Verrukkelijk Vechtdal op wielen QR-spel

Volg de uitgezette route door het Vechtdal en ontdek de mooie natuur en haar producten. Het Vechtdal is rijk aan Vechtdal producenten die (h)eerlijke producten van grond tot mond mogelijk maken. Bij een aantal van deze Vechtdal producenten gaan jullie op zoek naar QR-codes om zo meer te weten te komen over de producten die het Vechtdal rijk is.

Jullie hebben bij de start een route ontvangen. Deze is hieronder ook online te bekijken:
Route Verrukkelijk Vechtdal op wielen

Als jullie de route volgen, dan komen jullie bij de verschillende Vechtdal producenten waar er gezocht moet worden naar het Witte Goud.
Op de placemat, die jullie ontvangen hebben bij de start staat op de voorkant een overzichtskaart van alle Vechtdal producenten. Deze staan in de legenda per categorie ingedeeld. Van elke categorie gaan jullie langs minimaal 1 Vechtdal producent om over deze categorie Vechtdal producten meer te weten te komen door de QR-code daar te scannen. Op deze plekken zoekt u naar het Witte Goud met een QR-code. Deze code bevat informatie over het Vechtdal product met een bijbehorende vraag. De oplossing van deze vragen kunnen ingevuld worden in de lege vakjes op de placemat, zodat er uiteindelijk een gezamenlijke code ontstaat. Heb je de code opgelost?
Deze code kan in onderstaand formulier naar ons gestuurd worden. Uit alle juiste codes worden 5 waardebonnen van €25,- verloot, die bij één van de deelnemende restaurants ingeleverd kunnen worden.

Gaat het jullie lukken deze code te kraken? Wij wensen jullie in ieder geval heel veel plezier en hopen dat jullie genieten van de prachtige omgeving en het (h)eerlijke eten.

Mochten er onderweg vragen zijn bel ons dan op 0523-270012
Leuke foto`s van de tour gemaakt? Deel ze graag op social media met #verrukkelijkvechtdalopwielen en deelnemende bedrijven mogen getagd worden.

Vul hieronder uw code in. Jullie ontvangen binnen 1 week de uitslag!

Prijsvraag formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Share This