Bijzonder Boeren Tuk Tuk Tour

Heerlijk in de Tuk Tuk touren en genieten van het leven op het platteland tijdens de Bijzonder Boeren Tuk Tuk tour!

U wordt ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt u verteld wat u allemaal te wachten staat. Vervolgens testen we de rijvaardigheid van de aangewezen chauffeurs. Nadat er een proefrondje op ons uitgezette testparcours is afgelegd, gaat u bewapend met routekaart aan het rondtukken. U volgt de route via prachtige weggetjes, langs uitgestrekte weilanden en door de mooie bossen. Tijdens deze Bijzonder Boeren Tuk Tuk tour, stopt u op een unieke locatie in het Vechtdal.

Aan de rand van de Vecht midden in het mooie dorpje Beerze staat het moderne, duurzame melkveebedrijf van Bert en Jolanda Zandman. Hier worden jullie gastvrij ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Op de boerderij lopen ongeveer 180 koeien vrijuit in een nieuwe stal die de koeien heel veel ruimte biedt. De zwartbonte koeien lopen zoveel mogelijk in de wei en worden gemolken door een vrijwillig melksysteem. Vanuit de ontvangstruimte gaan jullie via een boulevard, ook wel een loopbrug genoemd, verder de stal in. Deze boulevard loopt over de voergang en stallen, zodat het leven van de koeien van dichtbij kan worden bekeken. Vrijwel ieder hoekje in de stal is te zien, dus dit is ook een ideale plek voor Bert en Jolanda om uitleg te geven over het bedrijf. Er wordt jullie vertelt over het leven op een modern melkveebedrijf met aansluitend een rondleiding door de stallen. Eenmaal terug in de ontvangstruimte gaan jullie met elkaar van room echte roomboter maken. Naast het proeven van de heerlijke kazen, het kijken naar de boerderij film, voor kinderen het halen van een melkdiploma en eventueel afleggen van het trekker circuit met traptrekkers, is er ook de mogelijkheid om de boerderijwinkel te bezoeken.

Na deze bijzondere beleving van het echte boerenleven stappen jullie weer in de Tuk Tuk`s en vervolgen de route. De route neemt jullie mee door het authentieke dorpje Beerze waar veel cultuurhistorie te vinden is. Uiteraard zijn er tijdens de route meerdere mooie stops waar u optioneel van de natuur genieten kunt. Uiteindelijk komt u weer terug op de startlocatie waar we de dag afsluiten met het maken van een mooie groepsfoto. Ervaar het Tuk Tuk rijden en het echte boerenleven tijdens deze Bijzonder Boeren Tuk Tuk Tour.

Elke maandag t/m zaterdag.
Tijdsduur arrangement +/- 5,5 uur.

Prijs:
€ 48,50 per persoon

Inclusief: Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, Tuk Tuk tour met een uitgebreide routekaart en brandstof, een bezoek aan boerderij Zandman, ontvangst koffie/thee en koek, aansluitend een uitgebreide rondleiding, roomboter maken en kaasproeven.

Dit arrangement is te boeken vanaf 9 personen.

Extra informatie:
• Bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B
• Een picknick, lunch of diner laten verzorgen voor onderweg of op locatie? Vraag naar de verschillende mogelijkheden.
• Alle prijzen inclusief brandstof
• Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222

 

Terug naar arrangementenboek hier
Bijzonder Boeren Tuk Tuk Tour
Bijzonder Boeren Tuk Tuk Tour
Bijzonder Boeren Tuk Tuk Tour
Bijzonder Boeren Tuk Tuk Tour
Bijzonder Boeren Tuk Tuk Tour
Bijzonder Boeren Tuk Tuk Tour