Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Algemene informatie

Disclaimer


Arrangement boeken

Om te reserveren kunt u of via de website het boekingsformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. U ontvangt dan de benodigde informatie van ons en de start locatie van uw geboekte arrangement. Op dezelfde dag boeken en tukken kan alleen telefonisch aangevraagd worden!


Verzekering

Onbezorgd genieten van een geweldig dagje uit, vraagt om een goede voorbereiding van zowel Vechtdal Express als van u als deelnemer. Onze Tuk Tuk’s hebben wij WA verzekerd bij de Europeesche Verzekering, gespecialisserd in toerisme en recreatie. Daarnaast hebben wij een ongevallen/inzittenden verzekering afgesloten voor alle deelnemers aan onze Tuk Tuk arrangementen.


Algemene huurvoorwaarden

Wij hebben gekozen voor de Thaise Monica Tuk Tuk, die in Europa volgens de TÜV normen is gecertificeerd en RDW goedgekeurd. Daarmee zijn ze geschikt voor het Nederlandse wegennet.
Een geldig Nederlands B-rijbewijs is dus noodzakelijk. Daarnaast is het besturen van een Tuk Tuk alleen toegestaan voor personen vanaf 24 jaar. Kijkt u hier voor de algemene huurvoorwaarden.


Ons Privacy beleid

Alle gegevens omtrent ons privacy beleid kunt u hier vinden


De Tuk Tuk

De Tuk Tuk (ook: toektoek) is een algemeen bekende vorm van openbaar vervoer in Aziatische landen en met name in Thailand. De Tuk Tuk (SamLor) werd voor het eerst geïntroduceerd in 1960 door Daihatsu Japan als een bezorgauto. Later werd deze in Thailand lokaal geproduceerd als passagiersauto en werd in vele delen van Thailand in gebruik genomen. Het is een gemotoriseerde riksja waarin een aantal passagiers kan worden vervoerd. Voor de aandrijving wordt meestal een twee-takt motor gebruikt die een karakteristiek toek-toek-geluid voortbrengt. Daarmee is de naam meteen verklaard. De plaats waar de passagiers zitten is overdekt. Tuk Tuk’s hebben drie wielen: twee wielen achter en één voor. Hierdoor zijn ze zeer wendbaar in druk stadsverkeer. In sommige plaatsen worden de Tuk Tuk’s uitbundig versierd met krullen en kleurige ornamenten.


Disclaimer

Share This