E-Boot varen

Gezellig samen de avontuurlijke Vecht ontdekken? Dat kan met onze unieke elektrische Vechtfloat.

De duurzame E-boot is zo ontworpen dat je heerlijk kunt genieten terwijl de prachtige omgeving aan je voorbij trekt. Het huren van de boot kan in tijdsblokken van 2 uur, dus ook voor een halve of hele dag. De ruime sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Of je nu met je gezin, familie of vrienden op pad gaat, of juist een dagje komt vissen, de E-boot is een genot om mee te varen.

Jullie ontvangen bij de startlocatie alle informatie die nodig is voor het varen. Voor kinderen zijn er zwemvesten aanwezig, deze zijn verplicht als de kinderen geen zwemdiploma hebben. Bij de steiger aangekomen krijg je een korte instructies en jullie vaartocht kan beginnen. Er kan gekozen worden om richting Mariënberg door het natuurgebied van Diffelen te varen of richting Hardenberg door het natuurgebied de Rheezermaten. Afhankelijk van de stroming en de wind wordt er een keus gemaakt. Welke kant je ook kiest het uitzicht is prachtig.

Geniet van de prachtige rivier de Vecht in de unieke E-boot.

Prijs € 80,00 per boot
Tijdsduur 2 uur. Per boot kunnen 6 personen varen.

Extra informatie:

  • Boeken kan door de knop Boek hier de Vechtfloat E-boot te gebruiken. 
  • Vechtfloat is een initiatief van meerdere ondernemers die samen de E-boten verhuren. Er zijn daarom 3 verschillende opstaplocaties.
  • Vechtfloat heeft als doel om vaarrecreatie te spreiden door het Vechtdal, met nog meer opstapplekken in de toekomst. Iedereen streeft hierbij naar een duurzamere verhuur van boten, waarbij de beleving en het behoud van de natuur hand in hand gaan.
  • Voor de kinderen zijn zwemvesten aanwezig, deze zijn verplicht als de kinderen geen zwemdiploma hebben.
  • De auto parkeren op de parkeerplaats van de SomerWende. Marsweg 1 in Rheeze.
  • Eventuele afval na de vaartocht weer meenemen naar de startlocatie en niet in de natuur achterlaten. Wij houden de natuur graag schoon met elkaar.

Gezellig samen de avontuurlijke Vecht ontdekken? Dat kan met onze unieke elektrische Vechtfloat. De duurzame E-boot is zo ontworpen dat je heerlijk kunt genieten terwijl de prachtige omgeving aan je voorbij trekt.

Boek hier de Vechtfloat E-boot

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media