Workshop tapasplank

Een tapasplank van steigerhout voorzien van jouw leukste borrel tekst.

Je bent van harte welkom in onze workshopruimte in Rheeze voor een creatieve en ontspannende workshop steigerhout branden. Tijdens deze workshop gaan we de techniek van het houtbranden en verf sponsen toepassen op de steigerhouten tapasplank die klaar liggen. Eerst gaan we op zoek naar inspiratie voor een mooie tekst. Deze tekst kan zelf bedacht worden of overgenomen worden uit de vele voorbeelden. Als de tekst bedacht is dan wordt deze op de plank gezet met potlood om vervolgens gebrand of geverfd te worden. Door het branden of sponsen van verschillende lettertypes en afbeeldingen wordt de steigerhouten tapasplank geheel eigen. Tenslotte kan er nog gekozen worden uit verschillende items zoals; touw, leer, lint etc. om de tapasplank af te maken.

Je wordt in de workshopruimte ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Na de uitleg ga je zelf aan de slag. Uiteraard is er ook ruimte om even gezellig met elkaar bij te kletsen en elkaars creaties te bewonderen. Creatieve gezelligheid staat centraal tijdens deze workshop waar je de gemaakte tapasplank aan het einde mee naar huis neemt.

Prijs:
€ 35,00 per persoon
Inclusief: materiaal voor de workshop, onbeperkt koffie en thee met lekkers.

Extra informatie:

  • Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur.
  • Te boeken vanaf 2 personen en tot 16 personen (grotere groepen in overleg ook mogelijk).
  • Vooraf boeken is noodzakelijk. Boeken kan met het aanmeldformulier hiernaast of telefonisch via 0653727464.  Na het boeken ontvang je een bevestiging via de mail.
  • Allergie- of dieetwensen graag vooraf aangeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Gegevens hoofdboeker

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media