De Vechtslinger

Een zorgeloos en streekverbonden dagje uit in het Vechtdal!

Tijdens deze unieke dag uit doen jullie meerdere activiteiten op drie verschillende locaties. Op deze locaties die zorgeloos zijn ingericht kunnen de activiteiten zowel binnen als buiten gedaan worden. Dus van drempels en weersinvloeden is er geen hinder. Om die reden kan de Vechtslinger dan ook het gehele jaar door geboekt worden. Door op drie verschillende locaties passende activiteiten aan te bieden is het niet alleen heel erg afwisselend, maar komt het ook samen tot een verrassend spel voor jong en oud. Voor zorggroepen is het spel op verschillende niveaus aan te bieden zodat iedereen kan deelnemen. Kortom een geheel verzorgde dag uit waar jouw groep nog lang over zal napraten.

Jullie worden ontvangen met koffie/thee en een plak streekkoek op de eerste locatie: de SomerWende. Vervolgens krijgen jullie van de gastvrouw een korte inleiding en de uitleg van het spel. De groep wordt in tweeën gesplitst en gaat aan de slag met de eerste opdrachten. Tijdens een kleine theeproeverij worden er zowel proef- als ruikopdrachten gedaan en zal er een korte film worden gedraaid waar na afloop vragen over beantwoord moeten worden. Elke team kan met de opdrachten en de vragen punten verdienen. Hoe meer punten, hoe beter het team heeft gescoord. Om extra punten te verdienen of wellicht de eer van de groep te redden, krijgt elk team voor onderweg naar de tweede locatie een bonusopdracht mee.

Jullie vertrekken richting de tweede locatie: Natuurmuseum Rheeze-Marke. Ook op deze locatie worden jullie ontvangen met een hapje en een drankje. Het spel wordt hier verder gespeeld in het gehele museum. Door meerdere voel- en zoekopdrachten te doen, ontstaat er een leuke puzzeltocht waar elk team haar punten kan verdienen. Elk team ontvangt wederom een bonusopdracht voor onderweg naar de volgende locatie.

De route gaat verder naar de derde locatie: Aspergeboerderij Het Nijenhuis. Op deze locatie wordt het laatste deel van het spel gespeeld. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken en iets lekkers te gaan maken. Door het bekijken van een film en het beantwoorden van vragen, kan elk team ook hier weer punten verdienen. De groep met de meeste punten van alle drie de locaties samen wint naast de eer van de dag, ook een leuke prijs als aandenken aan deze gezellige dag uit.

Nieuwsgierig geworden naar dit gezellige teamuitje? Speel dan mee tijdens dit zorgeloos en streekverbonden spel; De Vechtslinger!

Prijs:
€ 36,50 per persoon.
Inclusief: Koffie, thee en iets lekkers bij het ontvangst, drie verschillende activiteiten, spelelement, hapje en drankje onderweg, prijs voor het winnende team

Extra informatie:

  • De Vechtslinger is vanaf 8 personen te boeken.
  • Vooraf boeken is noodzakelijk. Boeken kan met het aanmeldformulier hiernaast. Na het boeken ontvang je een bevestiging via de mail.
  • Het spel duurt ongeveer 3,5 uur. 
  • Dit arrangement is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van de provincie Overijssel.

Gegevens hoofdboeker

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media