Workshop mozaïeken

De techniek van het mozaïeken leren tijdens deze creatieve workshop!

Bij aankomst in de workshopruimte in Rheeze starten we met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Er wordt uitgelegd hoe het mozaïeken werkt. Er staan verschillende voorbeelden uitgestald en er liggen verschillende ontwerpen klaar om te gebruiken. Na inspiratie opgedaan te hebben wordt er een keuze gemaakt uit de verschillende object en de vele kleuren tegels. Voorbeelden die gebruikt kunnen worden als object zijn bijvoorbeeld dienbladen, schalen, plateau`s, etc.

Na de uitleg van de techniek ga je zelf aan de slag. Er wordt een eigen ontwerp gekozen, daarna de kleuren en vormen. Door het gebruik van zowel glasmozaïek als keramiek tegels komt er een mooi contrast in het werk. Vervolgens wordt er geknipt en geplakt tot er een eigen uniek kunststuk is gemaakt. De techniek van het voegen wordt uitgelegd en na het kiezen van de juiste kleur wordt deze meegegeven om later af te werken. Het mozaïekwerk wordt tijdens de workshop dus zover mogelijk afgewerkt en is in ieder geval klaar om mee naar huis te nemen.

Prijs:
€ 44,50 per persoon
Inclusief: materiaal voor de workshop, onbeperkt koffie en thee met lekkers.

Extra informatie:

  • Deze workshop duurt ongeveer 3,5 uur.
  • Te boeken vanaf 2 personen en tot 16 personen (grotere groepen in overleg ook mogelijk).
  • Vooraf boeken is noodzakelijk. Boeken kan met het aanmeldformulier hiernaast of telefonisch via 0653727464.  Na het boeken ontvang je een bevestiging via de mail.
  • Allergie- of dieetwensen graag vooraf aangeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Gegevens hoofdboeker

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2023 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media