Tuk Tuk Tour the Game

Het fanatieke Vechtdal Express spel ‘The Game’ speel je tegen elkaar. Kraak de geheime woordcode van je tegenstanders. Ga met je team op zoek naar de verschillende QR codes en sleutels op de route, om zo het alles omvattende woord te ontcijferen. Wie neemt de trofee mee naar huis?

Jullie worden ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er uitgelegd wat de groep allemaal te wachten staat. Vervolgens wordt de rijvaardigheid van de aangewezen bestuurders getest op het uitgezette testparcours. Daarna kan het Vechtdal Express spel ‘The Game’ beginnen. De groep wordt in tweeën gesplitst en elk groepje legt zijn eigen route af met de Tuk Tuk`s. Onderweg moeten de verschillende sleutels en QR codes met belangrijke informatie gezocht worden. Op verschillende plekken op de route zullen deze te vinden zijn. De informatie van de QR codes is nodig om uiteindelijk het alles omvattende woord van de tegenstander te ontcijferen. De sleutels zijn nodig om de juiste kluis te kunnen openen. Heb je de woordcode gekraakt en de kluis geopend dan is het spel gewonnen. Bij één van de stops onderweg komt de groep samen. Op deze stop kan er gekozen worden om met elkaar te genieten van een (fris)drankje en een bitterbal. Na deze stop zal het tweede gedeelte van het spel gespeeld worden. Zodra de volledige route is afgelegd en de codes gevonden zijn, neemt het winnende team een geweldige trofee mee naar huis.

Een actieve dag uit waarbij gezelligheid en teambuilding centraal zullen staan.

Prijs:
€ 48,50 per persoon
Inclusief: Koffie/thee bij aankomst, het spel The Game met benodigdheden en prijsje, Tuk Tuk tour, brandstof. (Fris)drankje en borrelplank onderweg bijboeken: € 6,50 per persoon extra.
Vanaf 10 personen te boeken. Tijdsduur +/- 5 uur.

Extra informatie:

  • Elke bestuurder moet 24 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Bekijk hier voor de algemene huurvoorwaarden.
  • Kinderen kunnen in hun eigen autostoeltje in de Tuk Tuk mee.
  • Boeken kan via de agenda hiernaast.
  • Een box met lekkers mee voor onderweg of vooraf/na de tour een bittergarnituur of lunch boeken, kijk hier voor de inhoud en de mogelijkheden.  
  • Alle prijzen zijn inclusief brandstof en WA-verzekering.

Bekijk hier de beschikbaarheid

Dit artikel: TukTuk
Zoetebox (4 personen - € 9,50 p.p.)
Borrelbox (4 personen - € 9,50 p.p.)
Lunchbox (4 personen - € 15,50 p.p.)

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media