Tuk Tuk Food Tour

Heerlijk touren in de Tuk Tuk en daarna de dag afsluiten onder het genot van een hapje of drankje. Van BBQ of buffet tot heerlijke tapas.

Jullie worden ontvangen op de startlocatie van Vechtdal Express. Onder het genot van een kopje koffie/thee en iets lekkers, wordt jullie uitgelegd wat er allemaal voor het Tuk Tuk rijden staat te wachten. Vervolgens leggen de aangewezen bestuurders met de Tuk Tuk`s het testparcours af en kan de tour beginnen. Jullie volgen met routekaart de uitgezette route langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken. Onderweg zijn er verschillende mooie stops waar jullie met elkaar kunnen genieten van de natuur of optioneel wat kunnen drinken/eten. Ook is het mogelijk om zelf lekkere hapjes/drankjes mee te nemen. Bij terugkomst wordt de Tuk Tuk tour afgesloten met het maken van een mooie groepsfoto. Vervolgens rijden jullie met eigen vervoer naar één van onderstaande restaurants.

Een geweldige dag uit…gas geven en genieten!

Tuk Tuk Tapastour € 67,00 per persoon exclusief drankjes. vanaf 10 personen.
Sluit de dag af met een heerlijke parade van kleine hapjes bij Grandcafé Jipp. Napraten onder het genot van een drankje, terwijl de verschillende warme en koude tapas worden geserveerd. De tapasgerechten zijn afgeleid van de hoofdgerechten op de kaart.
– Tapas diner bij Grandcafé Jipp excl. drankjes, deze worden ter plaatse betaald –


Tuk Tuk Hooglanders BBQ tour – € 73,00 per persoon inclusief drankjes. Vanaf 15 personen.

Een BBQ op het erf van Vechtdal Hooglanders, in een Tipi tent, waarbij het (h)eerlijke vlees van eigen runderen in de locomotief smoker gegaard wordt. De BBQ is inclusief: 2 soorten opgemaakte salade, Stokbrood met kruidenboter en BBQ-sausjes. 5 soorten rund, varken of kip zoals; gemarineerde spies, BBQ worstjes, gemarineerd filetlapje, gemarineerde speklapjes, BBQ beefburger.
Optioneel: Het vlees door de kok laten bereiden € 100,00 extra
Optie: IJsbuffet (30 min) € 5,50 p.p. extra  
3 soorten boeren streekijs, Vruchten uit de streek, Eigengemaakte zuivel van eigen erf, verdere aanvulling van verschillende lekkernijen.


Tuk Tuk Schuilenburg tour € 64,50 per persoon exclusief drankjes. vanaf 15 personen.
-Schuilenburg BBQ deluxe is inclusief; gemarineerde kipfilet, bieflapje, saucijs, satéspies, zalm in folie, beefburger, Twentse vleessalade, pastasalade, luxe sla melange met olijven/feta/rode ui, stokbrood bruin/wit, kruidenboter/tapenade, diverse sausjes en texmex aardappeltjes. Duur 2 uur.

-Schuilenburg buffet is inclusief: stokbrood, tapanade/kruidenboter, Twentse vleessalade, fruitsalade, luxe sla melange, Italiaanse kip in roomsaus, gehaktballetjes in sesamsaus, satéspiesjes met satésaus, bourgondische beenham met honingmosterdsaus, partjes aardappelen in schil, nasi en frites. Duur 2 uur.

– BBQ of Buffet bij Landgoed Schuilenburg exclusief drankjes.


Tuk Tuk Boomstamtour buffet € 73,50 of BBQ € 76,50 per persoon inclusief drankjes. vanaf 15 personen.

-Boomstam BBQ is inclusief; Koud buffet: Rundvleessalade, gemengde salade, tomatensalade, komkommersalade en stokbrood met kruidenboter. Warm buffet: Huisgerookte sparerib, gambaspies, shaslick, huisgerookte varkensfilet, drumsticks, spies met ossenhaas, pofaardappels en frites. Sauzen; Mayonaise, knoflooksaus en whiskeysaus. Duur c.a 2 uur.

-Boomstam Buffet is inclusief; Tomatensoep. Koud buffet: Tomatensalade, Kipkerrie salade, rundvleessalade, gemengde salade en stokbrood met kruidenboter. Warm buffet: Rundergoulash, kleine schnitzeltjes met gebakken champignons, ui en spek, Pirri Pirri kip, kleine gehaktballetjes in satésaus, gebraden rollade, 2 verschillende groentesoorten, gebakken aardappels en frites met mayonaise. Duur c.a 2 uur.

– Hollands drankenpakket is inclusief: Bier van de tap, rode en witte huiswijn, rosé, alle frisdranken, vruchtensappen, Jenevers, Port, Sherry en Vermont, koffie en thee.

– BBQ of Buffet bij het Boomstamrestaurant in Heemse. Drankjes zijn inclusief –


Extra informatie:

  • Elke bestuurder moet 24 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Bekijk hier voor de algemene huurvoorwaarden.
  • Voor kinderen geld een aangepast tarief, vraag naar de mogelijkheden.
  • Kinderen kunnen in hun eigen autostoeltje in de Tuk Tuk mee.
  • Boeken kan via het aanmeldformulier hiernaast. In het veld opmerkingen kan aangegeven worden welk restaurant de voorkeur heeft.
  • Een box met lekkers mee voor onderweg of vooraf/na de tour een bittergarnituur of lunch boeken, kijk hier voor de inhoud en mogelijkheden. 
  • Alle prijzen zijn inclusief brandstof en WA-verzekering.

Gegevens hoofdboeker

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media