Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour

Heerlijk in een Tuk Tuk touren en genieten van de lekkerste producten van het land tijdens de proef het Vechtdal Tuk Tuk tour. Ontdek de producten onderweg uit het Vechtdal en maak een eigen verrukkelijk Vechtdal gerecht. Touren, proeven en genieten tijdens deze Proef het Vechtdal Tuk Tuk tour!

U wordt ontvangen op de Tuk Tuk startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt u verteld wat u allemaal te wachten staat. Vervolgens testen we de rijvaardigheid van de aangewezen chauffeurs. Nadat er een proefrondje op het uitgezette testparcours is afgelegd, gaat u bewapend met routekaart aan het rondtukken. U volgt de route via prachtige weggetjes, langs uitgestrekte weilanden en door de mooie bossen.

Onderweg kunt u kiezen om op een aantal prachtige bedrijven waar Vechtdal producten verbouwd of gemaakt worden te stoppen. Op deze bijzondere locaties kunt u rondkijken en proeft u de huisspecialiteit. Van asperges, kaas of bessen tot het het vlees van Vechtdalse runderen.

Op de laatste locatie bij Aspergeboerderij Nijenhuis gaat u mee het land op om te kijken hoe de producten hier verbouwd worden. Het gehele seizoen kan hier bekeken worden hoe de lekkerste Vechtdal producten ontstaan. Na de rondleiding gaat u aan de slag in de kookstudio met het maken van een heerlijk gerecht. Kook, proef en geniet!

Na deze bijzondere beleving stapt u weer in de Tuk Tuk en vervolgt u de route. De route neemt u mee terug naar de startlocatie waar de dag wordt afgesloten met het maken van een mooie groepsfoto. Een bijzondere dag uit waar gastvrijheid samen komt met de heerlijke en eerlijke producten uit het Vechtdal.

Elke maandag t/m zaterdag.
Tijdsduur arrangement +/- 5 uur.

Prijs:
€ 54,50 per persoon
Inclusief: Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, Tuk Tuk tour met een uitgebreide routekaart en brandstof, een uitgebreide rondleiding bij Aspergeboerderij Nijenhuis inclusief mini kookworkshop.

Dit arrangement is te boeken vanaf 9 personen.

Opties Vechtdal producten onderweg

Aspergeboerderij Nijenhuis:

Jullie worden onthaald met een kopje koffie/thee en vervolgens verteld de eigenaar jullie over de weg van de asperges van grond tot mond. Aansluitend gaan jullie de keuken in waar tijdens een mini kookworkshop een heerlijke quiche gemaakt wordt. Jullie genieten van een eigen gemaakte quiche met Vechtdal drankje.

Dit is inclusief het arrangement.

Voor een 5-gangen kookworkshop zie Het Nijenhuis

Vechtdal Hooglanders:

Jullie worden onthaald met een glaasje Vechtdal sap en vervolgens verteld de eigenaar over zijn kudde Schotse Hooglanders. Na een bezoekje aan het boerderijwinkel waar het eindproduct bekeken wordt kunnen jullie op het terrasje plaatsnemen waar een vleesplankje met glaasje fris wordt geserveerd.

Vleesplankje is inclusief plakjes droge wordt, stukjes kaas en minigehaktballetjes.

€ 7,50 per persoon

Alleen glaasje fris met vleesplankje op terras boeken € 5,25 p.p.

Bessentuin Brucht:

Op deze locatie kunnen jullie zelf fruit plukken in de Bessentuin. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om iets te drinken op het terras.

€ 4,50 per kilo geplukte bessen


Extra informatie:
• De Tuk Tuk tour boeken met uitsluitend een rondleiding bij Aspergeboerderij Nijenhuis (incl. koffie/thee en koek) € 44,00 p.p.
• Een picknick, lunch of diner laten verzorgen voor onderweg of op locatie? Vraag naar de verschillende mogelijkheden.
Elke bestuurder moet 24 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B
• Alle prijzen inclusief brandstof
• Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222

 

Terug naar arrangementen boek hier
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour