Brussen met verlies – Ontmoetingsdag!

Mis jij je overleden broer(tje) of zus(je) ook zo erg en wil je dit graag eens delen met andere kinderen die dit ook voelen? Wees dan samen met je papa/mama, opa/oma of verzorg(st)ers (maximaal 2 volwassenen) van harte welkom op de “Brussen met verlies” Ontmoetingsdag!

Tijdens deze ontmoetingsdag ga je samen met andere Brussen op pad (broers, broertjes, zussen en zusjes van een overleden kindje). Er worden leuke spellen georganiseerd, een geweldige Tuk Tuk tour gereden, marshmallows geroosterd, lekker gegeten, maar ook creatief gewerkt om zo samen met elkaar aandacht te geven aan het gemis. Er mag gelachen, gepraat, gehuild en gek gedaan worden. Niets hoeft, alles mag. Gewoon een dag met kinderen die zich net zo voelen als jou.

De “Brussen met verlies” Ontmoetingsdag wordt gehouden op 11 november 2017 van 10.00 uur tot ongeveer 16.30 uur in Rheeze (Overijssel). Vul het onderstaand aanmeldformulier voor 19 oktober in. Uit alle ingevulde formulieren worden ongeveer 36 deelnemers geloot om aan deze dag deel te nemen. We willen die dag alle aandacht aan de kinderen en hun ouders geven, daarom houden we de setting intiem. Uiteraard gaan we deze ontmoetingsdag, als dit positief wordt ontvangen en er veel aanmeldingen zijn, vaker organiseren.

Want brussen ben je niet voor even, brussen ben je voor je hele leven…

Contactpersonen Jojanneke ten Brinke 06-28959394 en Natasja Martin 06-53727464

Facebook: Brussen met verlies Ontmoetingsdag

Aanmeldingsformulier


Deze Brussen dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vechtdal Express – www.vechtdalexpress.nl

SomerWende – www.somerwende.nl

Balans Fysiotherapie – www.balansfysiotherapie.nl

Geke de Lange – www.gekedelange.nl/

Kusje Voor – https://kusjevoor.nl/

Natuurkampeerterrein de Klashorst –  www.deklashorst.nl

Salon Mimosa – www.salonmimosa.nl/

Jumbo Ommen – www.jumbo.com/winkels/jumbo-ommen-markt/

 

Culinair bij u thuis – www.culunairbijuthuis.nl

Paul Bink fotografie – www.prentenvanbinkfotografie.nl

Share This