Main Slide
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Vechtdal Nieuws


Op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen schrijf u dan hier in:

 

Varen met de E-boot kan nu ook vanaf onze locatie in Rheeze

Geniet van het Vechtdal met dé E-boot. De elektrische Vechtfloat start dit jaar als pilot met drie opstaplocaties waaronder onze opstaplocatie in Rheeze. In het Vechtdal zijn dit jaar 8 elektrische Vechtfloatbootjes te huur, waarmee je de prachtige omgeving kunt ontdekken! Dit kan per twee uur, halve dag of hele dag. De ruime sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Je kunt dus lekker een dagje genieten op het water met familie of vrienden. Varen kan zonder vaarbewijs en zwemvesten zijn op onze locatie aanwezig.

Het verhuren van de E-boot is een mooie toevoeging op onze bestaande activiteiten. We hebben dan ook een uniek wisselarrangement met de E-boot en de E-chopper gemaakt; Choppertouren & E-varen.
Geen arrangement maar gewoon fijn een paar uur varen, boek dan hier.


Meivakantie 2021

Na twee drukke en gezellige weken Meivakantie maken we ons klaar voor Hemelvaart en Pinksteren.
Ook dan staan er weer vele kleine groepjes gepland. We kijken uit naar jullie komst!
Voor nu genieten we nog even na van alle mooie reacties en leuke foto`s van afgelopen 2 weken.

De Moederdag Walk-in High Tea was ook een succes. Het was dan ook prachtig weer en de route was met zorg uitgezet. Onderweg werden de Brownies, de Scones met clotted cream en Lemon Curd, de Moederdagtaartjes en Mini-sandwiches geserveerd.
Zeker voor herhaling vatbaar…

 


Verrukkelijk Vechtdal op wielen

In samenwerking met Vechtdal Horeca en Vechtdal Producenten hebben we een geweldige tour opgezet voor 27 en 28 maart.
Culinair genieten van een verrassingsmenu met 5 gerechtjes op 5 verschillende locaties, onderweg op zoek naar het witte goud tijdens een QR-code tocht in eigen auto, informatie over de lokale Vechtdal producten, Vechtdal Goodiebag en kans maken op leuke prijzen. Een korte samenvatting van een bijzondere middag uit. Kijk voor meer informatie op www.verrukkelijkvechdalopwielen.nl 

wees er snel bij: VOL=VOL


Corona mogelijkheden

1-3-2021

We zijn dit jaar eerder geopend dan andere jaren. Aangezien onze activiteiten outdoor zijn, kregen we veel vraag of er gereden kan worden. Dus als het weer het toelaat – en we hebben al heel wat mooie dagen gehad – kan er met het eigen huishouden gerust geboekt worden. Wel hebben we onze horeca nog gesloten dus voorzien we iedereen graag van drinken met iets lekkers to go.

Neem gerust contact met ons op voor alle Coronamogelijkheden en maatregelen.
We maken er met elkaar een veilig en gezellig dagje uit van!


Kerst en Oud&Nieuw 2020!

Wij wensen iedereen een mooi, liefdevol maar bovenal gezellig 2021 toe!! Wij staan in het nieuwe jaar graag weer klaar om van elk dagje uit een spetterende en smaakvolle belevenis te maken…op naar 2021!!

 


De wijze lessen uit het Oosten in Coronatijd

Corona raakt ons allemaal. Vanuit Kennisplatform Oost en Marketing Oost vertellen meerdere ondernemers onder de passende naam; wijze lessen uit het Oosten, over ondernemen in Coronatijden.
Ook wij mochten ons verhaal hier doen. We hopen andere ondernemers te motiveren en te ondersteunen in tijden van crisis. Samenwerken is nog nooit zo belangrijk geweest. Zie hieronder het hele stuk:

Wijze lessen uit het oosten: ‘‘Praten over een halfvol glas brengt creativiteit op gang’’ – KennisplatformOost

 


Sint en Piet maken 270 kinderen blij

Zelfs dit bizarre jaar sluiten we gelukkig toch weer af met Sint en Piet. Net als elk seizoen mogen de Tuk Tuk’s nog 1 keer rijden voordat ze de winterstalling ingaan.
En wat was het een prachtig initiatief waar meer dan 270 kinderen enorm blij zijn gemaakt. Omdenken en Corona-Proof genieten in de buitenlucht. Grote Pieten en Sint voorin en kleine Pietjes die cadeaus uitdeelden achterin.
Bedankt Sint en Piet voor jullie toporganisatie…
Nu we dit jaar afsluiten en het lijkt alsof het stil is geworden van onze kant (met name op Social Media) willen we via deze weg alvast laten weten dat we de tijd goed hebben benut om nieuwe plannen uit te werken.
Want zelfs na een spannend jaar en een onzekere toekomst hebben we het vertrouwen dat we onze plannen kunnen realiseren.

Er zal veel aangepakt worden en geïnvesteerd. Via de Social Media kanalen (die ook aangepakt zullen worden) houden we jullie op de hoogte.

Voor nu wensen wij iedereen een mooi Sinterklaasfeest aankomend weekend 🎁

Seizoen 2020

Na een bijzonder gekke start van 2020 waarbij onze drukste maanden april, mei en juni kwamen te vervallen begon in juli toch langzaam een herstel. De Tuk Tuk`s en Choppers mochten weer uit de schuur en de eerste gezinnen reden rond. Stilte voor de storm, want toen de vakantie eenmaal op gang kwam reden ze af en aan. Zat ons terras vol (uiteraard met alle corona-maatregelen en op 1,5m afstand), vaarde de 1 naar de andere kano vanaf onze locatie over de Vecht, ging de workshopruimte open en genoten we weer van hetgeen we het allerliefste doen;
zorgen dat mensen een geweldige dag uit hebben!

En dat is gelukt, wat een heerlijke maanden waarin we veel lol hebben gehad. Er was geen tijd om berichten op onze nieuwspagina te posten of foto`s up te loaden, Dus bij deze nog een paar leuke foto`s uit de reeks die zijn gemaakt afgelopen Zomer. We komen even op adem deze week, voordat de drukke september weekenden weer beginnen. We kijken er nu al naar uit.

Uiteraard hebben onze ondernemersbreinen niet uit gestaan en zijn er weer vele mooie ideeën ontstaan door dit bijzondere jaar. Zodra deze zijn uitgewerkt dan vermelden we dit uiteraard weer hier op onze nieuwspagina en via Social Media…


Share This