Rondleiding

De vaste rondleidingen worden elke dinsdag en donderdag gegeven. Aanmelden kan vanaf 4 personen door het formulier hiernaast in te vullen. Is de groep groter dan 8 personen dan zijn andere dagen in overleg mogelijk.

De rondleiding:
Jullie worden ontvangen in het achterhuis waar deze unieke theebeleving start met een film. Bekijk de gehele reis van de theeplant naar het eigen kopje thee. De gastvrouw neemt jullie daarna mee naar de theeplantage waar het verhaal over de groei van de theeplant wordt verteld. Jullie zien hoe deze plant op Nederlandse bodem kan groeien en wat daar allemaal voor nodig is. Na het bezoek aan de theeplantage wordt het droogproces in de droogruimte bekeken. Hier zijn ook de verschillende soorten Rheezerthee te zien. Er wordt uitgelegd hoe de Rheezerthee smaken ontwikkeld worden en hoe er op de SomerWende met mooie producten uit het Vechtdal gewerkt wordt om zo tot unieke theesmaken te komen.

Nadat jullie het gehele proces hebben ontdekt is het tijd om de pure Rheezerthee te proeven. Zonder enige toevoeging en puur uit de natuur. Deze staat voor jullie klaar in het Theehuuske. Een gezellig ingerichte thee-ruimte die uitkijkt over de theeplantage. Geniet nog heerlijk na met twee verschillende Rheezetheeën die samen met twee bijpassende hapjes geserveerd worden. Deze hapjes zijn speciaal uitgezocht zodat ze de smaken van de thee versterken. Beleef de bijzondere reis die de theeplant heeft afgelegd en ervaar de pure smaken van een mooi eindproduct die met zorg en aandacht van grond tot mond is gemaakt.

Thee is een verhaal dat geproefd moet worden!

Vaste rondleidingen – elke dinsdag en donderdag:
10.00 uur tot 12.00 uur
14:00 uur tot 16.00 uur

Prijs:
€ 17,50 per persoon
Inclusief: Een korte film over de thee, rondleiding theeplantage en droogruimte, proeven van de pure Rheezerthee, relaxen: heerlijk achteroverleunen met twee soorten Rheezerthee van het seizoen inclusief twee kleine passende hapjes. Tijdsduur +/- 2 uur.

Extra informatie:

  • Boeken kan middels het aanmeldformulier hiernaast of telefonisch via 06-42504414.
  • De rondleiding moet van te voren geboekt worden.
  • Voor groepen vanaf 8 personen kan er in overleg een andere dag gekozen worden.
  • Allergie- en/of dieetwensen graag ruim van te voren doorgeven.
  • Tip: Boek voor of na de rondleiding het theespel ‘Verander je theeblik’. Dit kan worden aangegeven bij de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Gegevens hoofdboeker

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media