Tuk Tuk Outdoor Tour

Jullie worden ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er verteld wat jullie allemaal te wachten staat. Vervolgens testen we de rijvaardigheid van de aangewezen chauffeurs. Nadat er een proefrondje op ons uitgezette testparcours is afgelegd, gaan jullie bewapend met routekaart aan het rondtukken. Jullie volgen de route via prachtige weggetjes, langs uitgestrekte weilanden en door de mooie bossen. Onderweg stoppen jullie met elkaar voor één van onderstaande activiteiten. Na de activiteit stappen jullie weer in de Tuk Tuk`s en vervolgen jullie de route terug richting de startlocatie. Onderweg zijn er meerdere plekken waar jullie optioneel van de natuur kunnen genieten of optioneel wat kunnen eten of drinken. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf wat lekkers mee te nemen voor onderweg. Uiteindelijk komen jullie weer terug op de startlocatie waar we de dag afsluiten met het maken van een mooie groepsfoto.

Ervaar het Tuk Tuk outdoor leven tijdens dit actieve arrangement.

Keuze uit de volgende activiteiten:

Boerengolfen – 4,5 uur tour:

Boerengolf is een gezellige buitensport voor jong en oud. Het lijkt een simpel spel, maar niets is minder waar. Want welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de emmer? En wie is het meest behendig met de boerengolfclub, een massief houten klompje aan een stok? Boerengolf staat garant voor een gezellige middag uit! Ontvangst met koffie/thee en een koek.

Tuk Tuk Outdoor Tour – Boerengolf € 47,50 p.p.

Minigolfen – 4,5 uur tour:

Minigolf is een sport en een populaire vakantiebezigheid. De bedoeling is een parcours van 18 holes met zo min mogelijk slagen af te leggen. Het spel is afgeleid van golf maar wordt nu op een kleinere afstand gespeeld. Jullie spelen minigolf in competitieverband, degene met de minste slagen wint. Geniet van deze leuke bezigheid en nadien van een (fris)drankje met bittergarnituur.

Tuk Tuk Outdoor Tour – Minigolf € 49,50 p.p.

Koesafari – 6 uur tour:

Jullie worden meegenomen op een nostalgische tractor met huifkar voor een heuse koesafari. Tijdens deze reis komen jullie langs de unieke kudde van Erve Vechtdal, die leven in een prachtig natuurgebied. Je hoort het verhaal achter de Brandrode Vechtdal runderen. Hoe leven deze koeien met hun kalfjes in één kudde, leefomstandigheden zoals het altijd bedoeld was. Onderweg is er tijd om even heerlijk te genieten van wat lekkers en de prachtige natuur. De koesafari is een unieke ervaring waar de groep nog lang over na zal praten.

Tuk Tuk zegt de Koe – koesafari € 54,50 p.p.

Kano expeditie naar de Vechtdal Hooglanders – 5,5 uur tour:
Op kano expeditie naar het oeros dat kan bij Vechtdal Hooglanders. Jullie worden meegenomen naar de steigers waar de kano`s voor jullie klaar liggen. Jullie kanoën naar het eiland waar de oerrunderen van Vechtdal Hooglanders staan. Samen met de boer lopen jullie door de natuur en krijgen jullie te horen hoe de dieren leven in dit prachtige gebied. Er staat drinken voor jullie klaar om na te genieten van deze bijzondere ontmoeting. Vervolgens stappen jullie weer in de kano voor een mooie terugtocht over rivier de Vecht richting de boerderij van Vechtdal Hooglanders.

Tuk Tuk Outdoor Tour – Kanosafari € 53,50 p.p.

Boogschieten – 4,5 uur tour:

Boogschieten is een leuke uitdaging voor iedereen! Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie de strijd met elkaar aan. Wie schiet als eerste de pijl in de roos? En wordt de winnaar van de dag? Na de uitleg wordt er een oefenrondje gedaan. Hierna wordt er na verschillende spelvormen, bekend gemaakt wie de schutter van de dag is.

Tuk Tuk Outdoor Tour – Boogschieten € 53,50 p.p.

Back to Basic – 5 uur tour:

Back 2 Basic is een programma waarbij verschillende survival onderdelen aangeleerd en geoefend worden. In teams wordt tegen elkaar gestreden om punten te behalen, zodat bekend wordt welk team de skills van het overleven het beste onder de knie heeft. De volgende onderdelen maken o.a. deel uit van het programma; vuur maken, boogschieten, katapult schieten en een knopen cursus.

Tuk Tuk Outdoor Tour – Back to Basic € 58,50 p.p.

Inclusief: Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, Tuk Tuk tour met een uitgebreide routekaart en brandstof, één van de bovenstaande outdoor activiteiten. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

Extra informatie:

  • Elke bestuurder moet 24 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Bekijk hier de algemene huurvoorwaarden.
  • Voor kinderen geld een aangepast tarief en zij kunnen in hun eigen autostoeltje in de Tuk Tuk mee.
  • Boeken kan via het aanmeldformulier hiernaast. Geef in het veld opmerkingen aan welke activiteit de voorkeur heeft.
  • Sommige outdoor activiteiten kunnen voor grotere groepen ook op onze locatie worden gedaan. Hierdoor is het mogelijk om te splitsen en meerdere activiteiten tegelijkertijd te doen. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Een box met lekkers mee voor onderweg of vooraf/na de tour een bittergarnituur of lunch boeken, kijk hier voor de inhoud en mogelijkheden. 
  • Alle prijzen zijn inclusief brandstof en WA-verzekering.

Gegevens hoofdboeker

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media