Main Slide
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Algemene informatie

Disclaimer


Arrangement boeken

Om te reserveren kunt u of via de website het boekingsformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen. U ontvangt dan de benodigde informatie van ons en de start locatie van uw geboekte arrangement. Op dezelfde dag boeken en tukken of cruisen kan alleen telefonisch aangevraagd worden!


Openingstijden 2021:

Vanaf zaterdag 4 juli tot en met zondag 5 september zijn wij elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.
M.u.v. maandag 12 juli en zondag 29 augustus, dan zijn wij gesloten.
Na 5 september gelden de openingstijden die bij de arrangementen staan aangegeven.


Verzekering

Onbezorgd genieten van een geweldig dagje uit, vraagt om een goede voorbereiding van zowel Vechtdal Express als van u als deelnemer. Onze Tuk Tuk’s en Choppers hebben wij WA verzekerd. Daarnaast hebben wij een ongevallen/inzittenden verzekering afgesloten voor alle deelnemers aan onze Tuk Tuk arrangementen.


Algemene huurvoorwaarden

Tuk Tuk`s:
Wij hebben gekozen voor de Thaise Monica Tuk Tuk, die in Europa volgens de TÜV normen is gecertificeerd en RDW goedgekeurd. Daarmee zijn ze geschikt voor het Nederlandse wegennet.
Een geldig Nederlands B-rijbewijs is dus noodzakelijk. Daarnaast is het besturen van een Tuk Tuk alleen toegestaan voor personen vanaf 24 jaar. Kijkt u hier voor de algemene huurvoorwaarden.

Vechtdal Choppers:
Wij hebben gekozen voor een duurzaam vervoersmiddel, die in Europa volgens de RDW normen is gecertificeerd en goedgekeurd. Naast het stoere uiterlijk liggen de Vechtdal Choppers ook nog eens heel stabiel op de weg. Voor het besturen van de Vechtdal Chopper is een bromfietscertificaat en/of een geldig A of B-rijbewijs noodzakelijk. Daarnaast moet elke bestuurder 16 jaar of ouder zijn. Kijkt u hier voor de algemene huurvoorwaarden.


Ons Privacy beleid

Alle gegevens omtrent ons privacy beleid kunt u hier vinden


De Tuk Tuk

De Tuk Tuk (ook: toektoek) is een algemeen bekende vorm van openbaar vervoer in Aziatische landen en met name in Thailand. De Tuk Tuk (SamLor) werd voor het eerst geïntroduceerd in 1960 door Daihatsu Japan als een bezorgauto. Later werd deze in Thailand lokaal geproduceerd als passagiersauto en werd in vele delen van Thailand in gebruik genomen. Het is een gemotoriseerde riksja waarin een aantal passagiers kan worden vervoerd. Voor de aandrijving wordt meestal een twee-takt motor gebruikt die een karakteristiek toek-toek-geluid voortbrengt. Daarmee is de naam meteen verklaard. De plaats waar de passagiers zitten is overdekt. Tuk Tuk’s hebben drie wielen: twee wielen achter en één voor. Hierdoor zijn ze zeer wendbaar in druk stadsverkeer. In sommige plaatsen worden de Tuk Tuk’s uitbundig versierd met krullen en kleurige ornamenten.

De Chopper

De Vechtdal Chopper is een exclusief model dat sinds 2018 op de markt te vinden is. Een e-chopper associeer je natuurlijk al snel met een stoere Harley Davidson motor. En hoewel de e-chopper gebaseerd is op het uiterlijk van deze populaire Amerikaanse motorfiets is het toch een heel ander voertuig. Een e-choppper is een elektrisch aangedreven snorfiets voor 1 persoon. Kinderen mogen achterop als het gezamenlijke gewicht niet meer dan 120 kilo is. Het chassis is gebouwd in de stijl van een traditionele chopper, en dat geeft de ‘low rider’ een heel stoer uiterlijk. Toch is het grootste verschil met de traditionele chopper de topsnelheid. Met de moderne variant halen we een topsnelheid van ongeveer 25 kilometer per uur. De elektrische chopper is geheel ruisloos en heeft een maximale actieradius van 60 kilometer.


Disclaimer

Share This