Main Slide
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Over ons

Vechtdal Express is in 2010 opgericht door 4 enthousiaste ondernemers die een bijzondere manier van vervoer wilden opzetten in het Vechtdal. Er komen jaarlijks vele mensen naar het toeristische Ommen, Rheeze en omstreken, die het gehele seizoen plezier en vertier zoeken. Daarmee was de keus voor de Tuk Tuk snel gemaakt. Want zowel met mooi weer, als met een regenbui is een dagje plezier in een Tuk Tuk altijd geslaagd. Samen hebben wij dan ook als doel om iedereen een unieke en fantastische ervaring te laten beleven tijdens een bijzonder dagje uit.

In 2014 zijn we naar Rheeze verhuisd om ons bedrijf voort te zetten op een grotere locatie. Doordat de nieuwe locatie in een prachtig natuurgebied en aan de rivier de Vecht ligt komen al onze activiteiten nog meer tot hun recht. Daarnaast ligt de locatie direct aan de wandel- en fietsroutes waardoor we nog meer groeimogelijkheden zagen.

De omgebouwde boerderij bestaat al sinds 1832. Wij hebben tijdens de verbouwing de oude stijlen in ere gehouden en deze gecombineerd met de stijlen van nu waardoor de ontvangstruime een fijne ruimte is geworden. Op ons terrein is er naast de prachtige ontvangstruimte een workshopruimte, een overdekte veranda en meerdere buitenzitjes waaronder de parasolzitjes in de tuin. Er is dus altijd een fijn plekje om met elkaar te zitten. Hoe groot de groep ook is er is altijd ruimte genoeg om te genieten van de mooie vergezichten over de rivier de Vecht.

Sinds dit jaar 2020 hebben we onze Tuk Tuk vloot uitgebreid met de Vechtdal Chopper. De groepen voor een bijzonder dagje uit werden steeds groter en we kregen regelmatig de vraag of we nog meer vervoersmiddelen hadden om te verhuren. Onze zoektocht kwam uit bij de Vechtdal Chopper, een stabiel en duurzaam vervoersmiddel waar iedereen mee kan rijden. Vooral het stoere uiterlijk gaf voor ons de doorslag. De Vechtdal Chopper is dan ook de perfecte aanvulling op onze Tuk Tuk arrangementen.

Met onze verschillende arrangementen, hebben we aan iedereen gedacht. Of u nu eens iets anders wilt organiseren voor de jaarlijkse familiedag / bedrijfsuitje of gewoon samen met vrienden en vriendinnen een dagje plezier wilt maken, bij Vechtdal Express zit u goed. Ook met het gezin maakt u er een spetterende dag van, waar de kinderen nog lang over zullen napraten.

Inmiddels bestaat onze vloot uit 9 prachtige Tuk Tuk`s en 20 stoere Vechtdal Choppers. Hiermee kunnen we voor elke groepsgrootte een geweldig dagprogramma maken.
Door daarnaast samen te werken met verschillende enthousiaste ondernemers in de omgeving krijgt elk arrangement meerwaarde. U wordt verrast door de unieke plekken maar bovenal wordt u overal vriendelijk en hartelijk verwelkomd. Laat u meevoeren naar vervlogen tijden of ga mee op avontuur. Beleef het gevoel in de Tuk Tuk en ervaar de luxe van de Vechtdal Chopper tijdens een geweldige dag uit.

Wij wensen iedereen een dagje geluk op de Chopper en in de Tuk Tuk!

Vechtdal Express is een onderdeel van Deco&Events in samenwerking met Tuk Tuk verhuur ommen

 

Share This