Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Op de bres voor MS

23 augustus 2014:

Het was een geweldige dag. De groep heeft ontzettend genoten van de route en de leuke stops onderweg. Ondanks de enorme regenbui na de Lemelerberg heeft ook het weer fantastisch meegewerkt. Een aantal van de reacties vanuit de Tuk Tuk`s; we hebben wat afgelachen met elkaar. Fijn om met lotgenoten een dagje uit te gaan. De herkenning, het kunnen delen en daarnaast gewoon even te genieten.

De chauffeurs namen de groep mee langs de mooiste plekjes rondom Ommen. Onderweg werd iedereen goed verwent met een heerlijke lunch bij Restaurant Flater en als afsluiter genoten we van een heerlijk ijsje/sorbet bij Ekkelenkamp.

De dag werd afgesloten bij de Kern waar het bedrag van € 1447,- werd overhandigd aan de organisatie van de MS-actie. Uiteindelijk is er dus een prachtig bedrag door vele bedrijven maar ook particulieren uit de regio opgehaald. De schilderijen die zijn gemaakt door verschillende kunstenaars zijn op 1 na allemaal verkocht.

Het mooie schilderij ‘Summerglow Toscany’ is dus nog beschikbaar via deze link; klik op de afbeelding hiernaast. Als deze ook is verkocht wordt het meegenomen in het eindbedrag voor MS-research.

Wij willen graag alle mensen die hebben meegeholpen deze dag zo succesvol te maken heel erg bedanken. BEDANKT!


21 mei 2014

Dit jaar gaat Vechtdal Express op de bres voor MS.

Op 23 augustus organiseren wij een bijzondere dag uit voor mensen met MS. We hebben een prachtige route uitgezet in en rondom Ommen waar deze dag gereden gaat worden. Genieten van de natuur, de omgeving en van elkaar. Lol maken staat deze dag centraal. Uiteraard wordt er ook voor hapjes en drankjes gezorgd onderweg door een aantal horeca bedrijven in Ommen, waaronder Flater en Ekkelenkamp.

In samenwerking met het popkoor Vocalicious wordt er daarnaast ook geld ingezameld voor de MS-stichting. Mocht u ook willen sponsoren, dan kan dit via ons contactformulier.

Ook zijn er een aantal kunstenaars in en rondom Ommen die een prachtig schilderij ter beschikking hebben gesteld. Deze schilderijen hangen in Ommen in de winkel Jen’s Yalla Yalla in Ommen. Hier kunt u de schilderijen bekijken. Als u op het schilderij klikt gaat u automatisch naar de advertentie waar u een bod kunt plaatsen.

Op deze pagina houden we de tussenstand van de schilderijen bij:

Schilderij 1: ‘Schijn’ Acryldoek 60x80cm – verkocht voor – € 50,00
Schilderij 2: ‘Toch maar blijven swingen’ – Verkocht voor – € 50,00
Schilderij 3: ‘Summerglow Tuscany’ – Acryldoek 50x50cm – startbod – € 50,00
Schilderij 4: ‘Sardie Tulips’ – Verkocht – € 50,00
Schilderij 5: ‘Knuffelkoe’ – Verkocht – € 50,00
Schilderij 6: ‘Het oneindige land’ – Verkocht – € 70,00

De biedingen sluiten op 22 augustus. De schilderijen worden op 23 augustus op de goede doelen dag overhandigd aan de hoogste bieder. Tevens wordt er dan ook het totaal bedrag bekend gemaakt van al het ingezamelde geld

Wij hopen op een prachtige opbrengst en een mooie dag. Wij wensen iedereen een dagje geluk in de Tuk Tuk!

Share This