Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour

Heerlijk in een Tuk Tuk touren en genieten van de lekkerste producten van het land tijdens de proef het Vechtdal Tuk Tuk tour. Haal de producten onderweg uit het Vechtdal om zo een eigen verrukkelijk Vechtdal gerecht te kunnen maken. Touren, proeven en genieten tijdens deze Proef het Vechtdal Tuk Tuk tour!

U wordt ontvangen op de Tuk Tuk startlocatie in Rheeze. Onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers wordt u verteld wat u allemaal te wachten staat. Vervolgens testen we de rijvaardigheid van de aangewezen chauffeurs. Nadat er een proefrondje op het uitgezette testparcours is afgelegd, gaat u bewapend met routekaart aan het rondtukken. U volgt de route via prachtige weggetjes, langs uitgestrekte weilanden en door de mooie bossen.

Onderweg wordt u warm onthaald op een aantal prachtige bedrijven waar Vechtdal producten verbouwd of gemaakt worden. Op deze bijzondere locaties kunt u rondkijken en neemt u de huisspecialiteit mee. Van asperges, kaas of aardbeien tot het halen van eieren bij de kippenboerderij. Op de eerste locatie wordt het proces van het maken van kaas getoond. U wordt rondgeleid en u proeft de Vechtdalse kazen. Nadat u heeft genoten van een kopje koffie/thee met koek, stapt u de Tuk Tuk weer in en vervolgt u de route.

Op de laatste locatie bij Aspergeboerderij Nijenhuis gaat u mee het land op om te kijken hoe de producten hier verbouwd worden. Het gehele seizoen kan hier bekeken worden hoe de lekkerste Vechtdal producten ontstaan. Na de rondleiding gaat u aan de slag in de kookstudio met het maken van een heerlijk gerecht. Alle ingrediënten die onderweg meegenomen zijn worden in het gerecht verwerkt. Kook, proef en geniet!

Na deze bijzondere beleving stapt u weer in de Tuk Tuk en vervolgt u de route. De route neemt u mee terug naar de startlocatie waar de dag wordt afgesloten met het maken van een mooie groepsfoto. Een bijzondere dag uit waar gastvrijheid samen komt met de heerlijke en eerlijke producten uit het Vechtdal.

Elke maandag t/m zaterdag.
Tijdsduur arrangement +/- 5,5 uur.

Prijs:
€ 54,50 per persoon
Inclusief: Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, Tuk Tuk tour met een uitgebreide routekaart en brandstof, een bezoek aan 3 Vechtdal boerderijen, onderweg 2x ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, een uitgebreide rondleiding bij Aspergeboerderij Nijenhuis inclusief mini kookworkshop.

Dit arrangement is te boeken vanaf 9 personen.

Extra informatie:
• De Tuk Tuk tour boeken met uitsluitend een rondleiding bij Aspergeboerderij Nijenhuis (incl. koffie/thee en koek) € 44,00 p.p.
• Een picknick, lunch of diner laten verzorgen voor onderweg of op locatie? Vraag naar de verschillende mogelijkheden.
• Bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B
• Alle prijzen inclusief brandstof
• Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of 0529-451222

 

Terug naar arrangementen boek hier
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour
Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour