Vechtdal Express THE GAME

Het spannende Vechtdal Express spel – The Game. Kraak de geheime cijfercode van je tegenstanders. Ga met je team op zoek naar de verschillende QR codes op de route, om zo het alles omvattende woord te ontcijferen. Wie neemt de trofee mee naar huis…..

De groep wordt ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er uitgelegd wat de groep allemaal te wachten staat. Vervolgens wordt de rijvaardigheid van elke bestuurder getest op het uitgezette testparcours. Daarna kan het Vechtdal Express spel – The Game beginnen. De groep wordt in tweeën gesplitst en elk groepje legt zijn eigen route af met de Tuk Tuk`s. Onderweg moeten de verschillende QR codes met belangrijke informatie gezocht worden. Op verschillende plekken op de route zullen deze te vinden zijn. De informatie van de QR codes is nodig om uiteindelijk het alles omvattende woord van de tegenstander te ontcijferen. Hiermee kan de cijfercode worden gekraakt, de kluis geopend worden en is het spel gewonnen. Bij één van de stops onderweg komt de groep samen om te genieten van een drankje en een hapje. Na de stop zal het tweede gedeelte van het spel gespeeld worden. Zodra de volledige route is afgelegd en de codes gevonden zijn, neemt het winnende team een geweldige trofee mee naar huis.

Een actieve dag uit waarbij gezelligheid en teambuilding centraal zullen staan.

Elke donderdag – zaterdag:
13.00 – 18.00

Andere dagen/tijden mogelijk in overleg

Prijs:
€ 48,50 per persoon
Inclusief: Koffie/thee bij aankomst, het spannende spel met benodigdheden, Tuk Tuk tour met drankje en hapje onderweg, brandstof.

Dit arrangement is vanaf 6 personen te boeken.

Extra informatie:

  • Elke bestuurder moet 24 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B
  • Alle prijzen zijn inclusief brandstof en WA-verzekering
  • Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222
Terug naar arrangementen boek hier
Vechtdal Express THE GAME
Vechtdal Express THE GAME
Vechtdal Express THE GAME
Vechtdal Express THE GAME
Vechtdal Express THE GAME
Vechtdal Express THE GAME
Vechtdal Express THE GAME