Tuk Tuk Outdoor tour

Heerlijk in de Tuk Tuk toeren en daarnaast actief bezig zijn tijdens één van onderstaande activiteiten. Teambuilding en competitie staan centraal bij deze Tuk Tuk Outdoor tour.

Jullie worden ontvangen op onze startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt er verteld wat jullie allemaal te wachten staat. Vervolgens testen we de rijvaardigheid van de aangewezen chauffeurs. Nadat er een proefrondje op ons uitgezette testparcours is afgelegd, gaan jullie bewapend met routekaart aan het rondtukken. Jullie volgen de route via prachtige weggetjes, langs uitgestrekte weilanden en door de mooie bossen. Onderweg stoppen jullie met elkaar voor één van onderstaande activiteiten.

Na de activiteit stappen jullie weer in de Tuk Tuk`s en vervolgen jullie de route terug richting de startlocatie. Onderweg zijn er meerdere plekken waar jullie optioneel van de natuur kunnen genieten of optioneel wat kunnen eten of drinken. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf wat lekkers mee te nemen voor onderweg. Uiteindelijk komen jullie weer terug op de startlocatie waar we de dag afsluiten met het maken van een mooie groepsfoto. Ervaar het Tuk Tuk outdoor leven tijdens dit teambuilding arrangement.

Keuze uit de volgende activiteiten:

BOOGSCHIETEN:

Boogschieten is een leuke uitdaging voor iedereen! Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie de strijd met elkaar aan. Wie schiet als eerste de pijl in de roos? En wordt de winnaar van de dag? Na de uitleg wordt er een oefenrondje gedaan. Hierna wordt er na verschillende spelvormen, bekend gemaakt wie de schutter van de dag is.

Tuk Tuk Outdoor Tour – Boogschieten € 48,50 p.p.

BACK TO BASIC:

Back 2 Basic is een programma waarbij verschillende survival onderdelen aangeleerd en geoefend worden. In teams wordt tegen elkaar gestreden om punten te behalen, zodat bekend wordt welk team de skills van het overleven het beste onder de knie heeft. De volgende onderdelen maken o.a. deel uit van het programma; vuur maken, boogschieten, katapult schieten en een knopen cursus.

Tuk Tuk Outdoor Tour – Back to Basic € 52,50 p.p.

KANOVAREN:

Kanovaren in het mooie Overijssel over de rivier de Vecht. Na een korte instructie over de vaar en stuurtechnieken kunt u genieten van een mooie tocht over de Vecht; tijdens het kanovaren ontdekt u de prachtige natuur van Hardenberg en omstreken in Overijssel.

Tuk Tuk Outdoor Tour – Kanovaren € 49,50 p.p.

BOERENGOLFEN:

Boerengolf is een gezellige buitensport voor jong en oud. Het lijkt een simpel spel, maar niets is minder waar. Want welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de emmer? En wie is het meest behendig met de boerengolfclub, een massief houten klompje aan een stok? Boerengolf staat garant voor een gezellige middag uit! Ontvangst met koffie/thee en een koek.

Tuk Tuk Outdoor Tour – Boerengolf € 44,50 p.p.

TUK TUK OUTDOOR TOUR

Elke maandag t/m zaterdag.
Tijdsduur arrangement +/- 5,5 uur.

Prijs:
vanaf € 44,50 per persoon (afhankelijk van de gekozen activiteit).

Inclusief: Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, Tuk Tuk tour met een uitgebreide routekaart en brandstof, één van de bovenstaande outdoor activiteiten.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

Extra informatie:
Elke bestuurder moet 24 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B
• De activiteiten kanovaren, back to basic en boogschieten kunnen ook op onze locatie worden gedaan. Hierdoor is het ook mogelijk om de groep te splitsen en beide activiteiten tegelijkertijd te doen. Vraag naar de mogelijkheden.
• Alle prijzen zijn inclusief brandstof
• Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222

 

Terug naar arrangementen boek hier
Tuk Tuk Outdoor tour
Tuk Tuk Outdoor tour
Tuk Tuk Outdoor tour
Tuk Tuk Outdoor tour
Tuk Tuk Outdoor tour
Tuk Tuk Outdoor tour