Vechtdal Proef spel: ‘Op zoek naar het Vechtdal Proef recept’

Ontcijfer de verschillende codes, vind de juiste ingrediënten en speel het spel op zoek naar de Vechtdal Proef recepten. 

In het Vechtdal zijn er 5 Vechtdal Proefpalen te vinden die allemaal op de locaties van de Smaakmakers staan. Deze Vechtdal Proefpalen zijn interactief en vertellen je op een leuke wijze wat er op die Smaakmakers locatie allemaal te ontdekken valt. Door het beluisteren van de verhalen en het doen van de verschillende opdrachten kunnen de Vechtdal Proef recepten ontcijferd worden. 

Via de uitgezette route toer je door het mooie Vechtdal. Een route langs de Smaakmakers van het Verrukkelijk Vechtdal; van streekproducent tot culinaire smaakadresjes. Kom meer te weten over deze lokale Smaakmakers. Onderweg geniet je van het afwisselende landschap van het Vechtdal en de Vecht.

Laat je onderdompelen in het Verrukkelijk Vechtdal. Een (h)eerlijke dag uit!

Prijs:
€ 27,50 per groep (maximaal 10 personen)
Inclusief: Route en benodigdheden voor het spelen van het spel; ’op zoek naar het Vechtdal Proef recept’.
Voor grotere groepen neem contact met ons op.

Extra informatie:

  • Wil je alleen de route rijden en geen spel spelen, download hier de gratis Vechtdal Proef route.
  • Om het spel te boeken gebruik onderstaande knop. Nadat de betaling is gelukt ontvang je een bevestigingsmail met alle benodigde spelgegevens en een eigen unieke code.
  • Het spel wordt gespeeld op 5 verschillende locaties d.m.v. de Vechtdal Proefpaal. Deze Proefpaal is altijd te gebruiken ondanks de openingstijden op elke locatie. Het kan voorkomen dat de locatie gesloten is, echter kan het spel gewoon gespeeld worden en het verhaal van de Smaakmaker ontdekt worden.
  • Om het spel leuk te maken is de maximale groepsgrootte 10 personen. Voor grotere groepen neem contact met ons op.

De kosten zijn in totaal € 27,50 per groep met maximale groepsgrootte 10 personen.