Tuk Tuk Tour The Challenge

Speel het Vechtdal Express spel ‘The Challenge’ tijdens het rondrijden met de Tuk Tuk`s. Jullie gaan op zoek naar verschillende locaties om daar de juiste QR-codes aan te koppelen. Als alle locaties goed staan en de opdrachten gemaakt zijn is het kraken van de kluis de laatste opdracht. Lukt het jullie om de kluis te openen?

Jullie worden ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er uitgelegd wat jullie allemaal te wachten staat. Vervolgens wordt de rijvaardigheid van de aangewezen bestuurders getest op het uitgezette testparcours. Daarna kan het Vechtdal Express spel ‘The Challenge’ beginnen. Jullie gaan bewapend met een plattegrond en uitgeschreven route op pad. Op de plattegrond staan meerdere locaties waar jullie QR-code opdrachten moeten doen. Zoek de juiste QR-code bij de juiste locatie en ontcijfer zo de kluiscode. Ondertussen tukken jullie langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken. Onderweg zijn er verschillende mooie stops waar jullie met elkaar kunnen genieten van de natuur en eventueel van een drankje of hapje. Een box bijboeken met lekker hapjes is mogelijk, maar zelf eten/drinken mee nemen kan natuurlijk ook. Dit kan mee in de picknickmanden die achterop de Tuk Tuk`s zijn bevestigd. Als jullie op de juiste locaties de opdrachten goed hebben gemaakt dan kunnen jullie bij terugkomst proberen om de kluis te openen en daarmee de prijs winnen. Uiteraard sluiten we deze Tuk Tuk tour af met het maken van een mooie groepsfoto.

Een actieve middag uit waarbij lol maken en teambuilding centraal zullen staan.

Prijs:
€ 43,50 per persoon
Inclusief: Koffie/thee met lekkers bij aankomst, het spel The Challenge met benodigdheden en prijsje, Tuk Tuk tour, brandstof. Vanaf 4 personen te boeken. Tijdsduur +/- 4 uur.

Extra informatie:

  • Elke bestuurder moet 24 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Bekijk hier voor de algemene huurvoorwaarden.
  • Kinderen kunnen in hun eigen autostoeltje in de Tuk Tuk mee.
  • Boeken kan via de agenda hiernaast.
  • Een box met lekkers mee voor onderweg of vooraf/na de tour een bittergarnituur of lunch boeken, kijk hier voor de inhoud en mogelijkheden.  
  • Alle prijzen zijn inclusief brandstof en WA-verzekering.

Bekijk hier de beschikbaarheid

Dit artikel: TukTuk
Zoetebox (4 personen - € 9,50 p.p.)
Borrelbox (4 personen - € 9,50 p.p.)
Lunchbox (4 personen - € 15,50 p.p.)

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media