Main Slide
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Overige activiteiten

Naast het rondtouren met de Tuk Tuk`s en Vechtdal Choppers bieden we nog tal van overige activiteiten op ons terrein aan;

Rustpunt
Tea-arrangementen
Koffie- en Theeproeverijen
De Vechtslinger
Workshops
Vergaderen
Trouwlocatie
Kano verhuur

Rustpunt:
Op ons terrein is er een speciaal ingericht huisje als Rustpunt voor alle fietsers en wandelaars die hier even kunnen genieten van wat eten en drinken en de mooie natuur. U kunt in het Rustpunt uw eigen kopje koffie, thee, siroop of soep maken en een plak ontbijtkoek kopen. Tevens kunt u tegen betaling van € 0,50 gebruik maken van ons toilet.

Heeft u liever zin in verse koffie en thee met een lekkernij uit de streek of een frisdrankje dan kunt u in ons fijn ingerichte achterhuis terecht. Naast de koffie en thee kunt u hier ook een heerlijk ijsje kopen. Als u met een grotere groep tijdens de fiets- of wandeltocht gebruik wilt maken van onze faciliteiten, neem dan eerst even contact met ons op. Het achterhuis is niet elke dag geopend, al proberen we er wel zoveel mogelijk te zijn. Voor meer informatie kijk hier.

Tea-arrangementen
Genieten van een heerlijk Tea arrangement, kan in onze speciaal ingericht theehokjes. Gezellig bijkletsen terwijl de lekkere hapjes worden geserveerd en u geniet van de warme sfeer. Er kan gekozen worden uit de volgende Tea arrangementen; Tea time en Tea time deluxe en een High Tea. Voor meer informatie kijk hier.

Koffie- en Theeproeverijen
Laat u verwennen door de bijzondere koffiesoorten tijdens een echte koffie-proeverij.
Geen koffieleut, maar een echte theedrinker? Kom dan genieten en proef de verschillende theesoorten tijdens deze leuke activiteit. Bij beide proeverijen gaat u zelf aan de slag met het maken van de lekkerste koffie of thee. Ontdek de vele smaken en geniet want over smaak valt niet te twisten. Voor meer informatie kijk hier.

De Vechtslinger
Een zorgeloos en streekverbonden dagje uit in het Vechtdal! Een groepsuitje waarbij u meerdere activiteiten op drie verschillende locaties meemaakt. Op deze locaties die zorgeloos zijn ingericht kunnen de activiteiten zowel binnen als buiten gedaan worden. Door op drie verschillende locaties passende activiteiten aan te bieden is het niet alleen heel erg afwisselend, maar komt het ook samen tot een verrassend spel voor jong en oud. Voor zorggroepen is het spel op verschillende niveaus aan te bieden zodat iedereen kan deelnemen. Voor meer informatie kijk hier.

Workshops
Een creatieve workshop volgen, heerlijk bijkletsen met koffie/thee en wat lekkers en dat alles in de sfeervol ingerichte workshopruimte van Deco & Events.
Tijdens de verschillende workshops zijn er vele technieken die voorbij komen. U gaat houtbranden bij de workshop steigerhout of tapasplank maken. U leert het knippen en leggen van tegels tijdens de workshop mozaïeken en de oude ambachten van kaarsen dompelen, gieten of rollen komen naar voren tijdens de workshop kaarsen maken. Ook kunt u zich laten inspireren tijdens de verschillende seizoen arrangementen zoals het vriendinnen arrangement. Wat er ook wordt gemaakt, gezelligheid en genieten zullen centraal staan bij elke workshop of activiteit. Voor meer informatie kijk hier.

Vergaderen
In onze sfeervolle ruimte is het ook mogelijk om te komen vergaderen.
De ruimte is geschikt vanaf 6 personen tot maximaal 20 personen en beschikt over een beamer en flipover. U bent van harte welkom voor een dagdeel van 4 uur inclusief onbeperkt koffie/thee en water. Voor meer informatie kijk hier.

Trouwlocatie
Onze idyllische locatie gelegen aan de Vecht zorgt voor een romantische setting en is daarmee dan ook een prachtige locatie voor de mooiste dag van uw leven. Trouwfoto`s maken en de bruidstaart aansnijden onder het genot van de lekkerste koffie en thee behoren onder andere tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kijk hier.

Kano verhuur
Vanaf april tot en met oktober ligt de steiger in de Vecht die op loopafstand van onze locatie te bereiken is. U kunt een kano bij ons ophalen en hiermee een mooie route over de Vecht afleggen.
U kunt kiezen uit twee verschillende routes waarbij u ongeveer 2 uur onderweg bent. U betaald € 15,00 per kano. Voor meer informatie belt u 0523237952 of 0651222337

Al deze overige activiteiten kunnen ook in combinatie met een Tuk Tuk of Vechtdal Chopper tour geboekt worden. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

 

Share This