Timmy het Theeblad

Timmy het Theeblad neemt je mee in de reis van de thee. Er is namelijk heel wat aan vooraf gegaan voordat de Rheezerthee hier in Rheeze geschonken kon worden. Ontdek het verhaal door de route te volgen in de theetuin. Deze route neemt je mee langs verschillende QR-theepalen. Deze theepalen staan op volgorde en zijn genummerd van 1 tot en met 10. Elke theepaal heeft een QR-code die gescand kan worden en daarmee een stukje van het verhaal over de reis van de thee vertelt. Onderweg kom je langs de bloementuin, de theeplantage, de bijenhotels en nog veel meer.

Spel voor kinderen: Timmy het Theeblad heeft zich op sommige plekken verstopt in de theetuin, maar ook online via een aantal QR-codes (tip! scrol bij elke QR-code door naar beneden!). Voor jou de opdracht om Timmy het theeblad overal te spotten. Hoe vaak heb jij hem geteld? Aan het einde van de theereis kan je zien hoe vaak Timmy het Theeblad zich onderweg had verstopt.

Na de ontdekkingsreis door de theetuin kan je heerlijk nagenieten op ons terras met een Rheezerthee naar keuze en een plak huisgemaakte cake.

Thee is een verhaal dat geproefd moet worden!

Prijs:
€ 5,00 per persoon
Inclusief: QR-route door de theetuin en afsluitend een kopje Rheezerthee naar keuze inclusief huisgemaakte cake.

Extra informatie:

  • Boeken kan met het boekingsformulier hiernaast. Na het boeken ontvang je via de mail een unieke code die getoond moet worden aan één van de medewerkers. Hiermee krijg je toegang tot de theetuin en na afloop een kopje Rheezerthee met huisgemaakte cake.
  • Bij elke paal hangt een QR-code die gescand moet worden. Hier kan je kiezen om het verhaal te lezen of de kinderversie van het verhaal te beluisteren. Voor meer uitleg over het scannen van een QR-code vraag hiernaar bij één van de medewerkers.
  • Wil je meer informatie over het gehele theeproces inclusief rondleiding door de theeplantage en de droogruimte boek dan de rondleiding.
  • In plaats van een kopje Rheezerthee kan er ook koffie of frisdrank besteld worden.
  • Consumpties mogen niet mee de theetuin in.
  • Wij vragen iedereen om met respect voor de natuur de theetuin te bezoeken. 

Bekijk hier de beschikbaarheid

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media