Kano tocht

Geniet van de prachtige rivier de Vecht tijdens de kanotocht van 2 uur.

Jullie ontvangen bij de startlocatie een peddel en een waterdichte ton voor jullie spullen. Voor de kinderen zijn zwemvesten aanwezig, deze zijn verplicht als de kinderen geen zwemdiploma hebben. In onze Canadese kano’s kunnen 2 tot 3 personen. Bij de steiger aangekomen worden de kano`s in het water gelegd en na een korte instructies kunnen jullie beginnen aan de kanotocht. Er kan gekozen worden om richting Mariënberg en terug door het natuurgebied van Diffelen te kanoën of richting Hardenberg en terug door het natuurgebied de Rheezermaten te kanoën. Afhankelijk van de stroming en de wind wordt er een keus gemaakt. Welke kant je ook kiest het uitzicht is prachtig.

Kanovaren is niet moeilijk, maar er zijn wel een aantal technieken die het varen makkelijker maakt. Zo is het met twee mensen in de kano fijn om te weten wat de achterste vaarder doet en welke taken er zijn voor de voorste vaarder. Samenwerken is belangrijk en mocht dat toch net niet helemaal goed gaan dan zal dat alleen maar hilarische momenten opleveren.

Prijs € 15,00 per kano
Tijdsduur 2 uur.

Extra informatie:

  • Boeken kan middels de agenda hiernaast of telefonisch 0651222337.
  • Voor de kinderen zijn zwemvesten aanwezig, deze zijn verplicht als de kinderen geen zwemdiploma hebben.
  • De auto parkeren op de parkeerplaats van de SomerWende. Marsweg 1 in Rheeze.
  • Eventuele afval na de vaartocht weer meenemen naar de startlocatie en niet in de natuur achterlaten. Wij houden de natuur graag schoon met elkaar.
  • Een box met lekkers mee voor onderweg of vooraf/na de tour een bittergarnituur of lunch boeken, kijk hier voor de inhoud en mogelijkheden. Graag telefonisch 0653727464 bijbestellen of in de opmerking bij het boeken vermelden.

Bekijk hier de beschikbaarheid

Dit artikel: Kano tocht
€ 15,00 per kano duur 2 uur
€ 15,00 per kano duur 2 uur
Zoetebox (4 personen - € 9,50 p.p.)
€ 15,00 per kano duur 2 uur
Borrelbox (4 personen - € 9,50 p.p.)
€ 15,00 per kano duur 2 uur
Lunchbox (4 personen - € 15,50 p.p.)
€ 15,00 per kano duur 2 uur

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Contactgegevens

Copyright 2024 – Vechtdal Express

Ontwikkeld met ♡ door Rollema Media