Chopper Hooglanders Expeditie

Ga mee op Hooglanders Expeditie door het Vechtdal. Eerst cruisen op een Vechtdal Chopper en onderweg een kano in stappen op zoek naar Schotse Hooglanders. Een hele unieke ervaring die deze expeditie wel heel bijzonder maakt.

Jullie worden ontvangen op de startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er verteld wat de groep allemaal te wachten staat. Vervolgens wordt de rijvaardigheid van de chauffeurs getest en start de Choppertour met GPS. Op de Vechtdal Choppers cruisen jullie via prachtige weggetjes, langs uitgestrekte weilanden en door de bossen van het Vechtdal. Doordat de Choppers volledig elektrisch zijn zal de natuurbeleving ook optimaal zijn.

Onderweg stoppen jullie bij de eigenaren van een kudde Schotse Hooglanders. Om bij deze prachtige dieren te kunnen komen, start deze expeditie in de kano`s die voor jullie klaar liggen. De kano route neemt jullie mee naar een onontdekt stukje van de rivier de Vecht waar op een eiland de Schotse Hooglanders te vinden zijn. Bij aankomst op dit eiland wordt jullie vertelt hoe deze kudde leeft en zich onderhoudt. Ook is er tijd en ruimte om van de natuur te genieten en even bij te komen van het kano varen. Vergeet niet om de kudde op de foto te zetten, want ze weten dat ze erg fotogeniek zijn.
Nadat jullie met de kano terug zijn gekomen zal er een kopje koffie/thee met koek voor jullie klaar staan. Hier kunnen jullie bekijken hoe het leven op de boerderij eruit ziet.

Vervolgens stappen jullie weer op de Choppers en volgen jullie de route terug richting de startlocatie waar de dag wordt afgesloten met het maken van een mooie groepsfoto.

Ervaar het Chopper outdoor leven en ontdek de Schotse Hooglanders tijdens deze unieke expeditie!

Elke maandag t/m zaterdag.
Tijdsduur arrangement +/- 5,5 uur.

Prijs:
€ 47,50 per persoon

Inclusief: Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, Chopper tour met GPS route, kanotocht met Hooglanders Expeditie, kopje koffie/thee met koek onderweg.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

Extra informatie:

  • Bestuurder moet 16 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig bromfietscertificaat en/of een geldig A of B-rijbewijs.
  •  Kinderen mogen achterop als het gezamenlijke gewicht niet meer dan 120 kilo is. Kosten € 10,- per kind.
  • Een picknick, lunch of diner laten verzorgen voor onderweg of op locatie? Vraag naar de verschillende mogelijkheden.
  • Alle prijzen inclusief WA-verzekering.
  • Leuke foto`s gemaakt van de Schotse Hooglanders stuur ze dan gerust naar info@vechtdalhooglanders.nl 
  • Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222.
Terug naar arrangementen boek hier
Chopper Hooglanders Expeditie
Chopper Hooglanders Expeditie
Chopper Hooglanders Expeditie
Chopper Hooglanders Expeditie
Chopper Hooglanders Expeditie