Main Slide
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Arrangementen

Arrangement

Rondtukken

Huur uw eigen Tuk Tuk voor een twee uur durende tour door het Vechtdal, waarbij u langs de mooiste plekjes van Rheeze tukt.
Duur arrangement: +/- 3 uur

Meer info
Inclusief: Koffie/thee bij ontvangst, een uitgebreide routekaart en brandstof.
€ 38,50 p.p

Vechtdal Express THE GAME

Kraak de geheime cijfercode van je tegenstanders. Ga met je team op zoek naar de QR codes op de route. Wie neemt de trofee mee naar huis? Duur arrangement: +/- 5 uur

Meer info
Inclusief: Koffie/thee bij aankomst, spel met benodigdheden, Tuk Tuk tour met drankje en hapje onderweg (vanaf 6 personen)
€ 48,50 p.p

Tuk Tuk Outdoor tour

Heerlijk in de Tuk Tuk toeren en daarnaast actief bezig zijn tijdens één van de geselecteerde activiteiten. Teambuilding en competitie staan centraal in deze Tuk Tuk Outdoor tour…

Meer info
Inclusief: Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, Tuk Tuk tour met een uitgebreide routekaart en brandstof, één van de geselecteerde outdoor activiteiten.
vanaf € 44,50

Tuk Tuk zegt de koe

Uniek op reis met Koe safari én Tuk Tuk, uw dag uit kan echt niet meer stuk! Deze unieke reis beleeft u alleen hier in het Vechtdal.
Duur arrangement: +/- 6 uur

Meer info
Inclusief: 2 x koffie/thee, ambachtelijk krentenbrood bij aankomst, Koe safari en Tuk Tuk tour (vanaf 10 personen)
vechtdal
€ 51,00 p.p

Proef het Vechtdal Tuk Tuk Tour

In een Tuk Tuk touren en daarnaast genieten van de lekkerste Vechtdal producten van het land. Ontdek, proef en geniet van dit verrukkelijk Vechtdal…

Meer info
Inclusief: Koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, een bezoek aan 3 Vechtdal boerderijen, een uitgebreide rondleiding bij Aspergeboerderij Nijenhuis inclusief mini kookworkshop (vanaf 9 personen)
€ 54,50 p.p

Schuilenburgse Tuk Tuk Tour

Tijdens de Schuilenburgse Tuk Tuk tour geniet u naast een geweldige Tuk Tuk tour ook van heerlijk eten en drinken op een historische locatie!

Meer info
Inclusief: Koffie/thee bij ontvangst, Tuk Tuk tour met een uitgebreide routekaart en brandstof. Aansluitend een buffet/BBQ op een historische locatie.
€ 58,50 p.p

Tuk Tuk Tapas tour

Rondtouren in een Tuk Tuk door het mooie Vechtdal en aansluitend genieten van een heerlijke parade van kleine hapjes bij Grandcafé Jipp. Duur arrangement +/- 6 uur

Meer info
Inclusief: Koffie/thee bij ontvangst, Tuk Tuk tour met aansluitend een heerlijk Tapas diner bij Grandcafé Jipp (exclusief drankjes).
vechtdal
€ 62,50 p.p

Tuk Tuk Boomstam BBQ/Buffet tour

Tijdens de Tuk Tuk Boomstam tour gaat u eerst op pad met de Tuk Tuk`s en aansluitend genieten van een BBQ/buffet inclusief drankjes bij het Boomstamrestaurant…

Meer info
Inclusief: Koffie/thee bij ontvangst een uitgebreide routekaart, brandstof en deelnemersverzekering. Aansluitend een buffet/BBQ incl. drankjes bij het Boomstamrestaurant.
€ 68,00 p.p

Arrangement op maat

Is uw groep groter dan 40 personen? Of heeft u specifieke wensen? Ook dan is het uiteraard mogelijk om een heerlijk dagje te gaan tukken of cruisen in combinatie met verschillende activiteiten.

Meer info
Inclusief: Teambuiling en een dosis lol!
Op maat