, rode en witte huiswijn, rosé, alle frisdranken, vruchtensappen, Jenevers, Port, Sherry en Vermont, koffie en thee.

– BBQ of Buffet bij het Boomstamrestaurant in Heemse. Drankjes zijn inclusief –


Extra informatie:

  • Elke Bestuurder moet 18 jaar of ouder zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Kijk hier voor de algemene huurvoorwaarden.
  • Voor kinderen geld een aangepast tarief met eten, vraag naar de mogelijkheden.
  • Vanaf 6 jaar mogen kinderen achterop als het gezamenlijke gewicht niet meer dan 120 kilo is. Kosten € 10,- per kind voor de Choppertour.
  • De Chopper Foodtour is gebaseerd op 2 uur toeren. Liever 3 uur toeren en aansluitend eten is € 10,00 per persoon extra.
  • Boeken kan via het aanmeldformulier hiernaast. In het veld opmerkingen kan aangegeven worden welk restaurant de voorkeur heeft.
  • Een box met lekkers mee voor onderweg of vooraf/na de tour een bittergarnituur of lunch boeken, kijk hier voor de inhoud en mogelijkheden. 
  • Alle prijzen zijn inclusief brandstof en WA-verzekering.

Gegevens hoofdboeker

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media