Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Vechtdal Nieuws


Op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen schrijf u dan hier in:

 

Verrukkelijk Vechtdal op wielen

In samenwerking met Vechtdal Horeca en Vechtdal Producenten hebben we een geweldige tour opgezet voor 27 en 28 maart.
Culinair genieten van een verrassingsmenu met 5 gerechtjes op 5 verschillende locaties, onderweg op zoek naar het witte goud tijdens een QR-code tocht in eigen auto, informatie over de lokale Vechtdal producten, Vechtdal Goodiebag en kans maken op leuke prijzen. Een korte samenvatting van een bijzondere middag uit. Kijk voor meer informatie op www.verrukkelijkvechdalopwielen.nl 

wees er snel bij: VOL=VOL


Corona mogelijkheden

1-3-2021

We zijn dit jaar eerder geopend dan andere jaren. Aangezien onze activiteiten outdoor zijn, kregen we veel vraag of er gereden kan worden. Dus als het weer het toelaat – en we hebben al heel wat mooie dagen gehad – kan er met het eigen huishouden gerust geboekt worden. Wel hebben we onze horeca nog gesloten dus voorzien we iedereen graag van drinken met iets lekkers to go.

Neem gerust contact met ons op voor alle Coronamogelijkheden en maatregelen.
We maken er met elkaar een veilig en gezellig dagje uit van!


Kerst en Oud&Nieuw 2020!

Wij wensen iedereen een mooi, liefdevol maar bovenal gezellig 2021 toe!! Wij staan in het nieuwe jaar graag weer klaar om van elk dagje uit een spetterende en smaakvolle belevenis te maken…op naar 2021!!

 


De wijze lessen uit het Oosten in Coronatijd

Corona raakt ons allemaal. Vanuit Kennisplatform Oost en Marketing Oost vertellen meerdere ondernemers onder de passende naam; wijze lessen uit het Oosten, over ondernemen in Coronatijden.
Ook wij mochten ons verhaal hier doen. We hopen andere ondernemers te motiveren en te ondersteunen in tijden van crisis. Samenwerken is nog nooit zo belangrijk geweest. Zie hieronder het hele stuk:

Wijze lessen uit het oosten: ‘‘Praten over een halfvol glas brengt creativiteit op gang’’ – KennisplatformOost

 


Sint en Piet maken 270 kinderen blij

Zelfs dit bizarre jaar sluiten we gelukkig toch weer af met Sint en Piet. Net als elk seizoen mogen de Tuk Tuk’s nog 1 keer rijden voordat ze de winterstalling ingaan.
En wat was het een prachtig initiatief waar meer dan 270 kinderen enorm blij zijn gemaakt. Omdenken en Corona-Proof genieten in de buitenlucht. Grote Pieten en Sint voorin en kleine Pietjes die cadeaus uitdeelden achterin.
Bedankt Sint en Piet voor jullie toporganisatie…
Nu we dit jaar afsluiten en het lijkt alsof het stil is geworden van onze kant (met name op Social Media) willen we via deze weg alvast laten weten dat we de tijd goed hebben benut om nieuwe plannen uit te werken.
Want zelfs na een spannend jaar en een onzekere toekomst hebben we het vertrouwen dat we onze plannen kunnen realiseren.

Er zal veel aangepakt worden en geïnvesteerd. Via de Social Media kanalen (die ook aangepakt zullen worden) houden we jullie op de hoogte.

Voor nu wensen wij iedereen een mooi Sinterklaasfeest aankomend weekend 🎁

Seizoen 2020

Na een bijzonder gekke start van 2020 waarbij onze drukste maanden april, mei en juni kwamen te vervallen begon in juli toch langzaam een herstel. De Tuk Tuk`s en Choppers mochten weer uit de schuur en de eerste gezinnen reden rond. Stilte voor de storm, want toen de vakantie eenmaal op gang kwam reden ze af en aan. Zat ons terras vol (uiteraard met alle corona-maatregelen en op 1,5m afstand), vaarde de 1 naar de andere kano vanaf onze locatie over de Vecht, ging de workshopruimte open en genoten we weer van hetgeen we het allerliefste doen;
zorgen dat mensen een geweldige dag uit hebben!

En dat is gelukt, wat een heerlijke maanden waarin we veel lol hebben gehad. Er was geen tijd om berichten op onze nieuwspagina te posten of foto`s up te loaden, Dus bij deze nog een paar leuke foto`s uit de reeks die zijn gemaakt afgelopen Zomer. We komen even op adem deze week, voordat de drukke september weekenden weer beginnen. We kijken er nu al naar uit.

Uiteraard hebben onze ondernemersbreinen niet uit gestaan en zijn er weer vele mooie ideeën ontstaan door dit bijzondere jaar. Zodra deze zijn uitgewerkt dan vermelden we dit uiteraard weer hier op onze nieuwspagina en via Social Media…


16-12-2019: Fijne feestdagen!

Na een geweldig seizoen sluiten we het jaar 2019 af.
Graag willen wij iedereen via deze weg bedanken voor de bijzondere momenten die we hebben gehad.
Van bruidsparen tot 40-jarig huwelijken, van grote groepen tot samen met z`n twee. Van fietsers en Tuk Tukkers tot creatieve workshoppers.
Vele gezellige groepen die een activiteit hebben geboekt of gezinnen die even een drankje of ijsje kwamen halen.
Ook in het nieuwe jaar staan wij graag weer voor jullie klaar om er een speciale dag uit van te maken.

Fijne feestdagen voor iedereen en op naar weer een mooi Tuk Tuk seizoen…

 


Seizoen 2019

Wat een prachtig seizoen. Inmiddels heeft Sinterklaas zijn ronde met de Tuk Tuk gemaakt en is de laatste groep van 2019 ook aan het touren geweest. De Tuk Tuk`s hebben dan ook een welverdiende winterslaap verdiend. In het nieuwe jaar staan wij weer graag voor u klaar om van elk dagje uit iets bijzonders te maken. Uiteraard kan er in de winter gewoon geboekt worden en denken wij graag mee om elk arrangement passend te maken.

Wij wensen iedereen veel geluk in de Tuk Tuk!!


Nieuw arrangement 2019

Ook dit seizoen zijn we weer erg blij met een nieuw arrangement waarbij samenwerken in ons mooie Vechtdal centraal staat.
Met een aantal gepassioneerde ondernemers die de lekkerste Vechtdal producten maken of verbouwen hebben we een mooie route samengesteld:

Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour.

Ontdek, Proef en Geniet! Tijdens dit bijzondere arrangement. Kijk hier voor meer informatie.


Share This