Op zoek naar het Vechtdal Streekrecept

Ontcijfer de verschillende codes, vind de juiste ingrediënten en speel het spel op zoek naar het Vechtdal Proef recept bij de 5 Smaakmakers van het Verrukkelijk Vechtdal.

Jullie worden ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Op deze locatie ontdek je de eerste Smaakmaker van het Verrukkelijk Vechtdal; De SomerWende. Onder het genot van een kopje Rheezerthee ‘thee van eigen theeplantage’ en iets lekkers wordt jullie uitgelegd wat er allemaal voor het spel en de Fatbiketour staat te wachten. Vervolgens worden de E-Fatbikes getest op het uitgezette testparcours en ontvangen jullie de spullen die nodig zijn om het spel te starten. Op de SomerWende vinden jullie de eerste Vechtdal Proefpaal.

In het Vechtdal zijn er 5 Vechtdal Proefpalen te vinden die allemaal op de locaties van de Smaakmakers staan. Deze Proefpalen zijn interactief en vertellen je op een leuke wijze wat er op die Smaakmakers locatie allemaal te ontdekken valt. Door het beluisteren van de verhalen en het doen van de verschillende opdrachten kan het Vechtdal streekrecept ontcijferd worden. Op elke locatie komen jullie iets te weten over de volgende punten van het Vechtdal Proef recept; de hoeveelheid, de volgorde van het recept, de ingrediënten, de kooktijd en de temperatuur.

Jullie toeren met GPS route door het mooie Vechtdal richting de andere 4 smaakmakers. Een route langs de Smaakmakers in het Vechtdal; van streekproducent tot culinaire smaakadresjes. Kom meer te weten over deze lokale Smaakmakers, Het ambacht, de trots, het verhaal. Onderweg geniet je van het afwisselende landschap van het Vechtdal en de Vecht.

Laat je onderdompelen in het Verrukkelijk Vechtdal. Een (h)eerlijke dag uit!

Prijs:
€ 42,50 per persoon
€ 14,50 per kind achterop (t/m 12 jaar)
Inclusief: Ontvangst met kopje Rheezerthee en iets lekkers (ook koffie/ranja mogelijk), 4 uur durende E-Fatbike tour, spel op zoek naar het Vechtdal Proef recept. Vanaf 4 personen te boeken. Tijdsduur +/- 4 uur.

Extra informatie:

  • Voor het rijden van de E-Fatbike is er geen rijbewijs nodig en ook is er geen minimale leeftijd. 
  • Kinderen vanaf 6 jaar mogen achterop als het gezamenlijke gewicht niet meer dan 120 kilo is. Kosten € 14,50 per kind.
  • Het spel wordt gespeeld op 5 verschillende locaties d.m.v. de Vechtdal Proefpaal. Deze Proefpaal is altijd te gebruiken ondanks de openingstijden op elke locatie. Het kan voorkomen dat de locatie gesloten is, echter kan het spel gewoon gespeeld worden en het verhaal van de Smaakmaker dus wel ontdekt worden.
  • Boeken kan via het boekingsformulier hiernaast. 
  • Dit arrangement is mede mogelijk gemaakt door Leader

Gegevens hoofdboeker

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media