Walk-in High Tea

Moederdag vieren met de liefste mensen om je heen; genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling rondom Rheeze terwijl de High Tea hapjes op verschillende idyllische plekjes worden geserveerd. Doe mee met de WALK-IN High Tea op 8 mei aanstaande.

Jullie worden ontvangen bij restaurant de Rheezerbelten met een kopje thee en een heerlijk stukje taart. Met de gekregen routekaart wandelen jullie het eerste gedeelte van de uitgezette Moederdagwandeling richting de SomerWende waar jullie op het terras getrakteerd worden op echte Rheezerthee van eigen plantage. Uiteraard hoort er ook nu weer een heerlijk taartje bij. Vervolgens lopen jullie langs de Vecht, over mooie kleine wandelpaadjes richting het bos van Rheeze. Hier staat onderweg een doosje met scones, clotted cream en lemon curd voor jullie klaar. Heerlijk genieten van de traditionele Engelse scones te midden van de mooie natuur. Na al dit lekkers lopen jullie het laatste gedeelte van de route richting restaurant de Rheezerbelten waar deze gezellige Moederdagwandeling afgesloten wordt met een kopje thee en twee soorten hartige mini-sandwiches.

Walk-in High Tea te boeken vanaf 2 personen; 10 km wandeling inclusief High Tea – € 25,00 per persoon

Prijs:
€ 25,00 per persoon
Inclusief: 10 km wandeling uitgezet rondom het prachtige Rheeze met op 4 verschillende locaties High Tea hapjes.

Extra informatie:

  • De wandeling is te boeken via het aanmeldformulier hiernaast. Per half uur kunnen er 12 personen starten met als eerste starttijd 11.00 uur en als laatste starttijd 15.00 uur. Geef op het formulier de gewenste starttijd aan en wij boeken jullie rond die tijd in. Mocht het tijdvak vol zitten, kies dan een tijdvak ervoor of erna. Na het invullen van onderstaand formulier ontvangen jullie binnen 24 uur een bevestigingsmail met aangegeven tijd en betalingslink.
  • Het start- en het eindpunt van de wandeling is bij Restaurant de Rheezerbelten. Zorg dat u op de aangegeven tijd aanwezig bent om zo groepsvorming te voorkomen.
  • Bij ontvangst krijgt u een routebeschrijving van de wandeling mee. Daarnaast is onderweg de route uitgezet met roze Moederdaglint.
  • Bij zowel de Rheezerbelten als bij de SomerWende is er een terras voor jullie gereserveerd. Op beide locaties zijn toiletvoorzieningen aanwezig. De 3e locatie in het bos heeft geen toiletvoorziening, houdt hier rekening mee.
  • Meegegeven disposables graag inleveren bij de SomerWende of bij de Rheezerbelten. We houden de Vechtdal natuur graag schoon.
  • Vooraf boeken is noodzakelijk. 
  • Allergie- en/of dieetwensen graag ruim van te voren doorgeven.

Gegevens hoofdboeker

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2022 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media

leader-logo-compleet