Wijn en tuk tuk tour

Voor deze bijzondere Wijn en Tuk Tuk tour wordt u om 10.00 uur ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u verteld wat u allemaal te wachten staat. Na een proefrondje gaat u bewapend met routekaart aan het tukken. U volgt de route via mooie weggetjes en kleine dorpjes waar de monumentale boerderijen het landschap bepalen. Tijdens deze twee uur durende Tuk Tuk tour door het Vechtdal komt u langs de mooiste plekjes van Rheeze en omstreken. Tijdens de route zijn er verschillende mooie stops waar u optioneel eten/drinken kunt. Eenmaal terug bij de startlocatie vertrekt u met eigen vervoer richting Wijngoed de Reestlandhoeve voor het vervolg van deze mooie Wijn en Tuk Tuk tour.

Wijngoed de Reestlandhoeve is een fraaie locatie in het Reestdal / Overijssel waar u getrakteerd wordt op wijnen van eigen bodem. U wordt mee op reis genomen met een jaar rond wijngaard en wijnmakerij. Via kleurrijk beeldmateriaal en beeldende verhalen maakt u kennis met de Reestlandhoeve en haar belevenissen om vervolgens kennis te maken met de Reestlander wijnen. Een bezoek aan het wijngoed en een wijnproeverij zijn een verrassing voor de echte wijnliefhebber maar ook een leuke kennismaking met wijn voor de beginnende wijndrinker. U krijgt 6 verschillende wijnen te proeven. Tijdens de proeverij wordt ook stokbrood, kruidenkaas en olijven geserveerd. Voor de liefhebber sluiten we af met een heerlijke handgemaakte bonbon gevuld met Reestlander Grappit.

Geniet van deze bijzondere Wijn en Tuk Tuk tour vol belevenissen.

Elke maandag t/m zaterdag vanaf 12 personen:
10.00-16.00 of 13.00-19.00

Andere dagen/tijden mogelijk in overleg, Heeft u een kleinere groep, vraag dan naar de mogelijkheden.

Prijs:
€ 53,50 per persoon
Inclusief: Koffie/thee met lekkernij bij aankomst, Tuk Tuk tour met een uitgebreide routekaart, aansluitend een rondleiding door de wijngaard en wijnproeverij incl. stokbrood, kruidenkaas en olijven

Extra informatie:

  • Een picknick mee tijdens de Tuk Tuk tour €12,50 per persoon
  • Afsluiten met een goedverzorgde BBQ bij Wijngoed de Reestlandhoeve behoort ook tot de mogelijkheden
  • Van Vechtdal Express naar de Reestlandhoeve gaat u met eigen vervoer
  • Bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig nederlands rijbewijs B
  • Alle prijzen zijn inclusief brandstof
  • Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222
Terug naar arrangementen boek hier
Wijn en tuk tuk tour
Wijn en tuk tuk tour
Wijn en tuk tuk tour
Wijn en tuk tuk tour
Wijn en tuk tuk tour
Wijn en tuk tuk tour
Wijn en tuk tuk tour
Wijn en tuk tuk tour
Wijn en tuk tuk tour
Wijn en tuk tuk tour
Wijn en tuk tuk tour