Workshop steigerhout met high Tea

Kom tijdens de winter heerlijk genieten van de gezelligheid in onze workshopruimte en het theehuuske. Tijdens de workshop wordt er een tapasplank gemaakt terwijl er zoete en hartige gerechtjes geserveerd worden. Daarbij wordt uiteraard de Rheezerthee van eigen theeplantage geschonken. Ontdek de huisgemaakte smaken van de SomerWende en geniet van de vergezichten.

Jullie worden ontvangen in de workshopruimte. Tijdens deze workshop gaan we de techniek van het houtbranden en verf sponsen toepassen op de steigerhouten tapasplank die klaar liggen. Eerst gaan we op zoek naar inspiratie voor een mooie tekst. Deze tekst kan zelf bedacht worden of overgenomen worden uit de vele voorbeelden. Als de tekst bedacht is dan wordt deze op de plank gezet met potlood om vervolgens gebrand of geverfd te worden. Door het branden of sponsen van verschillende lettertypes en afbeeldingen wordt de steigerhouten tapasplank geheel eigen. Tenslotte kan er nog gekozen worden uit verschillende items zoals; touw, leer, lint etc. om de tapasplank af te maken.

Tijdens de workshop wordt er in 3 gangen de huisgemaakte high tea geserveerd. Deze high Tea is vegetarisch en volgens traditionele Engelse recepten uit eigen familie gemaakt ♥ Bij elke gang wordt een passende Rheezerthee geserveerd.

High tea is inclusief:

Hartig
Quiche met champignons, prei en fetakaas
Sandwich ei met verse bieslook
Frisse Amusesalade van seizoengroenten

English Scones
Scones met Clotted Cream en Granny`s Lemon Curd

Zoet
Carrot Cake met notentopping
Citroen Cheesecake
Brownie

Prijs:
€ 59,50 per persoon
Inclusief: materiaal voor de workshop en huisgemaakte high tea.

Extra informatie:

  • De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.
  • Te boeken vanaf 6 personen en tot 16 personen (grotere groepen in overleg ook mogelijk).
  • Vooraf boeken is noodzakelijk. Boeken kan met het aanmeldformulier hiernaast of telefonisch via 0653727464.  Na het boeken ontvang je een bevestiging via de mail.
  • Allergie- of dieetwensen ruim van te voren doorgeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Gegevens hoofdboeker

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media